"Na istoku ništa novo", jedino što se Lukoil izjednačio sa NIS-om na 84,40.
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
-
-
Originally posted by Truly View PostKnez Petrol i Daki Petrol u NS-u 78,9.
Potvrdjujem. Juče sipao na Dakiju, lepo ide, bolje nego na MOL-u koji su mi jedini sipali vise goriva nego sto inace staje u rezervoar a auto je potrosio 1-2 l plina na 100 km više nego na EKO kada se sipa. Kupio sam i od radnika cep koji su mi maznuli. Trazio čovek 80 din za špricer, ja mu dao 100 tku.
Comment
-
-
cene autogasa
Originally posted by dekiv68 View PostNije mi jasno otkud tolike razlike, i do 10 dinara po litri gasaMB gas u Visnjickoj 83,40 pri kraju Visnjicke jos jedna pumpa kod njih je oko 85 isto tako Eko na Bogosloviji i ne znam kako se zove preko puta Eko pumpe isto tako, Eurogas na Vilinim vodama kod Tempa 84
MB gas na uglu ugrinovacke i Novosadskog autoputa 80,9 ista cena i na Eurogasu kod Galenike a MB gas kod onog novog naselja ispod Trosarine gde su bile kasarne najskuplji uvek jer nema konkurenciju
Zmaj 2 84,4 a nis pumpa u Zemun polju 83,4
Tamo gde ima konkurencije spustaju cenu gde nema drze maksimallnu.Last edited by Gall; 21.01.2013, 21:29.
Comment
-
-
obično sipam na nis-u ili knezu zato što su mi usput. pre neki dan sipam na univerzumu u braće jerković, jer mi je bio
najbliži a nestalo mi gasa. stanem na semaforu a auto dimi iz sve snage. u vožnji se i ne primeti ali svako zaustavljanje
i radu mestu primetno dimi. juče sipam na nis-u, i auto prestane da dimi. univerzum ne više neće videti.nemoj na silu uzmi veci cekic
Comment
-
Comment