Jutros sam upalio auto na plin jer nije mogao na benzin, pustio da radi minut i odmah posle upalio na benzin i pustio ga da radi par minuta. Posle 6 sati stajanja pokušao sam da ga upalim na benzin. Odmah je sastavio par taktova (ono kao da je upalio ali nije) i zatim sam morao da verglam 2 ciklusa po par sekundi i upalio je. Prešao sam kasnije oko 20 km na benzinu pa ću da visim ujutru možda upali sa dosta muka.
Znači primetio sam da je počeo da sastavlja po koji takt kao da je imao benzin u cilindru ili cilindrima.
Neka moja logika ide u pravcu da dizne ujutru ne puštaju benzin jer ako puštaju možda mnogo tj pre****va kako onda kad palim na plin on upali lagano i ima miran takt. Ako je izmešao i benzin i plin onda bi teško upali i imao bi nemiran rad dok ne potroši tu mešavinu.
Ali opet ako se oseća benzin prilikom verglanja onda je to dokaz da puštaju dizne benzin.
Skoz sam sluđen ne znam više šta da mislim.
Znači primetio sam da je počeo da sastavlja po koji takt kao da je imao benzin u cilindru ili cilindrima.
Neka moja logika ide u pravcu da dizne ujutru ne puštaju benzin jer ako puštaju možda mnogo tj pre****va kako onda kad palim na plin on upali lagano i ima miran takt. Ako je izmešao i benzin i plin onda bi teško upali i imao bi nemiran rad dok ne potroši tu mešavinu.
Ali opet ako se oseća benzin prilikom verglanja onda je to dokaz da puštaju dizne benzin.
Skoz sam sluđen ne znam više šta da mislim.
Comment