Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RANK
    CBC Senator XXL
    • 28.02.2007
    • 1635
    • Beograd
    • FIAT MAREA WEEKEND 1

Originally posted by Antoaster
    Znaci sad je provereno, na bivsem Bulevaru JNA na Lukoil pumpi pre hotela Mladost, toce gas(od skora), cijena prava prigoda 54 din.
    konacno imam pumpu na manje od 3km, a da nije na nbgd-u
    "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Heinz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 1027
      • Beograd, Voždovac
      • Avensis 2.0 D4D

Originally posted by ekonomik
      Hm, da... Korisna informacija. Sad se samo ceka neka nova promotivna akcija Lukoil-a pa da pola Beograda pocne gas da toci u Bul. JNA.
      Otvorena je i ona pumpa u Jerkoviću, u Zaplanjskoj, ima i LPG, ali još nisam sipao. Ovih dana ću.
      Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• mugos
        CBC Senator XXL
        • 18.09.2007
        • 555
        • BG/sada Novi Beograd

Originally posted by rrapaic
        Hm, Knez Petrol....?

A sta s ovim? http://www.glas-javnosti.co.yu/clanak/g ... o-11-firmi

Rajko
        Kao i Tito on je krao ali i nama dao. Kupiću čoveku cigare.
        Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• nikson
          CBC Član
          • 18.01.2006
          • 11
          • Cerak BGD

Ima i za 47.40

Kad se krene Ibarskom na nekih 30tak km od Beograda ima za 47.70 (nisam video, ali drugar mi rece da ima kod iskljucenja za Rusanj po istoj ceni). Ja sam u nedelju [13.7.2008.] na nekih 50 km od Beograda [OMV pumpa kod skretanja za Valjevo] sipao po 47.40. U okolini Cacka opet je cena oko 52 din, ima i za 54
          Zakljucak: neka neko drugi zakljuci, ali meni se cini da...
          ...e moj Rakicu, ti mislis imas kuku zakacis i vozis!

Comment

• Kanarinac
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2004
            • 2870
            • BG,Weedikovac

47.4 je na OMV pumpi Celije
            A zakljuchak je da u ovoj drhzavi radi ko shta hoce

I love my

Comment

• Velja
              CBC Veteran
              • 22.12.2005
              • 176
              • https://t.me/pump_upp
              • CharlesfaistOB

I ja sam sipao kod Kneza i odličan je plin, a povodom sumnji u legalnost poslovanja, recimo samo da ne primaju nikakve kartice, samo keš
              https://t.me/pump_upp

Comment

• alfa166 turbo
                CBC Član
                • 17.08.2006
                • 63
                • vidikovac

Originally posted by Velja
                I ja sam sipao kod Kneza i odličan je plin, a povodom sumnji u legalnost poslovanja, recimo samo da ne primaju nikakve kartice, samo keš

to sto neprima kartice je samo zato sto su velike provizije na svaku transakciju preko pos terminala 2-3 posto u zavisnosti od prometa tako da je to velika cifra,i na kraju kakve veze ima sve ovo najbitnije je da je cena realna a ne monopolsko dranje i da je kvalitet odlican tako da nema razloga za sumnju sto se tice gasa , ja ga stalno sipam bar 1 nedeljno

Comment

• ekonomik
                  CBC Senator XXL
                  • 28.01.2007
                  • 315
                  • Železnik

To sto ne prima kartice je njegova odluka, procenio je da ce vise musterija pridobiti jos dinar po litru nizom cenom nego sto ce izgubiti zato sto ne prima kartice. Nego, prekrsaj bi bio ako ne izdaje fiskalne racune sa uredno obracunatim PDV-om. Meni nije palo na pamet da trazim fiskalni racun, ako nekom jeste, neka javi da li je dobio isti.
                  Ja kupujem gas tamo gde je jeftiniji i savrseno me ne zanima da li vlasnik pumpe placa akcizu i pdv. To se mene ne tice, to se tice inspekcije. Oni su zaduzeni da brinu o tome.

Comment

• mugos
                    CBC Senator XXL
                    • 18.09.2007
                    • 555
                    • BG/sada Novi Beograd

Originally posted by Velja
                    Prima čekove tako da nije problem. Ali i meni smeta kada nema kartice iz prostog razloga što sa karticom nemoram da zaokružujem iznos, nego majstore napuni.

