Lazarevac najskuplji i dalje 35,50
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
U Bajinoj Basti otvorena jos jedna pumpa za gas, znaci sada ih ima 2. Posto je poznato da je konkurencija dobra stvar, nekako naprasno je cena spala sa astronomskih 41,90din na 32,90din... Tako da se sad vozam da iskoristim dok je ovako jeftino...Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Originally posted by speedplusLazarevac najskuplji i dalje 35,50
a neki leskov?anin drži ovde pumpu i cena je oko 38 din neznam ta?no.
?ovek nije normalan'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!
Comment
-
-
Originally posted by Pop_DjujicOriginally posted by VeljaOriginally posted by gilleOriginally posted by nikolapanicPumpa Zmaj,da li je to Nis-ova pumpa gde toce i gas ili je neka pored ove NIS-ove, i zna li neko kolika je danas cena gasa na ovoj pumpi?
Sipao, izvozao, i preracunao i utvrdio da nije 13, vec 11,5l/100 kmKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Originally posted by mirkoOriginally posted by speedplusLazarevac najskuplji i dalje 35,50
a neki leskov?anin drži ovde pumpu i cena je oko 38 din neznam ta?no.
?ovek nije normalan
pazi ovo istocna Srbija-grad Bor cena 39.90-privatnik
grad Zajecar cena 38.00-OMV+2 privatnika
ipak je Lazarevac najjeftiniji
Comment
-
-
Ma to im je sad kao fora plin koji su nabavili po staroj nabavnoj ceni pa im se još ne isplati da je spuštaju. A znam da im je u me?uvremenu stizala cisterna, drug mi radi tamo.
A kad treba da se poskupi tada im nista ne smeta da zarade još koji dinar preko i da budu me?u prvima(mislim na ove privatnike)'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!
Comment
-
-
Originally posted by sri98Originally posted by Pop_DjujicOriginally posted by VeljaOriginally posted by gilleOriginally posted by nikolapanicPumpa Zmaj,da li je to Nis-ova pumpa gde toce i gas ili je neka pored ove NIS-ove, i zna li neko kolika je danas cena gasa na ovoj pumpi?
Sipao, izvozao, i preracunao i utvrdio da nije 13, vec 11,5l/100 km
Comment
-
-
fora je da imaju dve zmaj pumpe jedna ona na auto putu za koji svi znaju na tu sam i ja prvo pomislio i sipao za soma din i dosao do zakljucka da je isti djavo kao OMV ,e ali danas sam slucajno nabasao na tu ABAX pumpu koja se isto zove zmaj znaci kao sto je neko objasnio posle onog velikog zmaja prvo iskljucenje pa prva desno plin je 34.5 din jos nisam provalio potrosnju ali auto ide lepseMozda jesi brzi,ali nisi ludji !
Comment
-
-
Pre desetak dana sipao na OMV-u, Novi Bgd kod Kineza, valjda je to blok 70, cena 34din, do sada najbolji plin koji sam sipao u skorije vreme. Auto isao kao na benzinu. Preksinoc sipao kod Bobana i Bojana, Dunavska, Bgd, cena 33,90din, drasticno je losiji u odnosu na prethodni.Kia pro cee'd 1,6 CRDI 115hp 2010
Comment
-
-
OMV NBg je najbolja pumpa sto se gasa tice, ali su vrlo nemarni sto se nabavke tice - 6 puta sam isao tamo za dzabe (nije mi bas usput). moje iskustvo (vise puta provereno) da najmanje kradu na sipanju - najvise mi auto predje sa istim brojem litara.
*Secerana od prekjuce - 34,00. kvaliteniji je od OMV cukarica (35,00 btw jos uvek) i trosi mi oko 11,5-12l/100km. kad sipam na OMV cukarica zna da ode i preko 13,5...inace, kad sipam na OMV NBg nikad preko 10!
.
Comment
-
-
@deki .. pre si pricao da nevalja kod Secerane i da si ih "pozdravio" i da sipas samo na OMV ... sad pricas suprotno...zar nisi skapirao da bar ovde u BG je vise u tome kako se kome "zalomi" tura gasa nego sto je neki "ciljani" kvalitet...ja sipam svuda i svuda mi isto trosi...sta znam...a i nije ti svaka tura ista voznja pa da mozes da gledas od tanka do tanka..za takve zakljuceke treba duuuugacak test dve pumpe naprimer..imam dobrog prijatelja taksistu,on sigurno trosi mnogo vise gasa nego ja..nije mi rekao da je negde gas extra a negde los..samo me ponekad obavesti kad su promene cena i gde je extra jeftin naprimer..Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
To sve zavisi kakva im cisterna(plina) dodje na istakanje ,postoji sansa da se zalomi"corak" i gotovo,a posle corka bude dobar plin .Nema pravilo dali je OMV,KRYO ,ECO...itdSve u svemu meni je na NIS-u po mojoj proceni uvek standardno dobar kvalitet plina!!
Comment
-
Comment