Mala boca pa se cesce sipa ovih dana
Malopre, Braca Crnomarkovic kod policijskog punkta u Batajnici, 39.00 dinara. Iskreno svidja mi se ka dje ispod psihicke barijere od 40.00 din
Pozdrav!
Chiki
vratim se na pumpu kod Secerane - i sipam pun! ne volim ih ali ovaj put je zakucao plovak na 44l, koliko je otprilike i trebalo da stane! cena - 36.90 ali -IMAAAA!
I ja sam napunio kod njih, sve kako treba cak se tripujem da mi auto malko bolje ide. Kakva su iskustva sa njima, dal da idem opet kod njih?
tripujes se.
s njima se nikad ne zna. nisam sipao kod njih zbog toga inace oko 14 meseci. znali su da mi ukradu na sipanju od 40l i do 6-7l...
OMV Jurija Gagarina moja dojucerasnja najomiljenija (i po tacnosti sipalice i po ceni - do pre par dana su bili najjeftiniji, sad su nesto odlepili)
kazem jos jednom, u noci ocaja i poskupljenja kao u najgoroj inflaciji ona mi je i kao takva kakva je - dobro dosla.
poz.
P.S. (i dalje drze 36.90 i oni i OMV Chukarica (ne znam da li je njima stigao gas), OMV Jurija Gagarina PRVI DIGAO na 39 )
malopre sipao na pumpi .. pre plavog mosta iz pravca beograda.
cena 38,10 din.nema guzve.
Na univerzal pumpi sa sa desne strane plavog mosta ima gasa,manja guzva,ali nisam video cenu.
sa leve strane kod plavog mosta pumpa izgleda da nema gasa jer niko nesipa..isto nisam video cenu a ni zapamtio imena pumpi )
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Sinoc oko 20h na OMV kod Ade veliki red tako da nisam ni ulazio na pumpu. Ta tabli sa cenama goriva stoji Autogas 36,90.
Kod secerane je iblo zatvoreno tj. nisu imali.
Pozdrav!
Chiki
P.S. Ljudi bolje i tako nego u Spaniji, po jedna pumpa u gradu. Na Ibizi ni jedna. Pitam taksiste, kazu da ih drzava koci da ne ugradjuju nekim taksama pa svi voze dizel.
Znaci nisam video ni jedan auto da ima cep za punjenje gasa...
Sinoc oko 20h na OMV kod Ade veliki red tako da nisam ni ulazio na pumpu. Ta tabli sa cenama goriva stoji Autogas 36,90.
Kod secerane je iblo zatvoreno tj. nisu imali.
Pozdrav!
Chiki
pa nebi cekao tolko za 100 dindzi kolika je razlika na 30l nema sanse
pa necekaju ljudi zbog razlike neke od 100 dinara,nego cekaju zato sto tu ima gasa a dali negde drugde ima i koliki je red neznaju...
tako sam i ja sipao na prvoj pumpi na koju sam naleteo da ima (AVIA na autoputu).
@Fantastik ..... gasomrzac
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
mozda je mali off,ali jbg...
Sutra ubacujem plin,gde mi je najbolje da sipam,zivim u M.M.L-u,iam blizu OMV,Nap auto gas,JP,Slap...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Znas kako je...student,mali prihodi,dobro ce mi doci 50% vise love u dzepu...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
AkiMan, ja sam tu kod Crvenog Krsta i uglavnom sipam na Avisu, auto-put na Dusanovcu, mislim da su ok, kvalitet gasa ujednacen i nikad nisam naisao a da ga nema. Cena od preksinoc 38,10 din/l. tj uglavnom su negde na sredini. Sa Slapom nemam bas dobro iskustvo i tamo vise ne sipam.
Comment