Comment

• rrapaic
                      CBC Senator
                      • 13.02.2008
                      • 225
                      • Beograd
                      • Fiat Stilo 1.9 JTD

U vezi Kneza, pitao sam se samo da li ce moci da nastavi sa radom. A kako posluje, to je apsolutno njegova stvar, u to ne ulazim.
                      Na kraju krajeva, znate li da americke vazduhoplovne kompanije znaju za 95% FABRICKIH defekata na avionima u svojim flotama, pa opet niko niko nista ne preduzima: jeftinije im je da placaju odstete porodicama zrtava, nego da prepravljaju avione. I niko zbog toga ne ide u zatvor...

Spram toga, Knezova egzibicija sa porezom je decja igra (takoreci skolica).

Rajko
                      Fiat Stilo 1.9 JTD

Comment

• mugos
                        CBC Senator XXL
                        • 18.09.2007
                        • 555
                        • BG/sada Novi Beograd

Originally posted by ekonomik
                        To sto ne prima kartice je njegova odluka, procenio je da ce vise musterija pridobiti jos dinar po litru nizom cenom nego sto ce izgubiti zato sto ne prima kartice. Nego, prekrsaj bi bio ako ne izdaje fiskalne racune sa uredno obracunatim PDV-om. Meni nije palo na pamet da trazim fiskalni racun, ako nekom jeste, neka javi da li je dobio isti.
                        Ja kupujem gas tamo gde je jeftiniji i savrseno me ne zanima da li vlasnik pumpe placa akcizu i pdv. To se mene ne tice, to se tice inspekcije. Oni su zaduzeni da brinu o tome.
                        Ti si u pravu, ali na ibarskoj (Barel petrol 1.5km posle Ere) prima karticu i cena mu je 47.70 din, a sad vidim da je počeo da toči i eruodizel 5, a plin je vrhunski. Sve zavisi od gazde, neko zarađuje na prometu a neko na ceni.

Comment

• cuba
                          CBC Član
                          • 05.03.2008
                          • 14
                          • vrsac

Ljudi,pa kod nas je plin sasvim OK,mislim na cenu.Ja radim u Rumuniji i sipam ga tamo,cena je 2,7 leja,ato je oko 62 dinara.Cena benzina(bezolovnog)je oko 92,50,a dizela oko 108 dinara.Ne znam koje su cene kod nas,ali ovde znam da je gas dosta skup.Dosta mojih poznanika mi kaze da se bas i ne isplati mnogo voznja na gas zato sto je razlika samo oko 30 posto,potrosnja plin je veca nego benzina.

Comment

• Paja Chutura
                            CBC Član
                            • 31.05.2007
                            • 47

I ja sam video da je na ibarskoj na dve pumpe oko 47 dinara.Prva je sa desne strane to posle ere.Ima velika reklama mobil kao za ulje.Posle toga je ta eko pumpa pred Stepojevcem.Iz beograda sa leve strane.Isao sam do Lazarevca kada sam se vracao, posto sam bio sa dizelom nisam mogao da proverim kvalitet,ali sam proverio cenu.Kaze decko vec mesec dana ima kako su spustili.Pa me zanima da li je i eko fransiza ili to su spustili zbog konkurencije na tom delu puta(taj kod ere,knez) ili je na svim eko pumpama ta cena.Valjalo bi da jeste

Comment

• alfa166 turbo
                              CBC Član
                              • 17.08.2006
                              • 63
                              • vidikovac

Originally posted by Paja Chutura
                              I ja sam video da je na ibarskoj na dve pumpe oko 47 dinara.Prva je sa desne strane to posle ere.Ima velika reklama mobil kao za ulje.Posle toga je ta eko pumpa pred Stepojevcem.Iz beograda sa leve strane.Isao sam do Lazarevca kada sam se vracao, posto sam bio sa dizelom nisam mogao da proverim kvalitet,ali sam proverio cenu.Kaze decko vec mesec dana ima kako su spustili.Pa me zanima da li je i eko fransiza ili to su spustili zbog konkurencije na tom delu puta(taj kod ere,knez) ili je na svim eko pumpama ta cena.Valjalo bi da jeste

na eku sam sipao i odlican im je bio gas i naravno knez petrol standardno dobar

Comment

• Kanarinac
                                CBC Senator XXL
                                • 08.10.2004
                                • 2870
                                • BG,Weedikovac

Za te pare i da nije dobar je

I love my

Comment

Working...
                                X