@kanarinac,
Nije bas tako, u R Srpskoj je 1.18 KM = 49.3 din, u CG je 0.67 EUR = 55 din, dakle tu smo negde... A Hrvati bukvalno ne znaju sta da rade sa viskovima TNG-a pa je zato kod njih jeftin... Moze i kod nas jeftinije:
Lukoil vec dvadesetak dana drzi cenu od 45.9 din/lit. Jedina zamerka je mali broj prodajnih mesta...
Hmm ja sam mislio da je i su cg jefitniji nego kod nas sad
Ja za lukoil znam samo onaj na autoputu blizu dobanovaca.Mogli bi stvarno u gradu jednu da postave.
Malo nadovezivanje, kod Dobanovaca pri ulasku u grad, ili pri izlasku iz grada ? Posto cu sutra vjerovatno tuda ulaziti u grad, a nije na odmet usparati koji dinar...
Kod Dobanovaca pri izlasku iz grada, tj. u smeru ka Sidu, odnosno Zagrebu. Kupio sam TNG tamo pre 20 dana, pa ponovo prekjuce. Kvalitet ekstra
Lukoil bi stvarno mogao bar na jos jednoj svojoj pumpi (postojecoj) u Bgd da omoguci tocenje TNG. Sa ovom cenom odmah bi u svojoj kompanijskoj statistici na nivou Srbije zabelezio porast prodaje TNG-a za 200 %
U NS-u ima dve LukOil pumpe u samom gradu. Kada su oni svukli cenu na 45.90 odmah su taksisti poceli da prave redove na njihovim pumpama. Naravno, trziste je odmah proradilo i OMV je shvatio da i on moze prodavati po 45.90 i uz nagradnu igru opet imaju sjajan promet...
Danas sipao u Bijeljini, prva pumpa koja ima gas na izlazu prema Brčkom (nažalost, ne zapamtih joj ime), nešto zavučeno u neko dvorište, sa desne strane puta gledano prema Brčkom...
Comment