Zna li neko nove cene posle povećanja akciza za 12din?
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
-
EKO Skojevsko - 78.90, Petrol Julino brdo - 83, OMV Ada Ciganlija - 83.90.
Verovatno ce u pocetku biti dosta ovakvih slucajeva da se cena razlikuje po 5-6 dinara, barem u prvih 10ak dana dok se ne nadju na nekoj srednjoj ceni.
Comment
-
-
Gledam juče cene TNG po NS-u, uglavnom vecina se nalaze u zoni 79,90 - 80,90. Najveće iznenađenje mi je ENS kod rodića, koji je bio jedna od najjefinih točionica a sada je postala najjskuplja, kod njih je TNG 88,90. Ili znaju nešto što ostali ne znaju ili je gazdi dosta para"You are reading this for the wrong reason..."
ENDYMION, Dan Simmons
Comment
-
-
Originally posted by Blackeyed View PostGledam juče cene TNG po NS-u, uglavnom vecina se nalaze u zoni 79,90 - 80,90. Najveće iznenađenje mi je ENS kod rodića, koji je bio jedna od najjefinih točionica a sada je postala najjskuplja, kod njih je TNG 88,90. Ili znaju nešto što ostali ne znaju ili je gazdi dosta para
Ovo je cena koju smo (nekoliko nas) prognozirali na osnovu povećanja nameta.
Doduše zbog niže cene nafte moglo bi da bude i 84,90.
(ostalo sam rekao u temi o ceni goriva (uopšte) pa da se ne ponavljam, osim da uživamo u ralativno dobrim cenama TNG-a, 79,9 do 80,90.)Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
niste prognozirali ovu,prognozirali ste vecu cenu oko 90 dinara. ali odma posle uvodjenje akcize. a to da ce biti jednog dana 90 i 100 nije prognoza. to se podrazumeva.
u svakom slucaju s'obzirom koja je cena benzina,svaka cena koja je ispod 100 din, je cena koja nije za kukanje. a ja vam zelim da je sto niza.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment