Rasic ili postoji neko jeftiniji za istu stvar ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Daka
    CBC Senator
    • 15.06.2005
    • 277
    • Subotica

Ma dobro,u naslovu je RASIC ali ok...pogresio sam(za DORU).Samo glupa konstatacija je da SAMO oni znaju i niko vishe da ugradi GAS.Ljudi su mnogo JAKI cak mogu reci i "BREND" u Srbiji sto se tice ugradnje.Cak sam imao prilike s Ivanom da razgovaram telefonom i stvarno su FACE(profesionalci) pomoc pruzaju u svakom pogledu.Ali ne mogu da progutam ono SAMO ONI I NIKO VISHE...ma dajjjjjjjjj to je GLUPOST!!! Ne znam zao mi je uopste sto sam se javio na ovu temu ,to je TIP mogao sam da zakljuchi,ko radi kako treba a ko se ******** i gleda da "odradi" musteriju!!

Comment

• SALE
      CBC Senator XXL
      • 04.01.2005
      • 841
      • Banovo Brdo

Hvala Lazo, al vidis da citaju samo ono sto njima odgovara
      Nego kad ce taj rostilj

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Originally posted by ada
        je ovaj dora reklamira narandžića to je ono platiš 5 a skineš 3
        Nisam mislio na njega, ima njih dosta. I uopšte ne krivim njih, niti mi smetaju. Problem su oni što posle kukaju i izmišljaju kako nisu znali...
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Originally posted by Daka
          Ajde breee sta pricas,ima jos postenih ljudi u ovoj SRBIJI ako ne mislis da je SRBIJA- BG,odvratan ti je odgovor!! Samo u SU imas nekoliko servisa koji sasvim KOREKTNO i KVALITETNO rade svoj posao!
          Prvo čovek je rekao da ON ZNA dva servisa i nije rekao da ne postoje drugi.
          Ova rasprava se malo malo vodi a bez veze jer svako ima pravo da kaže kako je zadovoljan ili nije. Forum možda baš nije reprezent javnosti i stvarnosti ali je očigledno da nas ovde ima sa svih strana. Zašto niko ne hvali ili kudi druge, nije mi jasno.
          Uglavnom dosadno je da se branim zato što neko ima pozitivno mišljenje o mom servisu.

Za onog što je uštedeo 100 evrića, i tu smo rasparavu vodili. Kad kažem Lovato dobiješ Lovato, zato košta, kad drugi kaže Lovato, dobiješ sto svega samo ne Lovato. Niko ovde neće to da prizna pa onda ispadne da smo mi nešto skupi, eksluzivni, nadrndani i što šta.

Nije ni to problem, nekom je važno da ima Lovato nekom je važno da ima bilo šta samo nek radi posao i to je ok. Ali ne može niko da se ljuti na mene što ja stavim Lovato i naplatim Lovato.
          Većina se posle ljuti na sebe što je platila Lovato ili malo manje a dobila bućkuriš.
          Neću da govorim u tudje ime ali ja ne lažem o opremi koju stavim.
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• BOOST
            Founder - Admin od Začetka
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Hehe ovo LOVATO se koristi kao u Bosni kad se kaze Radenska a moze i bilo koja druga mineralna voda.

Dakle, LOVATO = Autogasna instalacija, nova rech ili ?

Daka?

Nekapiram ti rezon, procitah celu temu i nemog da svatim zasto bi neko ako je decko iz BGa slao i preporucivao Doru iz NSa ili tebe iz SU kad je u pitanju bila teritorija BGa.

Ako je cilj bio da nam kazes da znas i ti da radis, sto je proizaslo iz tvog drugog posta, mogao si to i u prvom tako lepo da napises bez trzavica (jeste da je SALE Hondash al mi smo ovde toleranti )
            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
            move your mind

Comment

• Daka
              CBC Senator
              • 15.06.2005
              • 277
              • Subotica

Ma ja nemam pojma o tim stvarima ,nego mi je "seljacki" hvaliti nesto sto se moze zakljuchiti a napominje da nije obozavaoc DORE I RASICA.Zvuchi mi jako POLTRONSKI.Deluje mi kao da vas je opisao da jedino VI znate ugraditi GAS uredjaj na ovome svetu i niko vishe....Trebao je samo reci coveku ,da ima za 180 eu VOLTRAN turchin,bugarin itd.. i LOVATO za 260 eu i gotovo ,razlika KVALITET i "tachka"!Mislim da ste vas dvojica dovoljno jaka reklama i sve se vidi na vashim sajtovima !!! Slika govori SVE,ne treba vam PiAr SALE. Ima tema za utiske u vezi majstora,pa nek tamo "drobi"!

Comment

• *IvanT*
                CBC Senator XXL
                • 30.01.2005
                • 3234
                • Srbija, Beograd, Kara

Hajde ljudi da zakljucamo ovu temu.
                Raspravlja se oko gluposti, a jerry011 je mozda vec i ugradio gas. Naravno da ima dosta dobrih servisa, kao i da ce svaki taxista znati da ugradi gasni uredjaj u Yuga.
                Za iskustva sa servisima i serviserima, postoji tema gde svako moze da izlozi svoje misljenje, tako da ovde sledi

LOCK.
                http://www.lovatogas.co.rs

Comment

Working...
                X