PEŽO 307 1,6 ,16v 2001god BRC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ljubisa tomic
    CBC Član
    • 08.05.2010
    • 25
    • srbija

Re: PEŽO 307 1,6 ,16v 2001god BRC

Na benzinu je sve ok. auto ne prijavljuje nikakvu gresku.Cak kad pojavi pri voznji na gasu kad prebacim na benzin i vozim malo duze 70-80km on izbrise sam gresku, to mi se desilo kad sam sipao benzin na pumpi i krenuo ono nema vise chek lampice.Vozio sam jos 60-70km na benzinu nije bilo chek lampice ,prebacim na plin posle 1-2 km upalila se chek lampica.Pri podesavanju plinske mape u BRC servisu primetio sam da oni unose gotove mape (kao neki backup )i da nesto malo koriguju oko ler gasa i temperatura i to je to. Dali moze "rucno" da se pravi mapa na "BRC sequvent 24" na osnovu podataka sa lambda sondi za rzlicite brojeve obrtaja motora ,naprimer: za 900rpm ,pa 1500,2000,2500,itd.snime se signali lambda sondi na bezinu pa se posle podesava da i na plinu ima sto slicnije signale lambda sondi na tim brojevima obrtaja.Ja se izvinjavam ako lupam gluposti, laik sam sto se tice tog mapiranja kad bih znao da je negde pisano o tome rado bih procitao.

Comment

• Stratos
      CBC Senator XXL
      • 10.09.2008
      • 2594
      • Novi Sad

Čini se da ne lupaš,čak šta više.

Comment

• nnad
        CBC Veteran
        • 16.01.2008
        • 171
        • pancevo

u kom si to brc servisu radio

Comment

• ljubisa tomic
          CBC Član
          • 08.05.2010
          • 25
          • srbija

U ovlascenom BRC servisu u BG Smederevski put 6 Lestane.Pokusao sam da im vratim plinske injektore koje su mi ugradili i povratim nesto para posto problem nije ni za dlaku resen , medjutim nisu hteli ni da cuju ,izgleda da im je bitno samo da uzmu pare .Jedan injektor kosta 10 hiljada din.Pokusacu nesto sam , planiram da nabavim ili napravim interfejs i skinem sa neta neki program ,ako neko moze da mi pomogne sto se tice toga bio bih veoma zahvalan.

Comment

• legenda
            CBC Senator XXL
            • 28.03.2009
            • 1345
            • Beograd

Idi u tu selendru i trazi da ti skinu uredjaj i vrate pare...nisi zadovoljan,ne radi od pocetka kako valja...najverovatnije ce te odhebati,pa ti sidji do centra grada(27.mart)i sve sa racunima i garancijom u Republicku Trzisnu...ispricaj sve sta je i kako je i zahtevaj da te obaveste sta su preduzeli...

Comment

• ljubisa tomic
              CBC Član
              • 08.05.2010
              • 25
              • srbija

Meni je plin ugradjen u Italiji i uvezen je tako,ja sam ga vozio godinu dana pa su se pojavili ovi problemi i niko da ih resi, pre ovog servisa sam bio u jednom servisu na novom BG radilo je malo i opet ista prica pa rekoh ajde u bas OVLASCENI servis za BRC ,oni mi uzese 55 hiljada din.plus sto sam placao dijagnostike u PEUGEOT servisima i putni troskovi od JA do BG - mogao sa *ladno nov prednji deo da uradim i da imam garanciju .Za ovo kazu da garantuju da su ugradili orginalne delove a sto auto ne radi kako treba nikom nista.Oni sa i dalje vade na to da mi auto ne radi na benzinu kako treba (a kad ga vozim na benzinu nema nikakvih problema).Navodno nevaljaju mi gumice na ventilima ,lambda sonde,katalizator itd.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Posle se pitaju zašto se naježim kad čujem BRC...
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• legenda
                  CBC Senator XXL
                  • 28.03.2009
                  • 1345
                  • Beograd

