[Nis] da li neko zna servis za ugradnju/odrzavanje TNG

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mrki
    CBC Senator XXL
    • 08.11.2006
    • 550
    • nis, serbia

Re: [Nis] da li neko zna servis za ugradnju/odrzavanje TNG

@milan24nis:

ja ti preporucujuem intergas na LS.

idi do njih i pitaj sta te zanima.
    videces da su ljudi ok. strpljivi i strucni pre svega i ne brukaju se na sitnicama!

pozz

Comment

• slavko_bgd
      CBC Senator XXL
      • 24.03.2009
      • 771
      • Batajnica
      • Stilo 1.6 16V MW

Za YUGO preporučujem "NIŠ-AUTO", dobri su sa cenom i rade vrhunski dobro.
      Za LOGANA preporučujem AC "KRUNIĆ", ovlašćen Reno-Dacia servis.
      Od autogas servisa u Nišu, jedini korektan i ozbiljan je LJubiša "VITANOVA".

Imam dobar kontakt sa svim pomenutim servisima i znam kako rade.
      Ako treba kontakt, može na PP a Vi proverite pa izaberite.

Pozdrav,
      Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• *IvanT*
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2005
        • 3234
        • Srbija, Beograd, Kara

Moram da citiram jednog gospodina...

Zivim u Nisu, gradu majstora filozofa.Ovde na svakom cosetu ugradjuju plin, ali da ti neko nesto dobro uradi... Verovatno postoji ali ja takvog neznam.Prosto: Hocu da platim posteno da mi neko dovede u red plinski uredjaj na mercedesu 190E 1794ccm proizvedenog 1993.Do sada me filozofije kostaju osim ugradnje jos oko 250 evra "stelovanja" uglavnom ler gasa.iskreno vas,.......
        http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• kokot
          CBC Član
          • 13.12.2011
          • 12
          • Nis
          • Golf mk4 1.6 16v 77kW

Odg: [Nis] da li neko zna servis za ugradnju/odrzavanje TNG

Zdravo svima,

izvinjavam se sto ovu temu dizem iz mrtvih, kazite ako treba drugde negde...

Naime, kakva je trenutno situacija u Nisu sto se tice servisa za ugradnju plinskog sistema? Da li bi mogli da preporucite nekog?
          Da li imate neka iskustva sa ljudima koji drze pumpu za auto gas odmah iza MOL-a (NS gas se zove pumpa, Nislije verovatno znaju o kom delu grada se radi), imaju servis negde u B.Bjegovic?

Inace, radi se o autu iz potpisa...

Hvala i pozdrav!

Comment

• kokot
            CBC Član
            • 13.12.2011
            • 12
            • Nis
            • Golf mk4 1.6 16v 77kW

Dal je moguce?

Comment

• momis
              CBC Početnik
              • 23.09.2008
              • 6
              • Nis

Samo bih dodao da izbegnete "Vitanova" autogas servis u Nišu jer su neprofesionalni i zavlače mušterije!!!

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Da bi ova poruka ostala na ovom forumu moraš je obrazložiti sa svojim primerom. Nije dovoljno reći oni nisu dobri... U suprotnom, biće obrisana.
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Franjo
                  Banovan
                  • 14.08.2009
                  • 2831
                  • Inđija - Beograd
                  • Renault megan II res

Od početka, pogrešno postavljeno, jer:

*IvanT* (pre više godina)@...prva poruka na forumu i odmah iskustvo. O ovome ja pišem, a kada pročitam iskustvo vidim da je auto neispravan. Krivac nije gas a nahebo je serviser koji važi za odličnog....
                  zatim, u ovoj temi Slavko 2009.g.:

