Istocna Srbija
LukOil u Boru 60.90,u Zajecaru 65.00
Jel taj od 65.00 EXTRA plin sa 20%mm
Dosta velika razlika, a i to je svojevrsni rekord za Srbiju u ovom trenutku.
Najvise sto sam video u Beogradu i ostatku Srbije ( Sumadija i deo oko Leskovca) je 61.90. Mozda je ovih 65 najava povecanja cene ili je posledica ne postojanja konkurencije u blizini te pumpe.
Da li neko zna kolika je cena LPG-a u Prijepolju na LukOil-u?Uskoro cu na tu stranu pa mi je to poslednja pumpa da tocim u Srbiji! Hvala na odgovorima unapred!
e drustvo moram da vam ispricam sta mi se desilo neki dan
dodjem na pumpu da naspem gas koi je bio na samom kraju cena 64 dinara za litar
ja pocnem da zezam pumpadziju kako su skupi i on tu pocne da se brani kako je cena svugde ista
ja mu kazem da sam juce sipao za 10 dinara manju cenu
on mi neveruje i ja mu pokazem fiskalni racun
a on gleda u njega i kaze
jebote kako im se isplati pa oni na ovu cenu nemaju ni celih 20 dinara po litri sto znaci da ovaj ima 30 celih
Da li neko zna kolika je cena LPG-a u Prijepolju na LukOil-u?Uskoro cu na tu stranu pa mi je to poslednja pumpa da tocim u Srbiji! Hvala na odgovorima unapred!
sipao na toj pumpi 18.07. cena 60.90
evo telefon pa se informisi 033/712-906
Dosta velika razlika, a i to je svojevrsni rekord za Srbiju u ovom trenutku.
Najvise sto sam video u Beogradu i ostatku Srbije ( Sumadija i deo oko Leskovca) je 61.90. Mozda je ovih 65 najava povecanja cene ili je posledica ne postojanja konkurencije u blizini te pumpe.
ili mozda nisu azurirali sajt,ali koliko znam oduvek je Zajecar drzao cene a ima cak pet pumpi za gas.Jedino je LukOil maltene u samom centru pa zbog toga mozda drzi cenu,ostale su sve na periferiji
Skoro sam sipao na njihovoj pumpi u Brace Jerkovica ispod Pere Zdere i umesto da predjem sa bocom od 55l 450-500 km sto je uvek bilo ja sam presao 350km.
Mislim da je razlog vise nego dovoljan.To se desilo kada je svuda plin bio 63-64 din a kod njih je bio 59din.
Od tada sipam na knezu i sve je kao nekada,super.
Pozdrav
Dugo sipam na MBG kod Jugopetrola, generalno nisam imao loših iskustava. Pre 10-ak dana prvi (i poslednji) put stanem da sipam u Jerkovicu i uspeju da mi na rezervoar, koji nije bio ni prazan, sipaju 40 L, a imao sam barem 5L još. Do sada sam uspevao za 3 godine da natankam najviše 39 i to na skroz prazan rezervoar. Pitam ih kako to može, krenuli da mi pričaju pa znaš zavisi od pritiska ovo ono... ma reko nosite se, platim i odem, nisam imao vremena da se ********m, da su me uhvatili u drugacijem raspolozenju ne bi tako lako prošli.
Meni je toro boca od 53l i na Lukoil mi sipali na potpuno praznu bocu skoro 52l, e sad kazu da ne bi moglo preko 80% da se puni, mada i u Grckoj su mi punili 48l na ne potpuno praznu bocu!
Prolazim sinoc pored Avie u NS i vidim da im je cena otisla na 63.xx (xx - jbg. zaborvio sam koliko je bilo ali mi se nesto cini da je xx=90), izgleda da stize talas poskupljenja a zima je jos daleko....
druga pumpa na ulasku u srbiju iz madje na horgoshu (prva je mol - nisam hteo tu da sipam jer su me madjari iznervirali jer im je gas preskup ), mislim da je euro petrol (zhuto-zelena) u bocu 30l tip je nasuo 29.2, i sam iskljucio (dakle nije pistolj rekao krrrrr). boca 30l. do sad najvishe na praznu shto sam uspeo da naduvam je 25.neshto
Comment