A koliko je potrosnja na benzin. Ugradnja sistema me je koštala 1700 EU, cena benzina je 0.91 EU a plina 0.6 EU, znaci da me kosta put na plin isto kao na benzin samo da sam bacio 1700 EU, nemam rezervne gume i imam puno problema sa plinom.
Ugradjen lovato Fast avto kad je hladan tesko pali - pomoc!
Collapse
X
-
pa sa 100 na auto putu je bila tek nesto preko 6 a u gradu okruglo 10l! a po tvom ispada da is bacio pare!!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
mislim kada bi ti rekao da mi i u gradu i na otvorenom trosi 13 vozio ga 60 ili 160 isto mi se vata na gasu! a zasto nepitaj me!!!! e sada da li se isplatilo ili ne neznam ali razmisli svake nedelje rez goriva izadje oko 3800 din. a raz plina 1600 ustavri oko 2200 za 7 dana! znaci isplati sea imao sam ono malo problema u pocetku! e sada sta zna da zeza na nubiri! onaj mali motoric na usisnoj grani to jest ler motor nesme na leru da bude preko 13 stepeni, na to obrati paznju, proveri obavezno sve vakume, i da imas jedno malo crevo koje pravi vakum od ventil dekle do usisne grane velicine oko 6 cm ! ako te zeza na paljenju to je uzrok jer kroz njega prolaze uljne pare pa zna da zacepi tu cevcicu! po pravilu bi trebalo da se cisti na svakom servisu ali to niko neradi pa se vremenom zatvori i opet poveca potrosnju ! a cini ti se da sve radi normalno! inace zbog ler motora neprijavljuje gresku a skoci do servisa da ti ocitaju na koliko je stepeni! samo da te odusevim odma motoric ako je crko kosta okruglo 100? ali nedaj da ga menjaju vec uzmes lepo wd sprej i razradi ga!!!! da ti ne otimaju pare za dzabe! ako imas neko pitanje za nubiru pitaj! da i pazi uopste na delove od nubire jer ako trazis originalne skupi su do znas i sam
a pasuje jako puno sa vektre a, i tojote!!!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Sa delovima nema problema jer se dobiju polovni dosta jeftini samo je treba znati gde, a dobije se i dosta kopija po povolnim cenama jer je poprilicno dosta nubira i ostalih korejaca u SLO.. Ona cevcica dali ide to sa vrha cilindera (onog crnog dela prema filterima), nju sam promenio pre tjedan dana jer je stara pukla: sada kad sam promenio uparivač nema više problema sa palenjem. Onaj motorcic nema pojma gde bi mogao biti malo cu se propitati, hvala na informaciji.Malo cu jos probati kod nas da naštelaju sistem za plin , ako neče raditi??. Hvala na pomoči za sada!Daewoo nubira 1.6sx /LOVATO fast 90
Comment
-
-
cevcica ti se nalazi kada skines zastitni poklopac sa motora to jest odvrnes ona cetiri srafa videces u gornjem levom uglu jednu jedinu koja sa VENTIL dekle ide na sam usis!!!!! e ali ako skidas cefcicu obavezno ocisti i sisicu na ventil dekli!!! jer dzaba ocistiti crevo ako neocistis i to na dekli!!!!!!
i ako zatreba jos nesto a mozda mogu da pomognem slobodno pitaj!!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Od promene uparivača (3x) i senzora (1x) je avto prošao 570 km i opet ne radi, avto je bio kod "največeg" stručnjaka za lovoto na području Hr, SLO i Bih (tako su mi rekli), jedino šta je sada drukcije je da se motor ne gasi, kad prebaciš na plin. Danas sam preso 50 tak kilometara i jednostavno do 3000 okretaja radi dobro ali kad hočeš ubrzati uopce ne vuče. E jos to kad je u leru kad vozis po gradu okretaji skacu izmeju 500 i 1300 okretaja ali ne uvek, a kad skacu treba 10 sekundi se smire
. Tester opet ne pokazuje nikakve greške. A saznao sam da nisam jedini primer u Slo sa problemima sa uparivačima.
Dali ima jos netko slične probleme i dali bi imalo smisla staviti u avto Lov eco ili sasvim drugog proizvođača Tarttarin (sekventni)? To je opcija ili sve baciti van i dobiti povrat novca.Daewoo nubira 1.6sx /LOVATO fast 90
Comment
-
-
jedino shto ima smisla prijatelju...je da se dohvatish puta i pravac Dora u NoviSad ili Ivan u BG....jer ako ti nisu namestili strucnjaci tamo u SLO ...tesko da ces preko Foruma to da namestis da radi .Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Ako nije problem koji je to servis u Hr gde ste bili?
Comment
-
-
Originally posted by ada12cevcica ti se nalazi kada skines zastitni poklopac sa motora to jest odvrnes ona cetiri srafa videces u gornjem levom uglu jednu jedinu koja sa VENTIL dekle ide na sam usis!!!!! e ali ako skidas cefcicu obavezno ocisti i sisicu na ventil dekli!!! jer dzaba ocistiti crevo ako neocistis i to na dekli!!!!!!
Imamo jos jedno pitanje koje nije u vezi sa autogasom. Kako se menja žarulje na armaturi (okretomer i brojač brzine Nubira I). Probao sam odšarafiti ona 2 šarafa pa ne ide van brojilo.Daewoo nubira 1.6sx /LOVATO fast 90
Comment
-
Comment