Doro, jel si se to bacio na pojedinacan slucaj, ili nameravas da pocnes i Voltrana da radis? Ako mozes daj neke orjentacione cene Voltrana, da li se isplati u smislu cena/kvalitet?
Doro, jel si se to bacio na pojedinacan slucaj, ili nameravas da pocnes i Voltrana da radis? Ako mozes daj neke orjentacione cene Voltrana, da li se isplati u smislu cena/kvalitet?
hocu, al onda moras da das i Tarkanov CD uz uredjaj
salim se, , samo napred pa nije taj turski toliki problem, kad bi krenuo da nabrajam sve turcizme koji se danas koriste zapitao bi se dal mi uopste govorimo srpski
Dobićeš tariguz od koprive Nije problem u Turskom jer su softveri slični pa kad znaš ide to... I Galileo je dosta pomogao, zahvaljujem. Sad se montira drugi pa kad proradi, napisaću, ne volim da pišem unapred.
Dobićeš tariguz od koprive Nije problem u Turskom jer su softveri slični pa kad znaš ide to... I Galileo je dosta pomogao, zahvaljujem. Sad se montira drugi pa kad proradi, napisaću, ne volim da pišem unapred.
ali treba mislitu unapred....evo ja da sam na tvom mestu, poceo bih vec kineski da ucim, uskoro ce i oni sigurno da izbace sekvente....poceli su i ozbiljnija kola da prave
Ajde Doro, sve cannon oci su uprte u tebe, daj nam jeftine voznje sa jeftinim uredjajima , a tehnologiju savremenu !
Ti, kao Veliki Guru autogasne sekte moras ovladati znanjem i vradzbinama potrebnim da se pokrene Voltron, pa makar mu i Mustafa Sandal pevao
hehe, dokle se stiglo, jel brlja nesto, nije red da se cuti u ovako atraktivnoj temi ??
Ne znam ko je ta Emina ali može i meni da se priključi Sad čujem da je ćelava?
Ovako ukratko, za sad radi. Softver je stvarno magarac pisao a interfejs je konstruisao njegov vodonoša. Ima par stvari za podešavanje koje nismo baš provalili skroz a u direktnoj su zavisnosti jedna od druge, to jest utiče jako kad se menjaju parametri. Valjda ćemo ovih dana dobiti dokumentaciju ili bar softver na engleskom.
Montirano Gumetini na Juga EFI-ja i kako on kaže ako se u medjuvremenu nije nešto sprcalo, vrlo je zadovoljan naročito ekonomski
Drugi je montiran na Alfu 156 1.8 TS
Terorisano maksimalno ovih dana i za sad radi kako treba ali mislim da to može i bolje kad saznam kako. NS-BG uz oko 160 minumum oko 10.5L a gradska oko 12L opet uz terorisanje.
Obzirom da smo podesili kako smo mislili da treba dobro je. Izrada je malo "jeftina" ali je takva i cena. U daljem razgovoru utvrdićemo što je izrada "jeftina" i da li je to tako ili nije.
Pošto je to varijabilni usis, varijabilne bregaste, filter ko da je izašao iz drugog rata, protokomer radi kako mu se svidja, radi više nego dobro. mereno štopericom izgleda jako dobro. Pošto je mladunac jako žurio za BG nisam ugovorio merenje a baš sam hteo.
Sve u svemu radi dobro za te pare. Koje pare još ne znam jer ne znam uslove nabavke, garancije i ostalog... Ovako kako je sada ne bi trebalo biti više od maksimalno 700-750 evra za 4 cilindra.
Comment