kupio sam daciu logan proslog oktobra i isporucen mi je sa ugradjenim uredjajem BRC sequent 24 za auto gas. ugradnja je obavljena kod valjda jedinog ovlascenog servisera za logane u beogradu. odmah posle nekoliko prvih dana sam primetio problem, najcesce ujutro kad ga startujem ili uopste kad je auto potpuno hladan, u vidu podrhtavanja, promene broja obrtaja, od visokog do vrlo niskog (kao da hoce da se ugasi). to sve traje obicno nekoliko minuta i cim prebaci na plin podrhtavanje nestane, motor dalje radi potpuno sinhrono. dakle problem je prisutan samo dok auto radi na benzin. vozio sam ga na servis na staro sajmiste 4 puta jer sam mslio da je problem sa benzinom ali nista nisu uradili. menjali su sve moguce... ali 'dzaba posla'... nedavno sam poceo da pretrazujem po internetu o slicnom problemu i dodjoh do ovog foruma koji me je samo za jedan da osvestio i naucio mnogo. tu sam saznao o resetovanju ECU-a. pokusao sam po datom opisu (10 minuta bez minus kleme, pa nekoliko minuta sa otvorenim vratima...) nije se nista znacajno dogodilo. da li je kod ovog uredjaja nesto drugacije? da li sam trebao klemu da otkacim dok motor radi?
hteo bih da ustanovim da li je to problem pa da odem u servis da mi ugrade taj relej. mada bih radje da mi to urade ivan ili dora (bez obzira na garanciju) ali koliko shvatam oni ne rade ovu vrstu uredjaja.
unapred havala...
hteo bih da ustanovim da li je to problem pa da odem u servis da mi ugrade taj relej. mada bih radje da mi to urade ivan ili dora (bez obzira na garanciju) ali koliko shvatam oni ne rade ovu vrstu uredjaja.
unapred havala...
Comment