ma upalice sutra
Auto pali na gas, neće na benzin
Collapse
X
-
Originally posted by sonetpro_kg View Post... Možda ujutru toplotna vrednost svećice ne odgovara benzinu pa zato neće da upali.
Btw. koje svećice si stavio? Sada, svećice, uglavnom dolaze sa podešenim zazorom za novija vozila, koji odgovara i starijim, ali treba proveriti.
Pošto je katalizator izbačen, uradio bih eko-test, koji je u većini servisa besplatan. Na primer u servisu AMSS.
Ali i dijagnostiku, jer si imao grešku pedale, pa je moguće, da problem pravi prljava, nauljena osovina potenciometra, dok je hladna. Očistiti kućište motora na mikseru, najlakše i najbrže sprejem.
Comment
-
-
Originally posted by Franjo View PostBtw. koje svećice si stavio? Sada, svećice, uglavnom dolaze sa podešenim zazorom za novija vozila, koji odgovara i starijim, ali treba proveriti.
Pošto je katalizator izbačen, uradio bih eko-test, koji je u većini servisa besplatan. Na primer u servisu AMSS.
Ali i dijagnostiku, jer si imao grešku pedale, pa je moguće, da problem pravi prljava, nauljena osovina potenciometra, dok je hladna. Očistiti kućište motora na mikseru, najlakše i najbrže sprejem.
Nego gde se nalazi taj potenciometar za pedalu gasa i taj mikser što si pomenuo? Da nije na kućištu gde se nalazi leptir gasa ili u kabini kod pedale gasa. Ne znam baš toliko detalja o autu. Štošta sam za ovih 5 godina koliko imam ovaj auto naučio o njemu.
Ovaj električar kod koga ću da odvezem auto je mnogo dobro potkovan znanjem i mnogo uporan. Već sam ga zaintrigirao sa mojim problemom.
Comment
-
-
Svećice mi ne rešavaju problem. Danas sam u 14 časova ugasio auto i nisam ga palio do 18 časova. Verglanje je trajalo 2 sekunde i upalio je pri temperaturi od 47 stepeni (tako piše na ekranu kad uđem u test mode). Zatim sam upalio u 20 časova onako na pola ključa pri temperaturi od 32 stepena. Sad u 23 časova nije hteo da upali na benzin. Na početku je sastavio neki cilindar ali posle ništa, pet dužih verglanja. Na plin upali mnogo brzo brže nego ujutru. Ugasio sam ga posle mislim 20 sekundi i odmah upalio na benzin lagano. Temperatura motora je 22 stepena.
Moje neko razmišljanje ide ka zamisli da benzin stiže do dizni ali da one ne dobijaju signal da puste benzin.
Da li može da se desi da plinski računar ometa benzinske dizne da rade kao što inače gasi benzinske dizne i šalje podatke glavnom kompjuteru od auta da dizne i dalje rade. Nešto u tom fazonu. Možda tu instalacija pravi neku zvrčku.
Da li mogu da vratim fabričke konektore za benzinske dizne? Mislim ne razumem se kako funkcioniše gasni uređaj (Stag 4) ne bih sad da lupam ali to je neko moje razmišljanje.
Comment
-
-
Primetio sam još neke detalje. Kad je u fazi da neće da upali na benzin prilikom verglanja oseća se benzin na auspuhu i ponekad se desi da sastavi po neki takt. Dok vergla čuje se i pumpa da radi. Prosto je neverovatno da ima uslove da se zapali plin a nema za benzin.
Da li možda ima uticaj map senzor na paljenje jer postoji i gasni map. Možda vakum pravi problem.
Da ne prave problem leptir klapnice u usisnoj grani pošto je ovo twinport motor.
Letos dok je sve bilo ok desilo mi se možda 2 puta da mi ler gas bude malo nestabilan, na leru drži recimo 1500 obrtaja i na plinu i na benzinu. Ili blago torira. Sećam se da mi se to desilo na putu do sela (200 km vožnje bez gašenja) kad sam hteo da stanem. Kad se auto ohladio nije se više ponovilo.