Bilo bi ti jeftinije da ti je Dora ugradio ceo prednji deo...imas dve varijante...u N.Sad ostavis auto i kazes da te zove kade bude gotovo ili B.Potok

Comment

• nnad
                    CBC Veteran
                    • 16.01.2008
                    • 171
                    • pancevo

auuuuuuu 55000+.nemaju milosti, i jos ne radi.ima jedna prica da su u beogradu majstori za zamenu slavine zeni uzeli 35000 ali su je bar zamenili.a ovo kod tebe je za novine i televiziju. ima neki servis na karaburmi zove se gta reklamiraju se da rade brc, a sto metara odatle ti je ivant jedan od moderatora foruma , a koliko znam ne radi brc sem ako se nesto nije promenilo. ja ti ovaj gta ne preporucujem nego samo znam da postoji a ne znam kako rade

Comment

• Stratos
                      CBC Senator XXL
                      • 10.09.2008
                      • 2594
                      • Novi Sad

Moja iskrena preporuka u vezi BRC sistema (i sličnih) je servis PaneAG na ledinama.
                      Kontakt podatke neću ostavljati,pošto ovo nije reklamni post.

Comment

• legenda
                        CBC Senator XXL
                        • 28.03.2009
                        • 1345
                        • Beograd

Trazi Vasketa,reci preporucio ti onaj ludak sa kadetom 1.4i

Comment

• ljubisa tomic
                          CBC Član
                          • 08.05.2010
                          • 25
                          • srbija

Ne razumem u vezi B.Potoka .Dali se to mozda odnosi na prodaju auta? Gde radi VASKE? (za legendu)
                          -Za Stratosa: Bio sam kod njih pre 2 godine sa istim problemom i oni mi ugradili drugi RAIL sa injektorima plave boje, nastelovali i to je radilo do prvih hladnih dana ove zime. Bili su fer ponudili su mi i orginalne injektore BRC a i ovu jeftiniju varijantu koju sam prihvatio i koja je koliko toliko radila.Hteo sam opet tamo da odem ali mi napricase da je izgubio licencu za BRC ,i ja hajde hocu bas u "ovlasceni" sarvis kao oni bolje znaju ,a izgleda da je bolje bilo da sam opet otisao kod njih.

Comment

• Stratos
                            CBC Senator XXL
                            • 10.09.2008
                            • 2594
                            • Novi Sad

Vaske vodi servis PaneAG.
                            Što se licence(ne samo za gasne servise,nego i ostale) tiče,ako iznesem svoje mišljenje izlažem se riziku da me trajno banuju,tako da

Neki imaju znanje a neki licence.Retki su servisi gde su obadva resursa udružena.

Comment

• ljubisa tomic
                              CBC Član
                              • 08.05.2010
                              • 25
                              • srbija

Malo sam se raspitao koja su moja prava po ovom zakonu o zastiti potrosaca i advokati kazu da je zakon potpuno na mojoj strani ,cak su hteli odmah da mi napisu prijavu republickoj trzisnoj inspekciji medjutim nisam to hteo dok ne obavim razgovor sa vlasnikom servisa BRC da budem do nekle fer bar prema majstorima u ciju volju da urade posao ne sumnjam ali !!! gazda je gazda.

Comment

• b_samardzic
                                CBC Senator XXL
                                • 02.04.2005
                                • 1557
                                • Smederevo

Taj servis je bio u Bolecu pa je sad u Lestanima. Oni ni venturi neznaju da nasteluju. Nije mi jasno kako su dobili licencu tj sad mi je jasnije kako su je dobili.

Probaj da ih tuzis pa sta bude. Od njih ne ocekuj da ti bolje od toga nasteluju, nisu oni krivi sto neznaju, krivi su oni sto su im dali licencu pa se ti prevario i otiso kod njih.

Comment

Working...
                                X