Originally posted by madic
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
ako nekoga zanima u bugarskoj se cene gasa krecu od 1.21 do 1.23 leva po litru 1evro=1.93 leva
Comment
-
-
cena plina
Pre par dana sam putovao Ibarskom "magistralom", ono sto mi je privuklo paznju je cena auto-gasa na pumpama van Beograda, na pumpi Knez petrol u Rusnju je 47,90 dinara, a od OMV pumpe na skretanju ka Lajkovcu pa dalje do Ljiga(dokle sam ja isao) cena plina na svim pumpama(pa i na pomenutoj OMV) je 47,40 dinara.
Znam da je ranije bilo neke price da sve sto se prodaje u Beogradu skuplje za nekih 3% (gradski porez), ali ostale vrste goriva se prodaju po istim cenama kao i u Beogradu. Da li neko zna o cemu se radi,mozda su odlucili da naplacuju porez samo na gas, ili gospoda koja se bave prodajom auto-gasa (kao i svi ostali kad to mogu) koriste situaciju pa odredju cenu kako im odgovara.
Pozdrav svima Rade
Comment
-
-
Gospoda koja prodaju auto-gas koriste situaciju i odredjuju cenu kako im odgovara i zaradjuju sto vise mogu, kao i svi sto bi radili ako mogu
Prekjuce sipao ponovo kod "Knez"-a, cena 47.90 din/lit, kvalitet sasvim OK, postao sam im stalna musterija
Comment
-
-
Sipao na Knez-u, kvalitet sasvim OK, sigurno nije lošiji od drugih...
Međutim, u subotu veče, (ukupno 2. sipanje tamo, posle prvog bio sasvim zadovoljan) uspeli su da mi nakrcaju 42.5 litara u ne praznu bocu od 40 litara ...
!
Tu je sedeo i gazda i naravno počela je priča, možda zbog temperature je otišlo više, ti si prvi koji se žalio... i na kraju je rekao :"Pa zovi inspekciju ako hoćeš. Ali ako se pokaže da nisi u pravu, tužiću ja tebe zbog narušavanja ugleda firme."
Comment
-
-
ma kakvo tuzenje za ugled firme..
imas pravo da pozoves inspekciju,zato i postoji ..
nego znam sta je .. ,mrzelo te da sedis tu na pumpi dva sata dok inspekcija dodje (ako i kad dodje) .. i potpuno te razumem.
racunaju na to da niko netje da gubi vreme... , da je neki pravi biznismen nikad tako glupu izjavu nebi dao ..
steta sto nepostoji neko udruzenje nas korisnika LPGa ..
jednostavno kotje sa tim da se mlati
PS: da bi pozvao inspekciju,treba da imas i svedoka nekog ( a da ti to nije supruga ili najblizi rod)
i da imas ATESTiran uredjaj ..
da bi sve imalo neku tezinu .. .. inace
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Comment
-
-
Na kojih 20% kad je ukupna zapremina boce 40 litara!?Originally posted by alfa166 turboi ja sam tamo sipa 10 puta i nije bilo problema samo kazem da plovka i to je to samo jednom je nastavio da puni bocu do okrugle cifre ali nebitno nista nenormalno sto ti sipao nemos zaboraviti na 20% mesta u boci
Comment
-
-
autogas po Bgd
Ura za moj prvi post na Cannonball-u!
Elem, imam razlicita iskustva po Bgd i trasi ka NS, inace svuda sam placao po 54din/l:
- konstantno dobar kvalitet: autogas pumpa Zmaj (prilaz sa autoputa NS-BG, kod ukrstanja s autoputem BG-ZG)
- MBG Zemun (autoput za NS): kvalitet moze i bolje
- EuroPetrol Zemun (autoput za NS, skretanje kod naselja Galenika): danas sipao, opet nisam nesto zadovoljan kvalitetom, hoce motor da se ugasi na uzbrdicama par puta na dan.
- Petrol d.o.o. (ex-Stankom) na Cukarickoj padini: sipao jednom, ok je, kazu i da taksisti sipaju ovde, mada su tek poceli s radom
-pumpa "Brazda" na izlazu iz Indjije (BG ka NS starim putem): najbolji gas do sada, sipao dvaput samo, ali auto bolje ide. Cena: 53,6din/l (ne volim ovakve marketinske fazone u principu).
Inace, mali broj tocenja gasa je zato sto sam skoro ugradio plin i presao tek oko 4000km na gas, auto je Toyota Corolla '90 (E90).
Comment
-

Comment