ovde ja moram da se umešam,dakle ja sam ovlašteni serviser brc gasnih uređaja i sigurno neću dozvoliti ovakvo pljuvanje(neargumentovano) marke koju pune 4 godine radim.ugradio sam mnogo auta i ni sa jednim ponavljam ni sa jednim nikada nisam imao problema.spomenut je siqvent 24 i problem sa daciom logan.dakle postojao je problem sa senzorom pritiska koji je svima promenjen potpuno besplatno u ovlaštenim servisima.lično poznajem sve servisere i sigurno neću dozvoliti da neko kaže da su loši majstori jer to zaista nisu.problem koji je iznešen u prvom postu je stvar podešavanja i ivan je skroz u pravu.taksisti su posebna priča koju ne želim ni da komentarišem.ja ne želim da promovišem ni jednu firmu niti sebe kao servisera,ali takođe ne volim da neko napiše da je uređaj loš,jer to stvarno nije.pozovi 011 3291700 i problem će vam rešiti.ukoliko ga ne reše (u šta sumnjam) ja ću doći u bg sutra potpuno besplatno ću ti podesiti auto,pa ti posle napiši da ne valja brc
Ok Ne pucajte u pijanistu... Ovde je ovlaš?eni servis bio ?uveni servis iz KG-a a to je zna?ilo da ni jedan nikad nije dobro radio. Ja li?no nisam nikad ugradio ni jedan tako da ne mogu suditi o kvalitetu samog uredjaja ali da ne znaju da ga podese i da ja to vidim, dovoljno sam kvalifikovan. Ko i odakle i kome, nemam pojma sem ako mi sama mušterija ne kaže ko, odakle i kome...
Ono što li?no znam je da je direktoru Eurogasa uradjen BRC prethodne generacije koji je imao takvo podešavanje da mu je posle toga (podešavanja) pukla glava od forsiranja i nikad više nije bio auto. Montirao ovlaš?eni servis iz Budimpešte.
Verujem da je to ispravljeno kasnije ali kao što rekoh nisam nikad montirao.
Ja iznosim ?injenice koje zati?em na terenu a ako se to nekom ne svidja neka drugi put bira servise koje ?e ovlastiti. Isto tako ?u re?i i rekao sam i za Lovato servise ili nazovi servise koji rade Lovato.
Telefon koji je spomenut je sigurno dobro rešenje jer pretpostavljam ?iji je (ne znam napamet) i on može rešti problem koji je izazvan lošom ugradnjom.
Svakom majstoru koji ima više od 4 vijuge u glavi je jasno šta kod savremenog motora izaziva loše podešavanje sekventa ili bilo kog plinskog uredjaja. Ako to nekom ko to ugradjuje nije jasno a ja kažem na to da on nema pojma, ne smatram to za pljuvanje. Nek nau?i posao. Još sam strožiji prema onim papanima koji su držali auto pod 20 dana "popravljaju?i" nešto što nema šta da se popravi što je opet jasno svakom mehani?aru koji ima 4 vijuge.
Ako to tebe žesti, kao ovlaš?eni servis uti?i ovde i tamo gde treba da se takve stvari ne dogadjaju pa se ne?e ni pisati ili pri?ati o tome...
