Sada je i u CrnojGori jeftiniji gas 50,90
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Sipao sam na omv-u i auto je odlicno radio, ali kada sam sipao ne nekoj "no name" pumpi, auto mi se stalno gasi i osetno losije vuce...
Da li je moguce da usled sipanja gasa na razlicitim pumpama, moram da ponovo nastelujem ler na isparivacu???
Zrenjaninci, gde sipate plin i da li ste zadovoljni?
Comment
-
-
Originally posted by FlavioOde i ovde u @#$*^!
"Morava petrol",kao uvek najjeftiniji,digose na 52.00!
E sad,to moze biti ono "da se naparimo dok moze".Zasto?
Jer OMV ekspresno nice na ~3km od samog centra,dok Eko,na ~ 700-800m od centra (sela),po najsvezijoj dojavi,krece sa plinom najkasnije do kraja sledeceg meseca
...
Turist info,ko ide na "Silver Lake".U Velikom Gradistu ima 2 "TNG pojila"... i na oba je 54.00
...
Meni samo nije jasno zašto nijednu Jugopetrol pumpu nisu osavremenili i dodali TNG u ponudu ? Sad bi mogli i više para da dobiju od rusa ...
Comment
-
-
Originally posted by djlosmi1Sipao sam na omv-u i auto je odlicno radio, ali kada sam sipao ne nekoj "no name" pumpi, auto mi se stalno gasi i osetno losije vuce...
Da li je moguce da usled sipanja gasa na razlicitim pumpama, moram da ponovo nastelujem ler na isparivacu???
Zrenjaninci, gde sipate plin i da li ste zadovoljni?
Comment
-
-
Ok.Info za Zrenjanin:
Gas sam vec nekoliko godina redovno sipao na pumpi "Elektroinvest" na izlasku iz Zrenjanina na putu za NS.Odmah blizu Lukoil pumpe.Uvek sam mislio da je kod njih gas ok, jer mi auto "ide" normalno i nije bilo preblema.
Medjutim sticajem okolnosti sam sipao na omv-u u bg-u punu bocu.Primetio sam da mi auto ide dosta bolje i da mi je ler veci za 500rpm. Mislio sam da je problem oko podesavanja gasa, sta znam,mislio sam da se nesto samo razdesilo, bio sam mlad i glupLepo sam smanjio ler na isarivacu i vozio se ko car.
Onda sam o5 otisao na moju "proverenu" pumpu i posle par km,auto mi je jako slabo vukao i gasio se u leru... Naravno nastelovao sam sve lepo, ali mi auto sigurno vise trosi.To moze da se zakljuci i bez racunice.
Sve u svemu.Ne bih nikome preporucio da sipa gas u Zrenjaninu na pumpi "Elektroinvest" jer je gas ocigledno loseg kvaliteta.A i cena im je uvek bila visoka.
Osim omv, gde jos valja gas u ZR-u???
Comment
-
-
@Pele
,info za Eko je od poslovodje/sefa isl. pumpe.Naime,odlaganja su bila do sad sve zbog raznoraznih dozvola i dozvolica ... opstinarske zavrzlame sa papirologijom.Sad krecu sa postavljanjem rezervoara i nadaju se da krene tocenje polovinom ili najkasnije krajem septembra.Automati/pistolji za plin su montirani jos u junu ... tje vidimo.
Za OMV neznam... ali,nice "k'o iz vode"
,to je evidentno
.
NIS B.S."Ljubicevo",ono crno cudo sto stoji godinu i kusur na pumpi je rezervoar za TNG.Krenulo se,radi se,bice,bice ... nazalost,kako cujem,sacekace to Ruje da instaliraju...
Comment
-
-
23.08.2008.
Leskovac (OMV i EKO) 54.00 din/lit
Nis (OMV i EKO) 54.00 din/lit
N. Bgd (OMV i EKO) 54.00 din/lit
NIS 54.00 din/lit
Lukoil Beopetrol 54.00 din/lit
Sva sreca pa i dalje kupujem kod "Knez"-a.
Nego, ako je neko gledao sinoc prilog o saobracajnoj nesreci u Ovci, sta ono bese pisalo na cisterni koja se okliznula na ulje koje je 'nehoticno' ispustio kamion ispred? Ja videh "Knez gas", cini mi se.
Nadam se da "Knez" nece u skorije vreme menjati cenu TNG-a.
Comment
-
-
Pancevo -> Novi Sad via Titel,gde god sam video da toce,cena je 54.00.Cak i pumpa "M24" u Kovacici koja je uvek bila jeftina (po dojavama @pipsi78) toci po 53.50 .
Kartelizacija in progress.
Ovde u lokalu se jos drze na 52.00(Morava,Jatagan i Didic),na 3 pumpe.Ostali nisu silazili sa 54 odavno :x .
Comment
-
-
Da li je moguce da potrosnja auta varira i par litara u zavisnosti na kojoj se pumpi sipa???
Npr. potrosnja je 14-15 L ,posle popne na 18.5 L !!!
Kada mi sipaju plin na pumpi obavezno gledam pokazivac goriva na boci,i kada je potpuno prazna boca sipam npr. 20 L, skoro nikad pokazivac ne dodje na isto mesto,a uvek je prazna???Alfa R U L L S !
Comment
-
-
Moguce se ogromne razlike, meni se pre neki dan desilo da sipam na onoj velikoj pumpi kod kafane Savic na pocetku novosadskog puta i auto ne radi na leru nikako kad dodam gas trokira i slabo vuce kao da krecem drugom, a imam sekvencialni plin.
Comment
-
-
@Majoras,moguce je i toliko odstupanje :x .
Pokazivac na boci inace nije nesto pouzdana naprava.Nemoj se oslanjati na njega kao na precizan reper.Samo ces se nervirati dzaba.Ako hoces preciznost,resetuj parcijalnu kilometrazu pa prati.
Comment
-
Comment