PEŽO 307 1,6 ,16v 2001god BRC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • b_samardzic
    CBC Senator XXL
    • 02.04.2005
    • 1557
    • Smederevo

Re: PEŽO 307 1,6 ,16v 2001god BRC

Samo da napomenem da su do pre 6 meseci u Bolecu prali tepihe, pa uzgred i po koji plin ugradjivali.

Comment

• ljubisa tomic
      CBC Član
      • 08.05.2010
      • 25
      • srbija

Nije me bilo jedno vreme na forumu,stanje je isto a u pregovorima sam sa vlasnikom BRC servisa da mi vrate novac ali nikako da uskladimo vreme kad ja mogu oni nemogu kad oni mogu ja nemogu da se sastanemo i resimo to.Zbog toga nesmem nista da cackam sam (osciloskop itd) da nebude da sam posle ja nesto kriv.A uzgred primetio sam da kad na ravnom putu vozim na benzinu i na boardu pratim potrosnju u L/100 ,kad prebacim na plin ne pomerajuci nogu na papucici gasa potrosnja se poveca za oko 2 litra sto me navodi na to da nije dobro podesen rad na plinu bar na vecim brojevima obrtanja mot. na ler gasu priblizno radi kao na benzinu uz sporadicno seckanje (tresenje ) motora, cega na benzinu nema.
      pozdrav za sve !!!

Comment

• Vlada_nbgd
        CBC Senator XXL
        • 11.09.2005
        • 1066
        • Novi Beograd/Topcider
        • ford focus sport pack

Originally posted by b_samardzic
        Samo da napomenem da su do pre 6 meseci u Bolecu prali tepihe, pa uzgred i po koji plin ugradjivali.

Ako mislis na BRC-ov ovlasceni servis bio je u zemunu,a onda se preselio u lestane...Bice da si pomesao servise ili ja gresim.Sad se zovu nesto Eko bla bla?
        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• ZoranPA
          CBC Veteran
          • 14.06.2010
          • 162
          • Pancevo

[quote=Vlada_nbgd]
          Originally posted by "b_samardzic":131e2mzf

Ako mislis na BRC-ov ovlasceni servis bio je u zemunu,a onda se preselio u lestane...Bice da si pomesao servise ili ja gresim.Sad se zovu nesto Eko bla bla?[/quote:131e2mzf]

Debelo si pomesao loncice , Eko Luka Key je ovlascen serviser LandiRenza i nisu prali tepihe itd nego profesionalno rade konverziju automobila na alterativno gorivo tecni nafti gas tog renomiranog brenda i to rade profesionalno .

BRC jedan + za PaneAG
          Nisam ginekolog al mogu da pogledam ...

Comment

• Stratos
            CBC Senator XXL
            • 10.09.2008
            • 2594
            • Novi Sad

Što se BRC tiče,svi plusevi su kod Pane AG.

Comment

• Deki
              CBC Senator XXL
              • 18.02.2005
              • 307
              • Beograd

Namučih se čitajući kompletnu temu, a kako je vlasniku Peugeot-a tek mogu da zamislim.
              Nisam u stanju da ponudim rešenje, ali svakako ugradnja drugog plinskog sistema (drugog proizvođača) mi deluje bliže pameti.

za ljubisa tomic:
              Srećno.

Comment

Odg: PEŽO 307 1,6 ,16v 2001god BRC

Posle duze pauze evo me opet,da mozda i zakljucimo temu.Sto se tice auta sve po starom.Desavalo se da na onim najvecim vrucinama posle duze voznje ugasi chek lampicu ali to potraje dan ili dva pa opet sve po starom.U medjuvremenu sam podneo prijavu republickoj trzisnoj inspekciji od kojih sam dobio odgovor da oni nisu ovlasceni da donose nikakva *resenja*vec da su predmet prosledili ministarstvu od kojih jos nema nikakvog odgovora.Slazem se sa Dekijevim predlogom ali kad bih bar povratio pola novca. U svakom slucaju hvala svima na savetima i pomoci.

Comment

• dekiv68
                  CBC Senator
                  • 06.03.2010
                  • 230
                  • Borča

Odg: PEŽO 307 1,6 ,16v 2001god BRC

Pročitah celu temu u jednom dahu i šta reći osim velike sramote za BRC i Eco forte.
                  Moje saučešće Ljubiši (iako je promenio nick name), nadam se da će uspeti da se izbori za svoja skupo plaćena prava i da će uspeti da sredi auto da bez problema ide na plin.

Ja sam do sada, na Puntu, prešao sa BRC plinom 23k km, bez problema, ali me, u budućnosti plaši ovakav odnos servisera.

Comment

Working...
                  X