Pretproslog vikenda sipam u dva navrata gas na OMV pumpama. Prvi put u Kragujevcu, a potom u Beogradu, J.Gagarina. Na oba aparata: kako krene tocenje, na uredjaju odmah pise 1l, a onda lagano, broji decimale i vrti do kraja. Neverovatno, ali tako svaki put se ukrade po 1l gasa.
Honda je napiso:Ja samo mogu da pohvalim pumpu ispod trosharine(prema Brace Jerkovic).Stvarno rade OK i nikada mi se nije desilo nesto negativno kod njih tako da nemam zamerki.Pumpa je isto privatna.
E pa Honda,samo da ti kazem da su mene na toj istoj pumpi zavrnuli za 20(dvadeset) litara,tj.sipo mi je 27 litara u potpuno praznu bocu,a ja sam ostao bez plina posle nekih 45km.
Jos jednog ortaka su zavrnuli na toj pumpi za istu kolicinu plina,i to isti lik koji je i mene.Lik je istetoviran po celoj levoj ruci i ima mindjuse.Mozda pumpa jeste dobra,ali taj lik nije normalan.
Ako vec idete na tu pumpu,izbegavajte da vam on sipa.
Naravno da izlazim iz kola,nisam bas toliko odlepio.Uvek stojim i gledam u onaj jbn merac,ali ocigledno uzalud.Mene kada je lik zavrnuo na meracu je pisalo 27L. [/img]
E pa Honda,samo da ti kazem da su mene na toj istoj pumpi zavrnuli za 20(dvadeset) litara,tj.sipo mi je 27 litara u potpuno praznu bocu,a ja sam ostao bez plina posle nekih 45km.
Jos jednog ortaka su zavrnuli na toj pumpi za istu kolicinu plina,i to isti lik koji je i mene.Lik je istetoviran po celoj levoj ruci i ima mindjuse.Mozda pumpa jeste dobra,ali taj lik nije normalan.
Ako vec idete na tu pumpu,izbegavajte da vam on sipa.
Jbg, desava se...znam tog lika, mene nikad nije zakinuo...ustvari znam ih tamo sve i nikad problem nisam imao...trebao si da se vratis na pupmu!
Nije losa pumpa SherBox na Pancevackom auto putu, ni OMV, mada im je kvalitet kako kad, a izuzetno losa je ispod Pancevackog mosta, u bocu od 80l (realno 62-63l) sipaju oko 75l, a u bocu od 40l (boca u obliku tocka, znaci 32l) 46l, sto je apsolutni rekord.
Dora: U principu si u pravu, ali poradite onda nešto više po tim filterima, gas jeste najbolji ali prlja filtere samo tako....
Znam o cemu govoris,ali nemoze bolje.Radjamo mecku da bar odrzimo kvalitet.Cesce menjanje menjanje filtercica na LPG ventilu je jedino resenje,mada se filteri ne isprljaju jako do 10.000 km/kada se inace i menjaju/.Ko kaze drugacije laze ili sipa i jos negde.Tu radim i tu sipam,nikad na drugom mestu kao i nasa sluzbena vozila.
Comment