Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • speedplus
    RIP Bio nam je drug!
    • 15.01.2007
    • 2419
    • LAZAREVAC

Originally posted by Dora View Post
    Zvao me je advokat, preti tužbom zbog klevete... Ipak neko čita ovaj forum...
    lepo je to što prate forum.Neznam samo iz kog razloga ga prate??? Gospodo draga(prepoznaće se),s obzirom da vam posao zavisi od kvaliteta pružene usluge ili kvaliteta prodate robe(u ovom slučaju goriva),probajte bar na momenat da stavite prst na čelo i napregnete vijuge

Comment

• J21
      CBC Član
      • 26.03.2012
      • 55
      • BGD

Pazi, da imaju barem malo razuma, pozvali bi čoveka kome ste to desilo, rekli naša greška, izvinjenje, nismo namerno, naš gas zadovoljava sve standarde, platićemo štetu koju ste pretrpeli, uradićemo vanrednu kontrolu , pronaći uzroke ispraviti greške... itd. E onad bi ja rekao svaka čast, poštujem takvog prodavca isporučioca robe i usluga i sa zadovoljstvom išao kod njih jer znam da vode računa o kvalitetu, svojim mušterijama, a ovako....prete čoveku koji je ispravljao njihove brljotine, da sam na njihovom mestu, dobro bih razmislio ko im je zadužen za odnose sa javnošću, jel taj zna svoj posao. (ne pucati na poštara, a oni to upravo rade)
      Last edited by J21; 09.04.2014, 15:19.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Otprilike tako, greške se dešavaju i dešavaće se i ubuduće samo zavisi od načina rešavanja grešaka kako će se to odraziti na sve koji učestvuju. Najmanji je problem da obrišem poruke ali ostavlja malo gorak ukus u ustima.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Plinadzija
          CBC Senator XXL
          • 29.07.2008
          • 1514
          • Paracin

Sa interneta se nista ne moze obrisati..
          UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• J21
            CBC Član
            • 26.03.2012
            • 55
            • BGD

Dora, uradi ono što je najmanje štetno po tebe, jer nisi kriv nizašta i nemoj da se pritom pravdaš za bilo šta, a mi znamo ,,koliko je sati'' i ,,gde duva''!

Pozdrav i hvala ti na svemu što radiš i pišeš!!!

Comment

• speedplus
              RIP Bio nam je drug!
              • 15.01.2007
              • 2419
              • LAZAREVAC

Originally posted by Plinadzija View Post
              Sa interneta se nista ne moze obrisati..
              utoliko bolje,da znamo kako se razrešio slučaj,da bi sutradan mi iz udruženja servisera auto gas opreme,znali koga možemo preporučiti,kao stabilnog distributera auto-gas-a svojim mušterijama,kad im ugradimo auto-gas opremu.

Comment

• Saša
                CBC Senator
                • 05.11.2006
                • 277
                • NS

Originally posted by Dora View Post
                Zvao me je advokat, preti tužbom zbog klevete... Ipak neko čita ovaj forum...
                Ccccc...

Mada, ne čudi me uopšte što čitaju, ova tema je zaista odlična da brzo i besplatno saznaš kako se kreću cene kod konkurencije. Tapatalk, prijaviš se na temu i čim neko postuje - opa, evo ga iskoči obaveštenje.

Comment

• polar1
                  CBC Član
                  • 18.03.2014
                  • 22
                  • Beograd
                  • Ford

Na onom racunu se ne vidi datum sipanja, ali po nasim komentarima ispada 3-4 dana pre.
                  Valjda ce se jos neko od majstora ili korisnika auta javiti sa ovim problemom, pa da budemo sigurni da je u pitanju pumpa.

Comment

• expendable
                    CBC Senator XXL
                    • 04.11.2009
                    • 3662
                    • Bor

