You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Inače to je i prava (realna) cena. Em proleće, em 7,5% niža cena nafte (u evrima) em manje akcize.
E sad, kako radio kaže (ne sećam se koja stanica, na poslu) naftaši bi "jadni" spustili još cene ali eto taj kurs dinara već je probio 112 (sa 111) pa ne mogu.
Još da kažu "... do zelene trave" (a nje koliko hoćeš).
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Odg: Re: Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
A jutros na radiu kažu (ozb. )
"cena bi i bila niža,posebno što je barel dobro šišn'o dole sa januarskih 124$,ali ... tokom izborno predizbornog perioda mehanizam državne kontrole je olabavio pa mešetari sa namerom održavaju ovaj nivo cena goriva" .
Dakle,preneo sam javno rečeno pa vi sad računajte ko koga tu a sve po našoj grbači
Mozda je bilo ali mi search nije dao validne rezultate: zanima me zasto se u Nisu (moguce i drugim gradovima) TNG prodaje samo na OMV pumpama a svi ostali prodaju PBS? Cena ista, mada, samo mozda, imam utisak da malo manje trosim TNG sa OMV-a, mozda je psiholoski efekat. Odakle njima dolazi taj TNG?
Mozda je bilo ali mi search nije dao validne rezultate: zanima me zasto se u Nisu (moguce i drugim gradovima) TNG prodaje samo na OMV pumpama a svi ostali prodaju PBS? Cena ista, mada, samo mozda, imam utisak da malo manje trosim TNG sa OMV-a, mozda je psiholoski efekat. Odakle njima dolazi taj TNG?
Ne znam odakle ga nabavljaju, ali i meni je potrošnja najmanja kada sipam TNG na OMV pumpi (konkretno, J. Gagarina, Novi Beograd). Ipak, nisam skoro tamo svraćao jer malo dalje EKO daje poklončiće za 25+ litara, pa obično sipam tamo. Pre nekih nedelju dana opet sam sipao na OMV i opet se potvrdila manja potrošnja.
Odg: Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
Što jugoistočnije to sporije pada (cena):
NIS 79,4 sa 79,9. Lukoil i dalje 79,9.
To je to što smo od pada cena videli. Eventulano još 1-2din. ali ne bih rekao.
Obzirom da se nafta stabilizovala (bar u odnosu na evro, min. oko 84€ a sada već 85€ jer je € tek 1,25$ a možda će i do 1,2 do izbora u Grčkoj a posle i 1:1 ne bi bilo iznenađenje) a dinar tone kao Titanik (sve brže).
Drugi derivati su već nadoknadili simbolična pojeftinjenja ili su čak i skuplji nego početkom meseca.
Naftaši već računaju kurs od oko 118din. pa je jedino utešno što bi cene mogle da miruju bar do tog trenutka.
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment