Nije, u Rušnju je bio 50. A Veče pre poskupljenja slušam ministra energetike da nema osnova za poskupljenjem osim struje. A ono sutradan PRC. Monopol je čudo.
Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.
Moze im se...cim vide da narod malo ustedi na gorivu odma skenjaju cenu...SUBOTICA-NIS,OMW 54din,EURO PETROL 53din...sipam na EURO PETROLU jer mi je usput a i navikao sam zbog prijatnog osoblja mada cinimi se da je na NISU kvalitetnij i manje trosi neznatno...sto se tice osoblja barem kod mene u SU je tako...EURO PETROL asocira na ljubaznost,OMW su uglavnom decurlija kojima je to prvi posao,a NIS je neki zastareo sistem koji preferira na drskosti i grubosti,niti reci da kazu prilikom tankovanja...e sad ko voli nek izvoli
Nije, u Rušnju je bio 50. A Veče pre poskupljenja slušam ministra energetike da nema osnova za poskupljenjem osim struje. A ono sutradan PRC. Monopol je čudo.
Greška. Autogas je jedino pogonsko gorivo koje je u režimu slobodnog uvoza i ne podleže cenovniku Vladine uredbe (evro dizel se slobodno uvozi ali mu je najveća cena plafonirana). Autogas se može naći po raznim cenama u Srbiji, ali je druga stvar što postoji kartelsko udruživanje najvećih distributera.
Greška. Autogas je jedino pogonsko gorivo koje je u režimu slobodnog uvoza i ne podleže cenovniku Vladine uredbe (evro dizel se slobodno uvozi ali mu je najveća cena plafonirana). Autogas se može naći po raznim cenama u Srbiji, ali je druga stvar što postoji kartelsko udruživanje najvećih distributera.
U Leskovcu sipam samo na OMV-u kod Ideje.
Sinoc dosao sa prosecnom potrosnjom od 7.8 lit na auto putu do Beograda.
Naravno cena je 54 din. i na celom auto putu je 54 sem na Molu gde je 55 za onaj njihov super kvalitetni
Comment