Postujem ja to sve, al ne razumem, cemu to sve... Izgleda da treba jos koja godina da prodje.
Sveža "kretanja" u vezi sa atestiranjem
Collapse
X
-
decenija ili dve a realno je pet.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Na žalost to je tehnička neistina koja se kao činjenica provlači samo u glavama onih koji drže MUP liniju protiv zatamnjivanja stakala. Stvarno stanje je sledeće: Bilo kakvom prepravkom menjaju se homologovane karakteristike (a pogotovu ugradnjom gasa) i to nije osnov da se insistira na karakteristikama loma stakla kada to nije zahtev pravilnika o tehničkim uslovima. Pravna činjenica broj 2: zatamnjivanje stakala nije prepravka vozila obzirom da niti menja vrstu i namenu vozila niti njegove gabarite ni neku od deklarisanih karakteristika (ko ne veruje neka pogleda COC i neka mi nađe gde je deklarisan stepen zatamnjenja ili prozirnosti stakala).
Zaključak, koji sam mnogima rekao, je da oštećeni treba da tuže ABS.Money for nothin' and chicks for free
Comment
-
-
Ma masinskom u NS se prolazi sa zatamnjenim staklima, tj. ne postavljaju pitanje. Ukupna cifra za atestiranje je oko 9500 din + tehnicki pregled (1300) i + saobracajna nova oko 1600 din.Bolje biti sretan nego pametan
Comment
-
-
Originally posted by speedplus View Posteh taj mašinski iz NS-a,dođe mi da se upišem tamo na studije,da i ja jednom u životu postanem inženjerdanas je to moderno i kod političara
Ali ne bi bilo loše imati njihov mozak na par dana pa da se odmorim ko čovek...
Žalosno je što njih par blati celu instituciju a u principu to je privatna firma i nema veze sa fakultetom...
Comment
-
-
-
Ja uradio pre 10 dana, ali istina je da od pre par dana, ovde u Kg-u, se vise ne moze voziti bez atesta, dakle momentalno slikanje i skidanje tablica sa auta. Ranije, nisu nikada pitali za plin, sada se naostrili.Long Live CBC!!!
Comment
-
-
Policija, tehnički pregled nema prava da skida ili uzima tablice.
Comment
-
Comment