Comment
-
-
Originally posted by sonetpro_kg View PostNego gde se nalazi taj potenciometar za pedalu gasa i taj mikser što si pomenuo? Da nije na kućištu gde se nalazi leptir gasa ...
Kad je u fazi da neće da upali na benzin prilikom verglanja oseća se benzin na auspuhu...
Da li možda ima uticaj map senzor na paljenje...
Nađi dobar servis, koji će ti srediti rad na benzin, jer imaš problem sa motornim (benzinskim) kompjuterom (ECU).
Comment
-
-
pritisak benzina mora postojati u magistrali uvek,npr;ako auto ugasis uvece i prenoci pa ujutru das kontakt on samo doda jos goriva u magistralu a regulator pritiska mora drzati pritisak.stavite manometar na magistralu uvece i neka auto radi,pa ugasite i ostavite da prenoci , ujutru mora imati 1,5-2 bara ako nema ili regulator nevalja ili negde propusta pritisak.
Comment
-
-
Zavisno od tipa regulatora. Na nekim regulatorima postoji membrana koja sluzi
za akumuliranje pritiska, to se obicno koristi kod jacih turbo benzinaca da nebi dolazilo
do trenutnog pada pritiska u vodu kad su dizne skoro full otvorene.
Gde nema te membrane moze doci do pada pritiska na nulu a auto ce ijutru normalno da upali.
Comment
-
-
Originally posted by b_samardzic View PostGde nema te membrane moze doci do pada pritiska na nulu a auto ce ijutru normalno da upali.
Inače,kad je na toj Astri zadnji put sipan benzin??? Pre 2 nedelje u istom danu imao sam dva auta sa istim problemom,nemogu da upale na prvu kad su hladni i naravno onda pre****vaju,jer nema sagorevanja.Posle prvog paljenja,dali na špricom ušrican benzin ili silovanjem direktno na gas,auto posle pali,sve dok se dobro ne ohladi.
Ako je problem nastao,posle zadnjeg sipanja benzina,u tom slučaju,izvuci taj benzin i sipaj drugi
Comment
-
-
-
Originally posted by sonetpro_kg View PostPrimetio sam još neke detalje. Kad je u fazi da neće da upali na benzin prilikom verglanja oseća se benzin na auspuhu i ponekad se desi da sastavi po neki takt. Dok vergla čuje se i pumpa da radi. Prosto je neverovatno da ima uslove da se zapali plin a nema za benzin.
Da li možda ima uticaj map senzor na paljenje jer postoji i gasni map. Možda vakum pravi problem.
Da ne prave problem leptir klapnice u usisnoj grani pošto je ovo twinport motor.
Letos dok je sve bilo ok desilo mi se možda 2 puta da mi ler gas bude malo nestabilan, na leru drži recimo 1500 obrtaja i na plinu i na benzinu. Ili blago torira. Sećam se da mi se to desilo na putu do sela (200 km vožnje bez gašenja) kad sam hteo da stanem. Kad se auto ohladio nije se više ponovilo.-Жиле-
Comment
-
-
gde se nalazi regulator pritiska jeli na magistrali ili na kucistu pumpe u rezervoaru,na mojoj astri G- Z16XE pumpa se pali na verglanje a ne kad se da kontakt.jutri je pritisak u magistrali 2.2 bara i auto pali iz prve,a regulator je u rezervoaru u kucistu pumpe
Comment
-
-
Originally posted by rados View Postgde se nalazi regulator pritiska jeli na magistrali ili na kucistu pumpe u rezervoaru,na mojoj astri G- Z16XE pumpa se pali na verglanje a ne kad se da kontakt.jutri je pritisak u magistrali 2.2 bara i auto pali iz prve,a regulator je u rezervoaru u kucistu pumpe
Comment
-
-
Originally posted by bmiillan View Postnajjednostavniju stvar nisi probao, ono jeste da je skupo voziti dva dana na benzin, ali će utvrditi da li je problem do gasnog uredjaja
ili benzina, ovako samo lutaš u krug
Comment
-
Comment