alfa romeo 156 2.0 ts + Lovato fast 90

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • superhik
    CBC Član
    • 18.10.2005
    • 38
    • Varaždin

Obavio servis..
    Isparivač radi dobro....
    Ali temeperatura reila je stalno 51 stupanj, i lamda sonda opet ne radi Izdržala je cca 35.000 km.

A potrošnja i dalje preko 15 litara...nikad ispod

Comment

• civi
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1492
      • Pozarevac

sta se desava sa ovim , zivo me interesuje?
      Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
      - Kako to misliš, kočim?

Comment

• *IvanT*
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2005
        • 3234
        • Srbija, Beograd, Kara

Ali temeperatura reila je stalno 51 stupanj
        Kako mislis stalno? I kada je motor ispod radne temperature?

Ukoliko je premerena temperatura raila(gasa u railu) dok je motor na radnoj temperaturi, to je sasvim OK. Neverujem da je sonda neispravna, pogotovo ako se motor cesce vozi na gas. Pre bih rekao da je uredjaj lose nastelovan.
        http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Impuls
          CBC Član
          • 28.02.2006
          • 64
          • Vrsac

Potrosnja na 156 2.0 TS

Originally posted by superhik
          Obavio servis..
          Isparivač radi dobro....
          Ali temeperatura reila je stalno 51 stupanj, i lamda sonda opet ne radi Izdržala je cca 35.000 km.

A potrošnja i dalje preko 15 litara...nikad ispod
          Cao. pre kraceg vremena ugradio sam "Zavoli" uredjaj na 156 2.0 TS kod Dore. Ugradjen je i toroidni rezervoar. Sada trosim cetvrti pun rezervoar, ali nisam imao priliku da odvojeno merim potrosnju grad/otvoreno. Kombinovana potrosnja je 12,5 l plina na 100km. Smatram da je to O.K. jer mi je bezina trosila na otvorenom oko 9l na 100 km (brzine oko 130-150, ali sa cestim ubrzavanjima - uterivanjem na 6500 rpm) a po gradu 13-15. Nemam "laku nogu" na gasu pa mi se ovo ne cini mnogo (mozda gresim). Ako ovako shacometrijski uporedim potrosnju benzin/plin u kombinovanoj voznji dolazim do odnosa 12/12,5 sto mu dodje 4-5% veca potrosnja plina. U tom odnosu gledano, ako mi auto mnogo trosi, onda mnogo trosi na benzinu pa se to odrazava i na potrosnju plina. Sto se pada snage tice, ne primecujem nesto znacajno, mislim da bih to mogao primetiti jedino merenjem ubrzanja i medjuubrzanja ili vremena na krugu.
          Da li si mozda razmislio da, umesto mlataranja po tim servisima koji te zavlace ili nemaju opremu, skoknes do Dore ili Ivana i resis problem?
          Pozdrav svima.

Comment

• Goranp
            CBC Senator XXL
            • 28.06.2006
            • 436
            • Banja Luka

Da si malo obratio pažnju vidio bi da je čovjek iz Varaždina tako da mu možda i nije baš jednostavno doći u NS ili BG
            Banjaluka Blog
            http://gradbanjaluka.blogspot.com
            Tattoo Picture
            http://tattooaco.blogspot.com

Comment

• Impuls
              CBC Član
              • 28.02.2006
              • 64
              • Vrsac

Put

"Slucajno" sam primetio odakle je covek. Samo sam mu sugerisao, a s'obzirom kakve je sve komplikacije imao, moguce je da bi mu manje cimanje bilo da nekako dodje. Uostalom, verovatno je punoletan pa i sam zna da proceni.

Comment

Working...
              X