Od vikenda skuplji autogas
Te~ni naftni gas za automobile poskupe}e od vikenda zbog uvo|enja akcize od {est dinara na kilogram tog naftnog derivata. Akciza je uvedena izmenama i dopunama Zakona o akcizama zbog velike potro{nje tog goriva, a ne odnosi se na plin za doma}instva, ~ija se cena ne}e menjati. Izmenama Zakona je predvi|eno da akciza za TNG od 1. januara slede}e godine bude pove}ana na 10 dinara. Cena autogasa na pumpama Naftne industrije Srbije i Lukoil-Beopetrola sada je 38 dinara za litar.
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Od vikenda skuplji naftni gas
AKCIZA Te?ni naftni gas za automobile poskupe?e od vikenda zbog uvo?enja akcize od šest dinara na kilogram tog derivata. Akciza je uvedena izmenama i dopunama Zakona o akcizama zbog velike potrošnje, a ne odnosi se na plin za doma?instva, ?ija se cena ne?e menjati.
Od vikenda skuplji naftni gas
Autor: Beta | 04.07.2007 -
Te?ni naftni gas (TNG) za automobile poskupe?e u Srbiji od vikenda zbog uvo?enja akcize od šest dinara na kilogram tog naftnog derivata.
Akciza je uvedena izmenama i dopunama Zakona o akcizama zbog velike potrošnje TNG-a, a ne odnosi se na plin za doma?instva, ?ija se cena ne?e menjati, objavljeno je u Službenom glasniku.
Izmenama Zakona je predvi?eno da akciza za TNG od 1. januara slede?e godine bude pove?ana na 10 dinara.
Cena TNG-a na pumpama Naftne industrije Srbije i Lukoil-Beopetrola sada je 38 dinara za litar.
Ja sam mislio da je ovo poskupljenje bilo zbog uvodjenja akciza, kada ono oni jos hoce da podignu cene !
Pa koliko ce da kosta gas od vikenda ako je sada 39,50?
Digli su ga 40% za mesec dana, pa izgleda shvatili da smo ovce
koje sluze samo za ****nje !!!
Benzin nam je skoro 1.1 euro, a sad ce i plin da bude skoro 60 centi
Ne znam da li da se nadamo konkurenciji i obaranju cena,
ili se banda dogovorila da drze iste cene i svi srecni.
Neka moderatori obrisu ove psovke ako nisu u skladu sa forumom,
ali ja sam morao da se olaksam picka im materina smrdljiva
?uo sam da su spustili akcizu na uvoznu robu (cigarete, kafa i skupa pi?a) tako da razliku nadoknadjuju na gasu...
ina?e pumpa na kružnom putu kod leštana 39.5
prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...
Comment