Cima, oce motor da iskoci :badteeth:

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • yiipi
    CBC Veteran
    • 08.05.2008
    • 120
    • Beograd

Re: Cima, oce motor da iskoci :badteeth:

Nisam ja Dora zainteresovan da otvaram servis nego mi je to hobi "_". Srecno sam zaposlen i nije mi problem chak i da platim za ono shto mi je potrebno, ali sa druge strane imam odvratna iskustva sa "majstorima" pa sam malo i skeptichan iskreno shta ce da se desi na kraju kad ga odvezem kod nekog "majstora", ovim ne ne zelim da uvredim ljude koji su stvarno MAJSTORCINE i koji znaju shta rade vec samo one JAJARE kojih je sve vishe, tako da sam reshio da i sam "prikupim" znanje koje mi je potrebno da uradim neshto oko kola, a i ako pre****m neshto nije mi ni zao, bolje ja nego neki tamo kreten koji oce i da se bije kad ne zna shta da radi sa kvarom a insitira da mu se plati jer je proveo ogromno vreme pored mog auta i nikad ga ne zavrshi jer je to ko iz onog vica sa babom i kermaicharom . Opet ponavljam NE ZELIM da uvredim nikoga, ali ko se na mleko opeche i u jogurt duva. A i zadovoljstvo mi je da nauchim uvek neshto novo. Sad imash dosta prava u postu da dosta ne znam ali znam da se sama podesavanja ne svode na ukucash gde shta treba jer to nikad ne radi (imam iskustava sa SCADA/HMI sistemima koji su dosta komplikovaniji od scada za sus motore i shto se tiche kontrole procesa i shto se tiche merenja). I na kraju hvala svima koji su imali zivaca da mi ishta pomognu oko mog problema (i tebi Dora). Najveci problem oko grafika je bio onaj gde ja nisam primetio desnu y osu gde je izrazen pritisak vec samo onu gde je multiplikator . Hvala na podeljenom znanju ...

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Re: Cima, oce motor da iskoci :badteeth:

Sve se svodi na to da otprilike namestiš najbolje što možeš (predvidjanje) a onda se lepo sedne i u vožnji ispegla ako može, ako ne, nazad radionica, malo hardverskih dorada pa opet nazad na ulicu. Normalno ne sam, nego jedan vozi drugi gleda.

Na onom linku što si poslao za fajl kojim se gleda oscilogram ima relativno dobar PDF gde je objašnjeno šta i kako, postupiš po naredjenju i to je to...
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
      X