Za YUGO preporučujem "NIŠ-AUTO", dobri su sa cenom i rade vrhunski dobro.
                  Za LOGANA preporučujem AC "KRUNIĆ", ovlašćen Reno-Dacia servis.
                  Od autogas servisa u Nišu, jedini korektan i ozbiljan je LJubiša "VITANOVA".
                  Da li su se toliko pokvarili, ili je u pitanju subjektivno mišljenje, bez valjanog osnova:

momis(juče): Samo bih dodao da izbegnete "Vitanova" autogas servis u Nišu jer su neprofesionalni i zavlače mušterije!!!
                  Dora je ustvari već dao odgovor, a ja, da obrazložim prvu rečenicu: svaki iole legalan servis, naći ćeš na žutim stranama PTT imenika. Sve ostalo je stvar dogovora (usmenog, ili pismenog ugovora). Postoje zakonski instrumenti, da ostvariš dogovoreno u pogledu kvaliteta ugradnje. Prva provera je prolaz kroz atest. Na atest terajte nakon nekoliko probnih vožnji, pri čemu malo maltretirajte vozilo, simulirajući neke ekstremne situacije, kao: naglo kočenje i davanje
                  punog gasa...

Najkorisnije savete možete naći u više tema na ovom forumu, od najboljih stručnjaka ovog foruma - u Srbiji i malo dalje! Jedna od tih je, može li TNG u moje vozilo i preporuke koji uređaj izabrati.

P.S. Nisam nikakav stručnjak za gasne uređaje, ali pažljivo čitam Doru, IvanaT, Plinađiju i ostale!

Comment

• kokot
                    CBC Član
                    • 13.12.2011
                    • 12
                    • Nis
                    • Golf mk4 1.6 16v 77kW

Hvala na odgovorima. Po vremenu koje je moralo da protekne da bih dobio bilo kakav odgovor vec mi je dosta stvari jasno. Jasno mi je i to da je nezahvalno davati preporuke pa sve (i pozitivne i negativne komentare) uzimam sa dozom rezerve. Bilo kako bilo, svaki komentar, pa makar i nepotkrepljen konkretnim primerima, mi znaci.

@Franjo, ako sam dobro razumeo, ne slazem se u potpunosti sa tvojim misljenjem da se oslonim na zadovoljenje zakonom propisanih mera kako bih rekao da sam zadovoljan odradjenim poslom... Pored dosta drugih socijalno politickih, u koje ne bih da zalazim, najveci problem koji vidim u ovom pristupu je da hocu nesto da zavrsim DOBRO i BRZO (bolje receno, uz sto manje neuspesnih pokusaja, sama brzina nije kljucni faktor). Necu da radim nesto sto ne moram, vise puta... Konkretno, necu da se vracam kod majstora svaki drugi dan dok ne nasteluje, necu da me vracaju sa atesta jer neko tamo crevo ne stoji kako treba... Ja mogu da testiram auto i kao korisnik da dam ocenu. Mogu da bacim pogled ispod haube da vidim cisto da nesto ne bode oci al da izucavam teoriju i kako sta i gde treba da stoji, parametri, mape, trista cuda - jos uvek ne zelim...

Da napomenem, ako nije jasno do sada, ne trazim sto jeftinije, trazim sto pouzdanije. Da, pouzdano je prava rec.

Cenim sve, cenim i majstora i znanje i zakon i propise al cenim si i sebe i zivce . E u tom smislu znaci preporuka - ovaj je dobar al aljkav, ovaj je pedantan al jos se uci, ovaj i zna i pedantan... I da ne ispadne kako treba a neko mi preporucio - necu ga psujem (mnogo , tog sto mi preporucio ) jer, na kraju krajeva, sam sam izabrao.

E, takva meni preporuka treba

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Problem je što da bi neko rekao valja ili ne valja mora potrošiti malo više mastila od jedne rečenice a da mu je pri tome to prva poruka na forumu.

Nemam pojma ko je Vitanova, ne znam čoveka lično i nemam pojma da li je dobar ili loš, imam dosta majsotra u okolini za koje pouzdano znam kakvi su (loši) pa nikad nisam spomenuo jer bi se to pogrešno protumačilo a sa druge strane oni meni nisu nikad uradili nijedan auto niti sam ikad imao sa njima posla kao mušterija i time nisam kavalifikovan da dajem mišljenje u tom smislu.

