Kolika vam je potrošnja plina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • deki-ascona
    Bio nam je drug! RIP
    • 10.04.2007
    • 2118
    • NI , Trosharina

Sad je valjda 130, kad poskupi putarina poveca se i ogranicenje brzine
    Originally posted by Valent Vudriga
    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Type_R
      CBC Senator XXL
      • 26.05.2007
      • 900
      • Valjevo

Re: potrosnja lpg-a

Originally posted by ninsaki
      saab 900 turbo 91' grad (svinjograd) Beograd 17l na otvorenom 13-14 l...jebiga
      I meni je slicna potrosnja, nego GAS nam je iz meseca u mesec sve losiji, ja nisam cuo da se nekome smanjila potrosnja, samo kukaju da se povecava
      3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• Heinz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 1027
        • Beograd, Voždovac
        • Avensis 2.0 D4D

Evo i meni se povećava.
        Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• zemunac72
          CBC Veteran
          • 08.12.2006
          • 154
          • zemun

Citam vase potrosnje i place mi se. Meni je Voyager 3.0 automatik trosio do cg i nazad 15-16 litara plina. Jesam bio pun stvrai,krovni kofer,camac u gepeku ali opet mi nekako puno....cak nisam nesto posebno gazio.Lagano sam isao. Nisam primetio da se menjala potrosnja sa nasim i crnogorski plinom ali na nas plin ide dosta bolje auto. Sinoc sam sipao na eko pumpi u cacku i kada sam krenuo pomislio sam da je na benzinu. Zaista mnogo bolje ide .
          Ovom prilikom pozdravljam majstore koji su mi ugradili bocu od 70 llitara u koju nestaje ni celih 46

Comment

• igrutin
            CBC Početnik
            • 23.07.2008
            • 1
            • Niš

Mercedes 1.8 grad 15 na otvorenom (auto-put ) 10.
            Mada potrosnja zavisi dosta od toga gde se toci plin... ima pumpi u Nisu kad sipam ni 20 mi nije malo po gradu... uzas .

Comment

• dranix
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 3079
              • Antwerpen/Belgium
              • Saab 9-3

Kako to?
              U bocu od 60l staje 48 sigurno.
              Jel je dobar ugao boce tj. multiventila? Kod tebe nesto NIJE ispravno.
              Menjaj to pod hitno. Mnogo trosi tvoj auto da bi imao tako mali radijus kretanja. Trebas da imas najmanje bocu od 80 litara za toliki motor.
              Drugo je vec pitanje smestaja boce i slicne stvari. Trebalo je mozda bolje da se razmisli o tome a mozda i nije bilo zgodno za montazu vece boce.

Comment

• zemunac72
                CBC Veteran
                • 08.12.2006
                • 154
                • zemun

ugao boce nije dobar,to je problem. veca boca nije mogla da stane zbog skidanja zadnjeg reda sedista. sa ovom potrosnjom na svakih 300 km idem na pumpu

Comment

• veXon
                  CBC Senator XXL
                  • 26.07.2006
                  • 571
                  • Beograd, Vozdovac

juce mereno 22l.. nimalo nezno sa papucicom gasa..

Comment

• jeronimo
                    CBC Senator XXL
                    • 27.10.2005
                    • 390
                    • beograd
                    • ваз 21214-20

bg- fuška gora, malo po brdu,i nazad (dva puta) oba putaoko 170 km za 20 litara (drugi put malo preko 170 km) ispada oko 11,7/100 ,zadovoljan...
                    prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...

Comment

• Pele
                      CBC Senator
                      • 01.07.2006
                      • 262
                      • Požarevac

PO - privna glava - PO = 400 km, 30 litara .... C16NZ , konstantno 140 km/h , četvoro u kolima ...

Comment

• Duke
                        CBC Senator XXL
                        • 16.01.2006
                        • 753
                        • Urbs Naissus

Zadnje merenje
                        490 predjenih km sa 67-8 l plina (pun tank). To mu izadje oko 14 na sto. Odnos voznje 3:2 - otvoren put:surova gradska voznja. Ura.

2.849ccm V6 110 kW.
                        "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• BARTONE
                          CBC Senator XXL
                          • 25.09.2006
                          • 398
                          • Bor

evo vratih se iz Crne Gore sa letovanja
                          relacija Bor-Paracin-Batocina-Kragujevac-Cacak-Uzice-B.Polje-kanjon Morace-Podgorica-Bar i nazad
                          1160Km sa 84L plina(70L naseg OMW i 14L crnogorskog)
                          prosek 7.3/100
                          citroen zx 1.4i karavan
                          isparivac BRC,venturi

Comment

• CannoN
                            CBC Senator XXL
                            • 15.09.2007
                            • 485
                            • Beograd

Skoro sam prosao kroz tvoj kraj BARTONE - posle Bora sam skrenuo na sever kroz Homoljske planine prema Pozarevcu tj. Beogradu i uspeo sam da ostvarim vanrednu potrosnju za moj auto - oko 11l plina u proseku a sa obzirom da je "otvoren" put to je uspeh Stvarno je reli ruta - mislim da ni u Bosni nema onoliko krivincina i uspona (zanimljivo je da te krivine uopste nisu obelezene) pa je potrosnja opravdana.

Motor je 1.4 TU3S(pug205)u sustini je isti kao tvoj samo malo jaci i sa dosta kracim menjacem.

Comment

• BARTONE
                              CBC Senator XXL
                              • 25.09.2006
                              • 398
                              • Bor

@CannoN
                              pa sto se ne javi malo ranije da tuda prolazis,mogli smo u Brestovackoj Banji ili na jezeru pice popiti pre uspona i krivina ka Crnom Vrhu.Odavno tim putem nisam prolazio,pre dve sam godine bio do onog kompleksa “Jelen“ na Crnom Vrhu koji jos nije zavrsen i put je tada sto se tice asfalta bio jako dobar.Sad se za vikend na tim „krivinicama“ odrzava medjunarodna brzinska trka,kazu prijavljeno oko 50 posada.

Comment

• Pele
                                CBC Senator
                                • 01.07.2006
                                • 262
                                • Požarevac

Originally posted by zemunac72
                                Citam vase potrosnje i place mi se. Meni je Voyager 3.0 automatik trosio do cg i nazad 15-16 litara plina. Jesam bio pun stvrai,krovni kofer,camac u gepeku ali opet mi nekako puno....cak nisam nesto posebno gazio.Lagano sam isao. Nisam primetio da se menjala potrosnja sa nasim i crnogorski plinom ali na nas plin ide dosta bolje auto. Sinoc sam sipao na eko pumpi u cacku i kada sam krenuo pomislio sam da je na benzinu. Zaista mnogo bolje ide .
                                Ovom prilikom pozdravljam majstore koji su mi ugradili bocu od 70 llitara u koju nestaje ni celih 46
                                Prijatelju, ja sa kadetom 1.6 manuelni imam 7.5 do 8 potrošnje (pisao sam već) tako da ti sa 3.0 motorom i automatskim menjačem budi zadovoljan sa 14-15 jer to ti je to .... ako ti je toliko muka, ti promeni auto, uzmi nešto sa manjom kubikažom .... a što se tiče zapremine, to idi sredjuj, tu bi moralo da stane 56 litara.... ali nemoj da sredjuješ tamo gde si ugradio ... Nemoj pogrešno da shvatiš, ali koliko biu trošio benzina sa tim čudom? Pa pomnoži za 108 dinara, pa onda vidi da li ti je žao .... pozz

Comment

Working...
                                X