NHF
ja ovaj forum pratim 2/3 godine i sviđaju mi se pa sam se zato uključio aktivnije.uključio sam se najviše zato što su mi se jako sviđali tvoji i ivanovi postovi.ivan kratko i pametno bez detaljisanja,što se kaže suri profesionalac,tvoji doro duži sa više emocija prožeti onom novosadskom duhovitošću u stilu đoke balaševića.reagovao sam zato što jednostavno to nije tvoj stil "ja to nisam radio al znam da ne valja" ili ja znam da je tamo neko tamo nekom ugradio uređaj i ne valja.i generalni direktor zastave vozi opela sa brc uređajem i nema nikakvih problema,pa šta.ja ne podnosim haljkave majstore koji prave kardinalne greške koje mogu da realno ugroze nečiji život a rade godinama (u ns ispod nadvožnjaka,ili onaj koji u prezimenu ima ime jednog južnog voća).znači ne branim nikoga ko loše radi (konstantno),samo znam kakvi su surovi uslovi kod ugradnje u nova vozila. ti ljudi su bukvalno radili danonoćno,s tim što više noćno.recimo sutra mora biti gotovo 20 logana,pa prekosutra 10 fiata itd.to su strahovite serije i tu su greške neminovne,hebiga bg je to.ja radim isključivo 1 gas dnevno i neka neko pokaže 1 koji ne valja,koji je haljkavo urađen i ja ću se svima javno izvinuti i povući javno iz ovog posla.i nije mi cilj reklama jer na ovom forumu ima do 3 čoveka iz kikinde,a niko van kikinde ne treba jednostavno da dođe kod mene jer treba u svom gradu da uradi gasi ja ću svakoga ko me pozove van kikinde odbiti.glupe su rasprave o tome koji uređaj valja a koji ne valja.to je kao priča o mozgovima da je livada puna mozgova svako bi za svojim potrčao.uh pica mi se ohladila zbog ovog
gorky-razumem te potpuno i bezveze je sto si se nasao prozvanim ako radis ovako kako si opisao u postu.Cinjenica jeste da servisi za ugradnju gasa rade po desetak i vise vozila dnevno da im se omakne koja pa ne valja.Ali zato to i jesu ovlasceni servisi kod kojih mozes da reklamiras ako ti nesto ne radi ili ne daj boze,rikne.Onda on to i plati.Koliko ja pratim forum,primetno jeste da dosta zalbi ima na BRC,ali ima i na Lovato,a razlozi su najverovatnije nestrucna ugradnja i ugradnja razlicitih delova gde samo na jednom pise Lovato ili sl.Pa Doro,i sam si rekao da nije bitno koji se uredjaj ugradjuje vec ko ga ugradjuje.A ako vakuumpacku ne srede u servisu da radi kako treba,onda trk u gornji deo liste tema pa pljuni po tom servisu.Bez uvrede,u servisu mogu da rade i 20-ak ljudi a ti da naletis bas na jednog koji ne valja.
S druge strane,Hit auto je poznat vec po problemima sa kupcima(iako je za odredjene stvari bio pohvaljen u delu o francuskim automobilima) pa nije cudo sto su 20-ak dana popravljali ono sto nije pokvareno.Mozda si opet naleteo na nekog rdjavog radnika.
P.S.
gorky,cesto dolazim u Ki,mogu li da svratim kada dodjem da cisto vidim tvoj servis?Ja sam samo konzument gasnih uredjaj ali volim da vidim i da znam(to se vidi i po postovima kada gnjavim oko nekih,mnogima,nebitnih stvari.
vidim da se prica zakuvala za ovo vreme dok sam bio odsutan. to mi je drago jer osecam da sam nadomak resenja mog problema. prvo sam nekako siguran da je moj problem vezan za gas, a sad imam i nekolko konkretnih mogucnosti koje obecavaju.
posto mi je vreme za redovan servis plinskog uredjaja na 10k, cuo sam se sa ovlastenim servisom iz cvijiceve i dogovorio da ga uradim u sledeci utorak. napominjem da sad auto prvi put odlazi u ovlasceni servis za gas da se gas-majstori pozabave kvarom. tehnicko lice (misa) me je uveravao da ce oni resiti problem tako da mi je to prva stanica. ako uspe - uspe, hvala na podrsci, razumevanju, savetima, kontaktima, a ako ne uspe opet hvala na podrsci, razumevanju, savetima, kontaktima. utom sluceju idem dalje po vasim uputama'do konacne pobede' :-)
nikolapanic,naravno svi ljudi dobre volje su dobrodosli u moj servis,pa kikinda je grad otvorenog srca zato navrati kad god želiš
vacuumpack;znam da si zvao u cvijićevu,to je put za rešavanje problema.veruj mi miša je vrlo stručan i uporan i sigurno će ti on i vlada rešiti problem,oni su pre svega ok momci u šta ćeš se nadam se uveriti
Gorki, nemam nameru da polemišem, naglasio sm par puta da uredjaj ne znam jer ga nisam ugradjivao. Video sam posledice rada sa tim uredjajem i to najviše na tim nesre?nim Loganima i Fiat Doblo, ostala vozila manjeviše jako retko.
Uredjaji jednostavno od starta nisu dobro podešeni. Ti što ih spominješ kod podvožnjaka su jedni od tih što su mi tražili 150 evra da mi našteluju uredjaj kad ja ugradim. Kao to je jaka stvar i to ne može svako da radi a bože moj u pitanju je garancija na vozilo...