Kad vidi slike ili pročitam problem, ne ustručavam se da kažem da su šabani radili ako jesu naravno.

https.autogas.rs

Comment

• kokot
                        CBC Član
                        • 13.12.2011
                        • 12
                        • Nis
                        • Golf mk4 1.6 16v 77kW

Ma lako tebi kad moz na sliku da procenis

Comment

• kdi
                          CBC Senator
                          • 16.11.2010
                          • 238
                          • leskovac

poznajem vlasnika tj glavnog majstora gore pomenutog servisa u nisu..ne vidjamo se cesto al kad se vidimo lepo se ispricamo i ispostujemo...ako nista drugo bar kao kolega kolegu...
                          kao sto si i sam rekao nezahvalno je preporuciti nekoga nego sto bi rekli stariji idi tamo gde te pamet vodi...prekrsti se i teraj auto negde..veliki je nis ima dosta dobrih majstora...
                          evo i jedan onako nepristrasni savet
                          "kad nadjes majstora tj servis nemoj ja bih ovaj sis za moj auto ili onaj vec gledaj glavnog i odgovornog,ako ti deluje kao neko ko zna sta i kako ono sto ti on kaze to je najbolje za tvoj auto,a ne ono sto si ti cuo od nekog tamo....sve u svemu kad nadjes pravog majstora sve ostalo je lako"

• pozdrav

Comment

• Franjo
                            Banovan
                            • 14.08.2009
                            • 2831
                            • Inđija - Beograd
                            • Renault megan II res

Upravo, to je trebao da pita: koji sistem u golf MK4 1.6 16v? Pa da gleda, ko to u Niš radi i gde je najduži red. Taj je sigurno najbolji! Ja sam kod Ivana trebao da čekam mesec dana, a uradio sam kod Dore, jer sam čekao samo desetak dana, na početku letnje sezone. Skratio mi je rok čekanja, jer je trebalo kćerki za put u CG.

Comment

• kokot
                              CBC Član
                              • 13.12.2011
                              • 12
                              • Nis
                              • Golf mk4 1.6 16v 77kW

@kdi
                              Hvala bratac. Otprilike je to i moj stav. Znam otprilike sta je trenutno aktuelno sto se ugradjuje i to je sve, ne zelim da zalazim dublje...
                              @Franjo
                              Otprilike isti odgovor kao i za @kdi. Hvala i tebi.

Na kraju, zvanicno, sta se preporucuje za mk4 1.6 16v (77kW, BCB ozn. motora)? Kako se snalazi ovaj motor sa plinom?

Pozdrav!

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

Ništa nisi shvatio šta ti je rečeno, pročitaj ponovo. Vidi sa svim ovim godinam života i rada sa autima i ja sam malkic pristrasan mada se stvarno trudim da ne budem i probam sve živo što mi padne pod ruku ( a palo m ije sve osim BRC-e) za razliku od nekih koji su ugradili jedno i znaju da je to najbolje. Možemo se raspravljati do sudnjeg dana (mi koji to radimo) koji je najbolji i nećemo se složiti a sad ćeš ti to saznati na nekom forumu i otići kod majstora i kažeš mu ovako i nikako drugačije.
                                "Slušaj ti šušumigo, ima da mi ugradiš xxxx uredjaj sa yyyy diznama, prečnika fff a marke mmm sa isparivačem ccc i to sve tačno ovako ili ima da te nema, ako ti niej jasno sve sam to pročitao na forumu i sve znam"...
                                Verujem da će te svaki poslušati i dočekati kao oslobodioca. Ja bih te sigurno oslobodio (nečega)

Daklem, pročitaj još jednom.

kad nadjes majstora tj servis nemoj ja bih ovaj sis za moj auto ili onaj vec gledaj glavnog i odgovornog,ako ti deluje kao neko ko zna sta i kako ono sto ti on kaze to je najbolje za tvoj auto,a ne ono sto si ti cuo od nekog tamo....sve u svemu kad nadjes pravog majstora sve ostalo je lako"

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X