Ja sam X puta sipao na OMV u Krnjaci i u principu sam zadovoljan.Ako ima jos neka kvalitetna na tom delu puta ka Zrenjaninu,ajde napisite jer cesto prolazim tuda.
Pumpe za izbegavanje ili za pohvalu...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nisam siguran da li ju je neko pominjao, ali iako jeste evo da dam potvrdu i ja.
Luk oil pumpa na Beograd-Zagreb autoputu, nisam siguran koja je cena gasa, ali je gas prva liga! Potrosnja je mnogo manja, a auto ide kao metak. xe...eto toliko..
Naravno OMV pumpe, vredi 3-4 dinara vise nego na ostalim.
Comment
-
-
Evo i ja se prikljucujem klubu vlasnika plina.
Audi A6 2.4, sekvencijalni landirenzo omegas.
Trebalo bi da ga ugradim ove nedelje,
pa me zanima preporuka neke pumpe u Beogradu.
Vidim da se dosta razlikuje kvalitet gasa od pumpe do pumpe,
a tema nije osvezavana neko vreme pa cisto ajde da vidim
za prvo sipanje gde da idem
Pozdrav
Comment
-
-
U SAT reviji bilo testiranje TNG-a. Moze se videti da 80% kvalitet TNG-a na pumpama ne zadovoljava standard. Ali najveca greska po meni je ta sto nisu napisali od kojih dobavljaca se kupuje kako bi se moglo napraviti poredjenje da li kvalitet varira od dobavljaca do dobavljaca ili od cisterne do cisterne.Dacia Logan 1.5dci, Opel Corsa A 1.2...Korsidzon ide kao zmaj
Comment
-
-
Za sada se najbolje pokazao gas sa pumpe ZMAJ
Nisam zadovoljan sa gasom sa pumpe kod Sеcerane...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...
Comment
-
-
OMV - bilo koja pumpa u Srbiji - sistem usluzivanja i naplate skroz los. (za kupca, a za gazdu pumpe extra). Napravljen je tako da ako si treci u redu za sipanje benzina (gasa) racunaj na minimum provedenih 40ak minuta dok sve ne zavrsis. Dakle - parkiras kod pumpe, pumpadzija uzme da toci (ako je resetovan brojac - ako nije cekaj), odes u medjuvremenu da platis - da bi skratio proces - a unutra guzva, 'ne rade kartice...' - HAOS. Ne daj boze da treba da sipas i gas i benzin - onda se procedura duplira - ne mozes da sipas i jedno i drugo pa da platis.
Idi begaj - mislim gas im je ok, ali samo ako imas zivaca da cekas
Kryo gas - kod Mercedesa - gas je isto ok, ali dve stvari nisu:
1. Samoinicijativno zaokruzivanje iznosa. Majstor natoci i sam zaokruzi na veci iznos - pa kusur ne vrati ceo. Ako probas da platis karticom - ista stvar: Juce iznos 1346, a on kuca na POSu 1350. Rekoh - sto ne kucas tacan iznos - on nesto promumla i kao vratice kusur. Vratio je kusur, ali siguran sam samo zato sto sam mu pomenuo, inace ne bi. Pa kartice su i izmisljene da se ne bi imalo problema sa kusurom. Ako je racun 1234.56, lepo otkucas toliko - nema potrebe da zaokruzujes. Ali kako onda uzeti baksis - lepo: sam zaokruzis i racunas da ce musteriji biti neprijatno da te opomene. Bezobrazluk
2. Verovatno znate polozaj pumpe - zavucena u jednom fabrickom krugu. Prilaz neosvetljen - nocu ti se prosto ne zalazi tamo. A drugo - blato na sve strane - kao da nisi u gradu. Ako si ne daj boze oprao prethodno auto - odes na pumpu i u povratku nabacas sebi blata po autu - vratis se kao sa Cammel Trophy-a. Jedino je preko leta suvo i onda je ok.
Sve u svemu moracu da nadjem neku trecu pumpu - vidim da je otvoren ZMAJ iz pravca Zagreba, preko puta starog ZMAJa i imaju gas. Neko je ovde vec hvalio njihov gas, pa jedino da probam kod njih.vlasnik Xsare Picasso 1.8 + plin
Comment
-
-
hmm,
sipah benzin na nekoj Lukoil pumpi na povratku iz novog sada.
I ako nisam lud tamo je bio i daparat za gas.
Sad zanima me dal ima jos negde lukoil sa gasom.
Specificno potez ca-kv-kg.
I da,
kakvo vam je iskustvo sa kvalitetom na eko helenic
Comment
-
-
upozorenje korisnicima pumpe kod Secerane kod Ade!
kad sipate za okruglu cifru, recimo 1000 din, kradu na sipanju toliko ocigledno da je to potpuni bezobrazluk!!!
naime
kad momak koji sipa ugleda da se blizi 950, pridje kolima i negde na 970-980 dinara skine prikljucak i eto za treptaj oka cifre 999 dinara na brojacu!!!dzaba protest, gotova stvar. kad sam ga pitao pa zasto skida pre vremena kad pumpa sama odbroji do 1000, on kaze "jeste pa da mi odbroji 1001 ili 1002 dinara, par dinara preko"!!!!???? pa platio bih ja 1002 bez problema ali ne dam sledeci put da mi ukrade 20-30 dinara na takav bezobrazluk.
dakle upozorenje SVIMA: montirajte se pored prikljucka i ne dozvoljavajte da ga dira dok ne nacedi i poslednji dinar!
P.S. jel moguce da su dzukele tako podesile pumpu da zaokruzuje bez obzira koliko je blizu?.
Comment
-
Comment