Lugonja petrol u NS-u, 33 din.
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
@ZoranBG: de si prijatelju?znam bre sta sam pricao. samo kazem da se situacija promenila. na OMV NBg vise nema gasa nego sto ga ima, a i dalje je sto se predjenih km tice najbolja, al dzaba joj. Secerana je krsh ali nije u tome poenta, ona je manje zlo od OMV Cukarica. kad tamo sipam "potrosi" mi koliko hoces. ja sam s tom pumpom zavrsio.
btw, sipam ponekad i na njoj tek da proverim da li se ista promenilo, kad ono sve gore i gore.
taksistima taksiji trose "koliko im sipaju", gde oni znaju. mom ujaku Florida 1,3 leti trosi 16-17l (covek radio 20g u DMB, ako on ne zna da ga podesi, onda sta ja da pricam. i 13 je onda super potrosnja)
pozdrav.
Comment
-
-
Ja primetio 31,00(napisao ranije gde).
Nista novo za "zvrcanje",citaj malo "Autogas" sekciju.
Originally posted by AMDsipam na pumpi kod vodica blizu Smed. Palanke.?
p.s.
Upishi lokaciju u profil.
Poz.
Comment
-
-
Auto gas ZMAJ 33 din
Dosta sam ih nahvalio, medjutim u poslednje vreme se dosta pokvario kvalitet gasa!!
Da li je to privremeno ili da trazim drugu pumpu?...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...
Comment
-
-
Originally posted by dr_mireAuto gas ZMAJ 33 din
Dosta sam ih nahvalio, medjutim u poslednje vreme se dosta pokvario kvalitet gasa!!
Da li je to privremeno ili da trazim drugu pumpu?Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment