I ja sam video da je na ibarskoj na dve pumpe oko 47 dinara.Prva je sa desne strane to posle ere.Ima velika reklama mobil kao za ulje.Posle toga je ta eko pumpa pred Stepojevcem.Iz beograda sa leve strane.Isao sam do Lazarevca kada sam se vracao, posto sam bio sa dizelom nisam mogao da proverim kvalitet,ali sam proverio cenu.Kaze decko vec mesec dana ima kako su spustili.Pa me zanima da li je i eko fransiza ili to su spustili zbog konkurencije na tom delu puta(taj kod ere,knez) ili je na svim eko pumpama ta cena.Valjalo bi da jeste
Barel petrol (bliže eri) pre mesec dana je dodao još 2 pumpe za plin, tako da sada ima 4 mesta za sipanje plina. Komšija mi radi na toj pumpi i ubilaju se od posla. Mislim da čpvek ide na promet a i konkurencija je čudo.
Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.
Sve si lepo rekao nego je poenta sto meni kao i vecini iz grada ne isplati se dolaziti samo zbog toga do Rusnja.Valjalo bi da neko iz grada uzme logiku ovih sa Ibarske-Veliki promet,velika i zarada.Jel ima na nekoj eko pumpi gas u Bgd-u i koliko je?
pre nedelju dana sipao kod Crnomarkovica na izlazu iz Batajnice na Novosadskom autoputu,dosta dobar,za razliko koliko je ranije bio los i izbegavao sam tu pumpu cena je 54 din,kao i na ostalim,istog dana sipam na Eco na izlazu na Pancevackom putu nesto pre mosta,prilicno los u nekim trenucima mu fali onoga sto se zovu oktani a i dosta teze pali i vruc i hladan a i na naglom stajanju hoce da se ugasi,cena je bila 54 din.
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Knez petrol je definitivno do jaja!Evo vec 6-7 boca i tachno mi stajke svaki put 30l apredjem 250 km i moglo bi josh 10-15km.Tako da nema shta.A najbolje je nocu ici sipati kad nema guzhve pa manje se potroshi
Comment