Odg: Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
Uglavnom se cene razlikuju za par dinara. Negde dinar, negde dva , mislim da to ne zasluzuje preveliku paznju.
Vazno je to da cena ostane kakva jeste i to sto duze, u slucaju da poskupi za nekih 5-10 dinara, e to ce vec praviti problem I te kako veliki,onda cu najradije kupiti bajs i tako se voziti gradom : D
Slažem se da razlike od dinar-dva na pojedinim pumpama ne zaslužuju preveliku pažnju, ali se ne slažem da cene kakve su ostanu što duže. Voleo bih da krenu , najzad u tradicionalnu prolećno-letnju oseku, pa makar za 3-4 dinara
Slažem se da razlike od dinar-dva na pojedinim pumpama ne zaslužuju preveliku pažnju, ali se ne slažem da cene kakve su ostanu što duže. Voleo bih da krenu , najzad u tradicionalnu prolećno-letnju oseku, pa makar za 3-4 dinara
Isreno se nadam. Makar tih 3-4 dinara. Više od toga, čista je utopija.
Nafta se malko zadržala na oko 92€/barelu ali to je samo zaustavilo cene (i proizvelo malu ali koliko-toliku akumulaciju profita naftašima). Sad kad je opet na blizu 94€ (po čemu su trenutne cene i štelovane) to će ostati tu negde, bar dok ne prođe uskrs i veća potrošnja. Posle bi uz ovakve cene nafte možda mogao bar TNG da padne neki dinar (a i evro par dinar-dva), i to kako zbog dolaska naših ljudi iz inostranstva (za praznik), pa posle i pada potrošnje ovog derivata, tako i predstojećih izbora.
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Danas sipano na MOL-u na Pančevačkom putu za 81.9 dinara.
U zadnjih 5 punjenja sipao na napred navedenom MOL-u.
Primetan bolji kvalitet u manjoj potrošnji, stabilnijem radu i ne gasi se na leru ili slabijem gasu.
Na navedenoj pumpi sam video MBG cisternu i upitao zaposlenog da li su im oni snabdevači. Čovek je odgovorio da dobijaju iz Mađarske gas, da je isti kao i na EuroGasu i da nemaju nikakve veze sa MBG već da je cisterna parkirana i čeka servisere zbog neispravnih kočnica, što je kasnije i potvrđeno dolaskom servisne ekipe.
P.S. Zamislite koja je bomba na putu cisterna gasa bez kočnica, ne znam da li je bila puna gasa!? Sva sreća pa je Pančevac ravan.
Znači, profa se bezrazložno brine zbog toga što je Lukoil promenio dobavljača TNG-a.
Cena je i dalje 80,40 .
O.K.
Znači na Lukoil-u je sad (možda) i kvalitetniji TNG.
Hvala na info!
Kad je skup makar neka je kvalitetan.
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
reklama je guglova a ne forumska, da ne bude zabune.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Na Lukoilu sam skoro uvek sipao i veoma zadovoljan!
Ma i ja sam (relativno) zadovoljan Lukoil TNG-om. Zapravo nemam ni mnogo izbora jer je to jedini TNG u gradu (ostalo je PBS).
Međutim, NIS je sa 3% povoljniji (a čak nije ni mnogo lošiji iako je PBS) pa sam malo osetljiviji na promenu distributera.
Ispada da bi ovo moglo da bude i korak ka boljem kvalitetu. Doduše na prvom rezervoaru nisam primetio razliku ali videćemo.
U svakom slučaju, cene preko 80 din. baš su "psyho killer".
Odg: Re: Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
Vec duze vreme sipam na Zmaju 2, nedeljom uvece, kad je happy hour. Na cenu nisam obracao paznju, u svakom slucaju je povoljnije nego na ostalim pumpama. Kvalitet srednja zalost-prosecna potrosnja izmedju 8 i 9 litara mesovite voznje.
Medjutim, prosle nedelje su mi nasuli 24 litre TNG, a BC je prijavio potrosenih 16,1 litara sto je uvek do sada odgovaralo sipanju oko 18 litara TNG (potrosnja TNG je veca za 10% od podatka na BC).
Izgleda su ponovo poceli da kraduckaju. Mogucnost da istovremeno i podjednako lazu BC, elektronski pokazivac u kabini i mehanicki pokazivac na boci, a da tacno meri njihov aparat je iskljucena.
Odg: Re: Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
MBG Zrenjaninac spustio sa 80.9 na 80.4 din.
Ne znam da li je usamljeni marketinški trik ili kreće očekivani, sezonski pad cena?
Inače na NIS Pančevac 80.9 din (bivši ELP) i na MOL i EKO Pančevac 81,9 din.
Comment