ja ne mislim da su svi gasni uređaji dobri,ali to svoje mišljenje zadržavam za sebe.sve su to velike fabrike sa međunarodnom mrežom tako da kada bih kudio neki uređaj bilo bi kao kada bi neki sitni hakerčić kudio microsoft.ja znam svoje mesto u vasioni ja sam samo jedan mali automehaničar sa periferije varošice u banatu.i srećan sam što radim ono što volim i trudim se da to radim najbolje što mogu.jedino se trudim da ne budem vešt serviser jer ne želim da uklapam proizvode više proizvođača.ako prodajem brc to će te i dobiti,znači svako crevo svaki sraf,bakarna cev i metalna obujmica će imati oznaku brc,i nijedan auto nije izašao a da nije tako urađen.to košta ali bar mirno spavam.uopšte se ne trudim da uradim hiljade automobila, već se trudim da svaka mušterija zna za šta je dala pare
zoranbg,brc nema svoju proizvodnju boca ali preporučuje "stako" boce,i ja ih ugrađujem isključivo,tako da je u tvom autu sve originalno
m-power,jeste miša je visok i mršav tako da mislite na istog
dranix,pa dobro moj servis se zove "maxi auto" , ja se zovem goran i mislim da je to dovoljno
zoranbg,brc nema svoju proizvodnju boca ali preporučuje "stako" boce,i ja ih ugrađujem isključivo,tako da je u tvom autu sve originalno
m-power,jeste miša je visok i mršav tako da mislite na istog
dranix,pa dobro moj servis se zove "maxi auto" , ja se zovem goran i mislim da je to dovoljno
Comment