Videh na kryo gasu da spremaju tocenje CNG-a pa rekoh da malo isteoretisemo sta treba od uredjaja, kakva boca i ekonomska isplativost (dobro to jos ne znamo koja ce biti cena ali poredjenje na zapadu npr.)
CNG - mislim da je vreme za ozivljavanje teme
Collapse
X
-
Evo ovako ja sam video da na uredjaju za punenje da je napisano u kg, pa me interesuje koliko je taj kg.
Npr znam da je kod LPG:
10kg ~ 17l i da auto trosi oko 20% gasa nego benzina.
Jos me zanima kakav mi uredjaj treba i kakva boca, ventili, mesac znate li nesto o tome?
Comment
-
-
1 kubni metar ti je otprilike oko 0,75 kg. i sve to na 15 stepeni celzijusovih
Comment
-
-
najveci udeo u cng cini metan, a u zavisnosti od ostalih primesa i vazduha ce varirati toplotna moc, gustina itd....
evo podataka za metan (CH4)
gustina 0.72 kg/Nm3 - ovde Nm nije njutnmetarnego normalni metar kubni, tj m3 pri 0 stepeni C i 1013 mbar. (kod gasova se za poredjenje uvek koristi normalni metar kubni, i oznacava zapreminu na normanlim (standardnim) uslovima , tj. 0 C i 1013 mbar)
Toplotna moc (metan) 36080 kj/Nm3, odnosno 50100 kj/kg.
bitno je odrediti cenu po jedinici energije, pa se tako najlakse moze doci do procene o potrosnji, pod uslovom da motor radi sa istim iskoriscenjem goriva i istim odnosom vazduh/gorivo.
Toplotna moc za propan : 46050 kj/kg
Toplotna moc za butan: 45600 kj/kg
gustina lpg je oko 0.57 kg/l , tj, 1 kg lpg= 1.75 lit (orjentaciono)
cena lpg po litru je 35 din, znaci 1kg lpg kosta oko 60 din.
posto cng kao sto rekoh ima i drugih gasova osim metana, i kvalitet mu varira tesko je pouzdano odrediti njegovu toplotnu moc ali u svakom slucaju ce biti ispod 50100, koliko ima metan....najverovatnije negde u opsegu 40-45000 , znaci nesto slabije od lpg.
sa cenom od 20-ak din po m3 za cng koju je naveo dragan dolazimo do cene po kilogramu od 25-30 din/kg, sto ce reci duplo jeftinije od lpg po jedinici energije.
ovo nam govori da ako motor sa cng ostvaruje isti stepen iskoriscenja kao sa lpg (sto moze uz manja podesavanja - jos ranije paljenje itd..) voznja izadje duplo jeftinija od lpg.
inace cng ima veci oktanski broj od lpg, pa ukoliko se motor pravi za rad specijalno za cng (veci stepen kompresije...) moze ostvariti bolje iskoriscenje energije i od benzina i lpg.http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
www.edmunds.com/insideline/do/Drives/Fi ... =107568#15
pa ukoliko se motor pravi za rad specijalno za cng (veci stepen kompresije...) moze ostvariti bolje iskoriscenje energije i od benzina i lpg.
Comment
-
-
mislim da su i italijani izbacili uredjaje za kucno punjenje, samo sto traje nekoliko sati....http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Sto se cene CNG tice cuo sam da ce biti oko 15 din u prodaji.
Bilo bi dobro da neko ko zna napise nesto vise na ovu temu.
Mogu li se svi automobili konvertovati na CNG?
Radi li se to kod nas?
Koliko kosta ugradnja takvog sistema?
Kakvog su oblika boce?
Kolika je velicina boce?
Comment
-
-
Uredjaj za CNG običan košta kao sekvencijalni LPG zbog boca ako su stare ima ih više ali manjih, ako su novije onda je jedna al isu teške zbog debljine zidova pa se preporučuje promena federa. Postoje novije boce od kevlara ali ne bih ih plaćao
Pumpe za CNG su skupe pa ih kod nas neće skoro biti na svakom ćošku kao ovih za LPG. Postoje mali kućni kompresori koji toče polako i služe za kućnu upotrebu ili za manju firmu a cena im je od 4000 do 9000 evra, kako gde.
oprema je vrlo slična sem što je za CNG ima samo reduktor jer ne treba isparivač pošto se CNG drži u bocama u gasovitom stanju.
Montaža je manje više ista.
Cenu CNG-a treba pomnožiti sa 1.5 ili tu negde da bi bio ekvivalent za LPG.
Daklem u doglednoj budućnosti ništa.... Eventualno u BG i NS ako ikad otvore te pumpe.
Comment
-
-
>>dora
jel postoje sistemi za ubrizgavanje cng ili samo venturi ? ...mada kad se reducira pritisak i izaberu odgovarajuce dizne sigurno je ista prica kao sa lpg....http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Sve je isto samo njega nemaDakle postoji...
Comment
-
Comment