Razlike u ceni i jos nesto !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • tomamega
    CBC Senator XXL
    • 19.03.2009
    • 715
    • Beograd / Crna burma, prim. prev.
    • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Re: Razlike u ceni i jos nesto !

Originally posted by deki-ascona

Skuplje nekako uliva sigurnost. Najgore prodju stipse koji plate onom koji radi u dascanoj garazi posle radnog vremena.
    Ima jedan u NI koji se reklamira nesto kao "mi smo najskuplji - proverite zasto ! " A pouzdano znam da kod istog nema cenkanja....
    Apsolutno tačno! Ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji. Problem je što se kod nas usluga ne vrednuje dovoljno, a drugde je usluga mnogo skuplja od proizvoda koji se ugrađuje. Time se stimuliše rad, preciznost, kompetentnost, a tržište (reputacija) određuje cenu. Dobro je što ima sve više ljudi kod nas koji to shvataju, i to me ohrabruje da, možda, ima nade za nas (da se ispravim, za buduće generacije )

Comment

• VVLAJKO
      CBC Senator XXL
      • 23.07.2008
      • 484
      • Nis
      • Audi A4, Primera p12

Originally posted by eki86
      A u Nisu ko kvalitetno ugradjuje sekvent ?
      Niko.
      Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• speedplus
        RIP Bio nam je drug!
        • 15.01.2007
        • 2419
        • LAZAREVAC

Originally posted by nina996
        Komplet uredjaj sekvent stag3oo+ boca tocak43l,creva,cevi,selne,vezice sve komplet oko310e sa racunom u Pirotu kod uvoznika-prva ruka.Pa malo li je ostatak za ruke 100e-
        Uvoznik AC uredjaja nije u Pirotu,on samo prodaje robu(AC) koju je neko drugi uvezao.A creva,cevi,selne,vezice i sve komplet nema dovoljno ni za biciklu,a o kvalitetu materijala koji se dobija u full setu je suvišno raspravljati.
        E sad što se tiče 100 eura za ruke,to nisi definisao šta podrazumevaš.Dali misliš na montažu sa dva radnika koja ukupno traje 3 sata ili na montažu koju dvojica rade 10 radnih sati.Posle toga imamo kalibraciju uređaja koja se radi 2 minuta u garaži ili dvorištu i ona koja se radi najmanje 30 minuta a zna da potraje i dva sata uz vožnju auta gde serviser preuzima na sebe rizik eventualnog udesa ili oštećenja.Zatim,na kraju provera svih parametara opremom koja košta više hiljada eura,da nebi došlo do poremećaja na benzinskom sistemu.Sad mi reci dali sve to može da se uradi za 100 eura???

Ne tako davno u gradu na brdovitom Balkanu bijaše jedan servis u koji se sjatilo pola Srbije da ugradi plin za 150 eura i na kraju šta bi??? najmanje 20% tih vozila je nestalo u oblaku dima,80% se vozilo na gurku,a 99,9% nije prošlo atest,mada su skupljači aluminijuma u tom poslu prošli extra a i prodavci PP aparata se ne žale.

Comment

• TECA
          CBC Senator XXL
          • 14.10.2007
          • 2355
          • Oz

Komplet uredjaj sekvent stag3oo+ boca tocak43l,creva,cevi,selne,vezice sve komplet oko310e sa racunom u Pirotu kod uvoznika-prva ruka.Pa malo li je ostatak za ruke 100e
          Pa ako ce neko da ti da ostalo,garazu, dizalice ili kanal,burgije brusilice busilice kojekakva klesta,lapatopove,analizatore,razne softvera,da ne kazem dijagnostike, i jos placene doprinose za socijalno i penziono i godisnji odmor i radna odela,odsustva zbog bolesti,(ko .ebe amortizaciju), i za dva dana po ceo dan, 100e?E,i ja bi to da nadjem...mislim neku racunicu

Comment

• ciklon
            CBC Senator XXL
            • 11.08.2008
            • 362
            • Beograd

Budi sam sebi najvažniji, brini o svojoj sigurnosti u tom autu. Lepo dopustiš majstorima da pošteno zarade na tebi, a posle ti njih klepiš kada oni tebi dođu na "Dobar dan, izvinite, da li ste u poslu?" Tako ja radim.
            Para mora da se vrti.
            ponika marke ROG :-)

