Nisam precizno napisao, policija sme da isključi vozilo i skine tablice, tehnički pregled ne.
Sveža "kretanja" u vezi sa atestiranjem
Collapse
X
-
-
Mislis na tehnicki pregled ili na policajce?
Comment
-
-
Čuo sam da u Šapcu saobraćajna inspekcija strogo kontroliše tehničke preglede i da se traži slika svakog auta i naročito sa otvorenim gepekom i da se vodi da nema bocu (ako nema atest). Sve u svemu za ovih brdo godina koliko vozim na plin samo jedan pandur me pitao da li imam plin i pošto sam mu rekao da nemam a nije mogao da provali sve je bilo ok
Comment
-
-
Kao sa vrha prethodne strane za atest sa tocak bocom... Od moje zene ujna, ima golf 2, kome je istekao atest. I morala je da vadi tocak bocu, kao, rekli joj to ne moze vise da se atestira, i da mora ona boca sto nije tocak. Tek kad je zamenila, registrovala je. Mislim da to nema veze sa oblikom boce, vec sa rokom vazenja starog atesta. Al opet...Last edited by veljko; 17.06.2015, 22:02.Bolje biti sretan nego pametan
Comment
-
-
na G2 ne može više toro boca,osim kao reatest,pod uslovom da još važi.U momentu zamene zbog zastarelosti boce,ne može više toro,kao što ne može ni na G3.Razlog je što rezervoar benzina blokira ventilirajući kanal gasno-nepropusnog kućišta boce
Comment
-
-
-
A sto je glavno zadnjih deset godina je moglo a sad nemoze, koja je razlika u golfu sa tocak bocom kojoj se uradi sad reatest i moze da se vozi i u golfu koji stavi novu tocak bocu, gde je tu fizicka razlika sve je isto samo jedan golf prolazi zakon a drugi ne prolazi to samo kod nas ima
Comment
-
-
Golf dvojka a da nema gas može na prste jedne ruke da se nabroji a oni koji imaju gas su ostali a ima ih prilično. Novi neće praviti frku ima ih malo a za stare se nadaju da će konačno otići u zasluženu penziju.
Iz tog razloga postoje dva aršina za isti model automobila što jeste svojevrsna ******ština.
Comment
-
-
Znaci polusteceno pravo je to sto golfu sa reatestom garantuje bezbednost u narednom periodu a golf sa novom bocom nema polusteceno pravo i nije bezbedan iako su na njemu sve komponente nove on je nebezbedniji od onog kome su komponente stare sedam osam godina, mudro i pravedno od strane agencije za uzimanje para pardon za bezbednost saobracaja
Comment
-
-
A sta je u slucaju kad hoces da vadis plin iz kola koliko to kosta, po prici ljudi izadje mnogo vise nego reatest, tj fora drzave da te natera da i dalje vozis na plin da i dalje mogu da ti gule kozu s ledja jer je samo izbacivanje dosta skuplje i ljudi odustaju od izbacivanja jer im je reatest jeftiniji
Comment
-
Comment