Ma Alan Ford je odavno prestao da bude ironija jer je naša stvarnost mnogo gora.
                    Udari te automobil na pešačkom pa te ovaj tuži što si mu se našao na putu?! (ili što si sporo prelazio).
                    Od kompanije tog kalibra (veličine i ugleda), svetske u svakom pogledu, među 20 najvećih (18. sada verovatno 15. ili 16.) uopšte a od javnih (većinski nedržavnih) sigurno u TOP 10 (možda i 5) i to po prometu (a po drugim pokazateljima i bolja) bi većina očekivala više (mene ne čudi, naročito ne kod nas, ovde samo "PEČAT" i "PENDREK" važe 100% ostalo je opcionalno).
                    Ako već čitaju (zar je moguće?! ... čisto sumnjam, nešto bi i naučili) onda bi već znali da se istina ne uterava batinama (pretnjama i tužbama) nego nečim drugim.
                    Uostalom, ne izdaje sertifikat o kvalitetu goriva advokat (pravnik) nego zna se ko. Bolje bi im bilo da skupe (ako im je još ostalo) nekoga od inženjera i da istraže slučaj i da se ugledaju na druge sebi ravne koji su priznavali slične greške (doduše malo su ih naterali da priznaju pre 30 godina pa sad ide malo lakše).
                    Možda i nije do Lukoil-a ali reakcija (pretnja tužbom) će pre potvrditi tako nešto nego opovrći. I sigurno (ali 101%) nije Lukoil jedini kome se ovo dešava (možda je i jedan od boljih i sa manjom statistikom) a sigurno (102%) se dešava.
                    Možda bi i dokazali da nije do goriva (do goriva u skladištu svakako nije, ali znaju oni do čega može biti, a ja ne smem da se izjašnjavam da ne dobijem i ja tužbu po nosu) i da je ovo pojava koja se može desiti i uz poštovanje procedura i pravila (iako ređe ni na Zapadu nije nemoguće).
                    ITD.
                    Po mom skromnom mišljenju radi se (verovatno) o izuzetno retkoj pojavi (i potpunom baksuzluku korisnika (te Lukoila kao dobavljača goriva)) gde je od 0,0...1% lošeg, veći deo stigao u jedan rezervoar (što će dokazati ili opovrgnuti oni koji su istog dana ili dan ranije i kasnije sipali na istoj pumpi).
                    Konkurencija bi sigurno ćutala (kao oni su "bezgrešni" pa da, nije nego) a utisak bi mogao toliko da se popravi do nivoa najbolje (a jeftine) reklame uopšte (recimo osim onih 6000rsd još 10x toliko za analizu slučaja ili tek par sati rada stručnjaka sa dobrom "fiokom" (dokumentacijom); pretpostavljam da negde u kosmosu zvanom Lukoil postoji takav slučaj koji je već istražen sa preporukama šta dalje i zašto je do toga došlo, ali ovde na zemlji još uvek se prvo potežu "vile i baklje" (to su korisnici, pa i mi članovi u prvoj reakciji) ili "lomače" (inkvizicija, advokati) u oba slučaja BEZ ijednog argumenta.
                    Već rekoh:
                    to što se desilo, se nije desilo, to se nigde nije desilo, ne dešava se (sada), niti će se ikada desiti (do kraja sveta, tj. do zadnje kapi nafte).
                    (ni Lukoil-u kao ni ExxonMobil-u (onaj tanker na Aljasci, ali to su male količine), Shell-u (ona curenja nafte u Nigeriji i Severnom Moru su ionako sitne količine), BP-u (dobro, par miliona tona nafte u Zalivu (meksičkom), to je drugo), Chevronu (malo je delta Nigera postradala al' "ništa ozbiljno", malo-malo pa im se zapali rafinerija, ali bože moj, šta je jedna na desetine, tu i tamo neki Brazil i Ekvador se žale al' šta oni pa znaju), Total-ovi Erika i AZF incidenti su "sitna statiskička greška",.itd. i sl.
                    Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• stevak
                      CBC Senator XXL
                      • 31.05.2009
                      • 1215
                      • Zemun
                      • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by expendable View Post
                      Ako već čitaju (zar je moguće?! ... čisto sumnjam, nešto bi i naučili) onda bi već znali da se istina ne uterava batinama (pretnjama i tužbama) nego nečim drugim.
                      To, kad je nekom stalo do istine pa ma kakva bila. A kad nije...
                      ex SAABotražitelj

Comment

• expendable
                        CBC Senator XXL
                        • 04.11.2009
                        • 3662
                        • Bor

Ma jašta!
                        Još dve rečenice i Ende.
                        1) A za šta da tuže? Niko ne tvrdi da je lukoil-ov kvalitet goriva loš, nego da se sipanje to i to pretvorilo u "belu kafu". (analiza šarže sa tim veze nema)
                        2) (nije šala, nije ironija, nije dodvoravanje) Lično mislim da se L ispucao ovim događajem (par (desetina?) u milion) pa idem na L da sipam (doduše nije ista pumpa).

E sad, šta radi konkurencija? NIS je "pojeftinio" sa 87,40 na 87,90! (e alal im ćufte!). Doviđenja dok se ne urazume, što se mene tiče (kvalitet solidan ali daleko od pravog).
                        Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• tomamega
                          CBC Senator XXL
                          • 19.03.2009
                          • 715
                          • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                          • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Svaka čast kolega @expendable. Hteo sam i ja da napišem nešto, ali zašto bih se ponavljao!? Podržavam sve do poslednje reči!

Comment

• gago2
                            CBC Član
                            • 06.04.2013
                            • 87
                            • Kraljevo
                            • Lada Samara

Malopre videh da je na Lukoilu prekoputa FONa cena gasa 85.90... Oni su uvek drzali cenu, mozda je ovo znak da ce i u BGu poceti da pada cena gasa...

Comment

• sone2sone
                              CBC Član
                              • 16.09.2012
                              • 62
                              • Beograd
                              • Yugo Ciao 1.1CW

Opa, oni su zaista bas dugo drzali 89.90. Barem jedno mesec dana, dok je u neposrednoj blizini, na MBG-u u Kumodraskoj gas bio 85.90, sa karticom 81.90. Ajd bas da vidimo da li ce pasti sad i kod MBG-a, ili su se cisto vozdovcani nasli na 85.90.

Comment

• stevak
                                CBC Senator XXL
                                • 31.05.2009
                                • 1215
                                • Zemun
                                • Saab 9000 cs 2.0T

Hmm...zanimljivo je to njihovo razmišljanje. Kad je evidentno da cene padaju i da ima uslova za sniženje, mnogi oklevaju sa spuštanjem nadajući se da će izvući koju paru više, a za to vreme potrošači odlaze gde je jeftinije i pamte, pamte...
                                Ovakve situacije mi sve više liče na klanje vola zbog kile mesa.
                                ex SAABotražitelj

Comment

Working...
                                X