Comment

• eki86
              CBC Član
              • 15.11.2005
              • 82
              • Bor

Kakvi su Stefaneli uredjaji, sa rail brizgaljkama ? Ono sto mi je bilo zanimljivo je, kako mi rece covek, da mogu iz vozila na nekom prekidacu da podesim dal hocu ekonomicnu, normalnu ili turbo voznju tj. potrosnju plina !!! Inace do kraja marta je sajamski popust (posto su bili na sajmu u bg-u), pa je cena 400e + 40e rezervoar u tocku + 18e ako hocu pokazivac nivoa plina u kabini. Inace, servis je Zebra iz Knjazevca ... Dakle, jel ima neko takav uredjaj, Stefaneli i kakve su Rail brizgaljke ?

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Ne znam za ostalo i neću komentarisati ali mi bode oči doplata za nivo goriva, u poslednej vreme mi dolazi mnogo automobilana popravku koji imaju sekvent ali nema pokazivača goriva. To ide u kutiji kad se kupi komplet, verujem da neki imaju pune kutije toga i ne znaju šta će sa njima...
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Stratos
                  CBC Senator XXL
                  • 10.09.2008
                  • 2594
                  • Novi Sad

Ha mada ja nisam taj!

Comment

• eki86
                    CBC Član
                    • 15.11.2005
                    • 82
                    • Bor

Nije valjda da niko nije cuo za Stefaneli i Rail i da niko nema iskustva s tim uredjajima

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Sa rail diznam nisam nešto oduševljen a za Stefaneli nemam stvarno nikakvog iskustva pa ćutim.
                      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• slavko_bgd
                        CBC Senator XXL
                        • 24.03.2009
                        • 771
                        • Batajnica
                        • Stilo 1.6 16V MW

Originally posted by eki86
                        Kakvi su Stefaneli uredjaji, sa rail brizgaljkama ? Ono sto mi je bilo zanimljivo je, kako mi rece covek, da mogu iz vozila na nekom prekidacu da podesim dal hocu ekonomicnu, normalnu ili turbo voznju tj. potrosnju plina !!! Inace do kraja marta je sajamski popust (posto su bili na sajmu u bg-u), pa je cena 400e + 40e rezervoar u tocku + 18e ako hocu pokazivac nivoa plina u kabini. Inace, servis je Zebra iz Knjazevca ... Dakle, jel ima neko takav uredjaj, Stefaneli i kakve su Rail brizgaljke ?
                        Stefaneli je odličan uređaj, pogotovo za taj novac. Uzmi "full" varijantu, sa pokazivačem.
                        Rail brizgaljke su fenomenalne, brze, bešumne, malih dimenzija.Održavanje im je mnogo jeftinije od drugih.
                        Izbor režima vožnje,koliko sam čuo, vrši se na istom prekidaču gde se uključuje gas. Stisneš dugme,on prebaci na gas a onda pedalom gasa biraš režim vožnje. Tako i troši.

Pozdrav
                        Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• eki86
                          CBC Član
                          • 15.11.2005
                          • 82
                          • Bor

Jel cuo neko za uredjaj Fobos ?

Comment

• Stratos
                            CBC Senator XXL
                            • 10.09.2008
                            • 2594
                            • Novi Sad

Čuli smo,uglavnom svi.A što? Prodaješ?

Comment

• eki86
                              CBC Član
                              • 15.11.2005
                              • 82
                              • Bor

Ne, nego pitam, jel ima neko iskustva s tim, kakav je, kako se pokazao, posto ja prvi put cujem za njega !

Comment

• speedplus
                                RIP Bio nam je drug!
                                • 15.01.2007
                                • 2419
                                • LAZAREVAC

Relativno skoro se pojavio na nasem trzistu,tako da su iskustva jako mrsava da bi se diskutovalo o njegovoj pouzdanosti.Mora prvo da prohoda,pa da onda proprica,pa onda u obdaniste i tad cemo proceniti kakav je,a dotle nista

Comment

Working...
                                X