Ja sam pre neki dan sipao na Avia pumpi (mislim da je Avia,jbm li ga) kod plavog mosta po 67.9 din i odlican je gas,osetim da auto dosta bolje ide,a mislim i da je potrosnja malo manja. razliku sam primetio jer sam posle dugo vremena sipanja na KNEZ petrol pumpi u rusnju sipao na drugom mestu i mogu reci da je razlika bas primetna. a sto se tice cena,nadam se da ce i dalje padati
"Knez" se profušerisao od letos. Ranije je razlika u potrošnji (u odnosu na većinu pumpi) govorila njima u prilog, sada se okrenula protiv njih
A nije više ni nešto jeftiniji od konkurencije, kao što je ranije bio...
Ja sam pre neki dan sipao na Avia pumpi (mislim da je Avia,jbm li ga) kod plavog mosta po 67.9 din i odlican je gas,osetim da auto dosta bolje ide,a mislim i da je potrosnja malo manja. razliku sam primetio jer sam posle dugo vremena sipanja na KNEZ petrol pumpi u rusnju sipao na drugom mestu i mogu reci da je razlika bas primetna. a sto se tice cena,nadam se da ce i dalje padati
Cekaj,ima pumpa na auto putu,u smeru ka Nisu,to je Avia.I ima,malo ispod ,blize plavom mostu Univerzum petrol.A preko puta plavog mosta je Slap.Ja sam sipao na sve tri i cini mi se da su prve dve pomenute nesto malo bolje od Slapa.A cena je na sve tri uvek ista,kao da se dogovaraju,mislim ne znam sta ce mi ovo kao(dogovaraju se,sigurno)
Citam kod Alvirka,donet novi pravilnik,ako ispunjava norme EN589,znaci evropske,mora da pise autogas tng,a ako ispunjava standard iz 60 i neke onda pbs...kao svi ce morati da ispunjavaju novi standard,kvalitetniji plin,ne odredjuje se vise odnosom propana i butana,vec oktanskim brojem koji mora biti min 89...jos da tako bude i na pumpama i gde bi nam bio kraj
Comment