Z-tec + custom usis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Van
    CBC Senator XXL
    • 16.02.2007
    • 1425
    • Nbgd

Pa sta da ti kazem ? Ti si Srecko a ne Uros . Ja sam se zanosio da dam tih 100 e za karbove , plus sam da modelujem usisnu granu pa da idem negde da mi je izliju po modelu . Uzaludno ? Meni takodeluje
    ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

Je l' ti je to za seven-a?
      Ako ces da vozis samo na plin onda teraj sa leptirima od juga. Lakse ces da napravis usisnu. Oni si mali pa mozda stanu tacno u osi sa kanalom. Onda nema potrebe da lijes usisnu nego samo zavaris prave cevi (eventualno konusne) na prirubnice.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Van
        CBC Senator XXL
        • 16.02.2007
        • 1425
        • Nbgd

Da za S7 je . Problem mi je sto hocu da zadrzim to postojece parce usisne grane na koji se kace brizgaljke , tako da mogu lakse posle da konvertujem na injection ako hocu . Cenis da je manje zezanje praviti usis od celicnih cevi ?
        ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• Uros Piperski
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2005
          • 2978
          • Beograd

Sto je problem? Sacuvaj postojecu usisnu, pravi kompletnu novu.
          Lakse je od celika, to mozes i sam. Eventualno da ti strugar napravi konusne cevi koje ce pocinjati precnikom kanala, a zavrsavati se precnikom leptira. Ako je rastojanej izmedju kanala dovoljno veliko onda samo napravis prirubnice i zavaris cevi za njih.
          Isto to mozes i od aluminijuma samo sto neko drugi treba da ti zavari.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

Working...
          X