To što je velika serija u pitanju ne opravdava ništa, i meni ubace vozilo preko reda za kupca ali se svaki isto uradi.
Ja radim još laganije Sekvent dva dana
I uopšte nemoj da se sikiraš, ja sam davno operisan od robne marke, tako da nije mi namera... Nemam nameru da upadam u trku za zlatnim ekserom, ko želi da se posvetim autu, plati?e, ako ne bude sadi?emo paradajz ali za džabe ne?emo ugradjivati gas.
Lepo ti tu budi i kad neko ima problem sa tom vrstom uredjaja bi?e mi drago da pomogneš jer do sada nije bio ovde niko ko bi taj deo pokrivao. Bio je ranije Ranko ali mu je prvi post bio Lovato je njesra a BRC je mama, tako je i završilo.
Panic je lepo pitao ali Gorky nam nije rekao ime i adresu svog servisa.
I ja sam kikindski zet i dolazim pocetkom jula kod taste.
Meni je nekako najvaznije da sada ima pumpi za gas u Ki a sto se tice majstora za gas nesto stvarno volem i ja novosadski humor.
Posle svega sto sam cuo i video a u vezi branda BRC ne bi ga uzeo ni dzabe a ne kazem da je dobar ili los vec samo nisam avanturista.
Nisu ni oni jedini koji su se izbrukali sto propustima u fabrici sto zbog neprofesionalnog odnosa tzv. njihovih dealera prema musterijama.
Zabari su inace svetski prvaci kad je u pitanju fuseraj i neposlovnost pa to i nije neko posebno cudo.
Ja ne znam da navedem ni jednu talijansku LPG firmu koja nema bar jedan ozbiljniji propust bilo da je tehnike prirode, problem oko distribucije ili neceg drugog. Zbog svega toga je izbor instalacije (ili elemenata) podignut na nivo umetnosti umesto da bude najprostija stvar na svetu.
doro,i ja tako radim seqvent za 2 dana,al mi to mozemo jer smo vojvođani pa sve radimo natenane.prvi put kad budem dolazio za ns ja cu ti doneti i disketu i kablove.inace kad god da ti treba javi mi i ja cu ti poslati lap top i kablove i šta ti već treba,ako treba i doci cu za ns al to će te koštati mnogo više od 150 evra,koštaće te 1 kafu .inače znam da si skoro odrastao u kikindi,ti si dete sa takozvanih žutih jamurina
dranix,drago mi je da si kikindski zet,nisam napisao adresu i ime servisa jer mi nikakva reklama nije potrebna,ja u svom gradu imam dovoljno posla da mi poslovi sa strane nisu potrebni.inače biće mi drago da budeš moj gost,a naćeš me jednostavno pitaj u kikindi gde je brc servis za gas i svi će te uputiti,inače servis je na ulazu u ki iz pravca zr
e..nisam hteo da se mesam i u ovu "corbu" .. ali...
posto ja vozim vakuumski BRC vec dve godine(i ostali delovi su BRC,osim boce koja je STAKO) i nemam nikakvih problema,kako je nastelovan tako radi vec 25000km,auto malo trosi normalno ide.
i pre sam imao BRC delove na Yugu,koga sam terao 5 god ... i bez problema.
znaci u seqvencialne sisteme se nerazumem,ali generalno BRC je dobra marka i ja sam svoje delove platio(kupio nove) i zadovoljan sam,ako ih neko negde deli dzabe,obavezno mi javite
sto se tice vakuumskih sistema(venturi) mislim da su (BRC,LOVATO i LANDIRENZO) "rame uz rame" .. .znaci pricam iz svog i tudjih iskustava.
jer zbog nekih izjava ovde ispasce da je BRC "SHKLJ" marka ..sto SVAKAKO nije ,vec nasuprot jedna od vodecih.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Da bude kristalno jasno, sem Voltrana koji je druga klasa škarta sve ostalo je manje više isto. I voltran nije loš jer po re?ima proizvodja?a ?uvena firma iz grada zarave je uvozila drugu klasu škarta a ne ono što stoji na sajtu i što se nudi.
Tako da ne kudim uredjaje nego majstore. Normalno da svaki uredja ima svoje prednosti i mane koje vešt serviser zna da ukomponuje baš sa tim autom. Pri?am naravno o sekventima jer je ostalo istorija... sem kod nas
Comment