Zaboravih, 8.februara, OMV na auto-putu ka Nišu 47,5 din/lit. Tada je u Bg-u svud bilo 51.50.Pumpa je nešto pre skretanja za Batočinu, valjda. A u povratku videh da sa suprotne strane, OMV nema LPG-a. Za kvalitet, ne znam jer nisam sipao tamo.
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ajde mali update za Banjaluku
ovde su nešto kao spustili
Krajinapetrol pumpe: 1.18 KM Trenutno najjeftinije
Ideal Petrol pumpe 1.20 KM
Auto gas Sina 1.20 KM
Euro Benz 1.25 KM najskuplji ali i naj NEkvalitetniji
Comment
-
-
Originally posted by GoranpAjde mali update za Banjaluku
ovde su nešto kao spustili
Krajinapetrol pumpe: 1.18 KM Trenutno najjeftinije
Ideal Petrol pumpe 1.20 KM
Auto gas Sina 1.20 KM
Euro Benz 1.25 KM najskuplji ali i naj NEkvalitetniji
Comment
-
-
Originally posted by ljube-kuglama to je sve (+-) 1-5L,zbog ugla,ali da sipa vise nego sto je boca,pa to je isti fazon kao i sa starim benzinskim pumpama,kad su obradjivali remenice da vrti brze brojcanik,ta stara lovatova boca,na kojoj pise 80L,ni u kom slucaju nije moglo da stane preko 75-78L,jer znam tu bocu koju sam ja rucno punio za vreme inflacije,iz kuhinjskih boca cetiri kuhinjske boce su stajale ali u cetvrtoj je uvek ostajalo nesto malo,sto se muckalo,ali na multi ventilu je bila slavinica za ispustanje vazduha da bi stalo vise plina,a ovi likovi na pumpama u tu istu bocu naspu 85L,kad ga je cale pitao dokle misli da sipa,a lik se uzmuva i odma iskljuci,pa kao to je tako sad kad je hladno,plin se skupi pa ga vise stane
postoje nacini da vas zavrnu na pumpi, ali nemojte pricati gluposti.
Comment
-
-
Originally posted by marinacOriginally posted by ljube-kuglama to je sve (+-) 1-5L,zbog ugla,ali da sipa vise nego sto je boca,pa to je isti fazon kao i sa starim benzinskim pumpama,kad su obradjivali remenice da vrti brze brojcanik,ta stara lovatova boca,na kojoj pise 80L,ni u kom slucaju nije moglo da stane preko 75-78L,jer znam tu bocu koju sam ja rucno punio za vreme inflacije,iz kuhinjskih boca cetiri kuhinjske boce su stajale ali u cetvrtoj je uvek ostajalo nesto malo,sto se muckalo,ali na multi ventilu je bila slavinica za ispustanje vazduha da bi stalo vise plina,a ovi likovi na pumpama u tu istu bocu naspu 85L,kad ga je cale pitao dokle misli da sipa,a lik se uzmuva i odma iskljuci,pa kao to je tako sad kad je hladno,plin se skupi pa ga vise stane
postoje nacini da vas zavrnu na pumpi, ali nemojte pricati gluposti.ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Banjaluka
Krajinapetrol 1.18 KM
Ideal Petrol 1.20
Euro Benz 1.22
U fabrici Incel 1.16
Auto Sina 1.16 - trenutno najjeftiniji a kvalitet zadovoljavajući
Bartone 1Euro=1.95 KM
Comment