problem sa Daciom Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gorky
    CBC Senator XXL
    • 08.06.2007
    • 860
    • Vojvodina,Kikinda

ja ne mislim da su svi gasni uređaji dobri,ali to svoje mišljenje zadržavam za sebe.sve su to velike fabrike sa međunarodnom mrežom tako da kada bih kudio neki uređaj bilo bi kao kada bi neki sitni hakerčić kudio microsoft.ja znam svoje mesto u vasioni ja sam samo jedan mali automehaničar sa periferije varošice u banatu.i srećan sam što radim ono što volim i trudim se da to radim najbolje što mogu.jedino se trudim da ne budem vešt serviser jer ne želim da uklapam proizvode više proizvođača.ako prodajem brc to će te i dobiti,znači svako crevo svaki sraf,bakarna cev i metalna obujmica će imati oznaku brc,i nijedan auto nije izašao a da nije tako urađen.to košta ali bar mirno spavam.uopšte se ne trudim da uradim hiljade automobila, već se trudim da svaka mušterija zna za šta je dala pare
    zoranbg,brc nema svoju proizvodnju boca ali preporučuje "stako" boce,i ja ih ugrađujem isključivo,tako da je u tvom autu sve originalno
    m-power,jeste miša je visok i mršav tako da mislite na istog

dranix,pa dobro moj servis se zove "maxi auto" , ja se zovem goran i mislim da je to dovoljno

Comment

• dranix
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 3079
      • Antwerpen/Belgium
      • Saab 9-3

Ne brini Gorane nista. Posto smo mi iz Brace Tatica ako nikako drugacije naci cemo te uz pomoc komsija.

U vezi jednog od mojih predhodnih postova.
      Mislio sam da uvoznici a ni proizvodjaci opreme ne brinu uvek dovoljno dobro o serviserima i ostavljaju ih da u slucaju problema vade oci kako znaju sa musterijama. To ume ponekad da traje bezobrazno dugo.
      U poslu nema pardona. Ne zato sto neko nije strpljiv ili tolerantan vec se jednostavno nema vremena za sporedne stvari a tek nastaje haos ako se reklamacije gomilaju.

Comment

• gorky
        CBC Senator XXL
        • 08.06.2007
        • 860
        • Vojvodina,Kikinda

uh kud spomenu b tatić ulicu odmah mi sećasnja naviru,koliko sam noći proveo sa tamburašima pod prozorom jedne devojke koja se smeškala sa 3. sprata na balkonu sa noćnim frajlama, još osećam taj miris.a "komšije" u plavom ako pitaš oni sigurno znaju ko je majstor ne volimo se obostrano
        no vratimo se poslu,slažem se da uvoznici često čuvaju svoje pedu,jer su jaki,ja srećom ne mogu da se požalim jer sam se od početka saradnje postavio krajnje korektno tako da je zadovoljhstvo obostrano.vrlo malo reklamacija sam imao za sve godine koje radim tako da ljudi kada vide da korektno radim daće mi bilo koji deo bez pitanja zašto i kako.najveći problem je kada se ljudi primoravaju da rade serije tu su greške neminovne,ne opravdavam ih naprotiv,ja sam se od početka postavio šta može a šta ne.ja radim ovako a vi se uklopite

Comment

• vacuumpack
          CBC Član
          • 18.06.2007
          • 11
          • sombor

pozdrav svima,posto sam bio nekoliko dana na putu pa vas nisam 'citao'.

elem, sutra je dan kad sam zakazao kod mise da mi uradi servis i da se pozabavi mojim problemom. nadam se najboljem jer mi je misa zvucao veoma ozbiljno, a i svi vi ste ga pohvalili tako da idem nekako spokojan. javljem se sa vestima (nadam se povoljnim) kad sve bude zavrseno.

Comment

• ABARTH
            CBC Senator XXL
            • 19.07.2006
            • 364
            • Vršac,Banat,Vojvodin
            • SKALA 65

Originally posted by gorky
            uh kud spomenu b tati? ulicu odmah mi se?asnja naviru,koliko sam no?i proveo sa tamburašima pod prozorom jedne devojke koja se smeškala sa 3. sprata na balkonu sa no?nim frajlama, još ose?am taj miris.a "komšije" u plavom ako pitaš oni sigurno znaju ko je majstor ne volimo se obostrano
            Gorky (Gorane) ta eto ondak i mene kod tebe,pravio sam tamburu u Kikindi (basprim) kod Mise (tamburasi "Peti Kec") kad neugradjujem gas ,ondak sviram

eh volem ravnicu...i nedirajte je

vacuumpack ,ajde da vidimo sta ce majstor Misa da uradi.

Comment

• gorky
              CBC Senator XXL
              • 08.06.2007
              • 860
              • Vojvodina,Kikinda

he,he abarth pa i ja sam proveo 12 sivo-maslinastih meseci u vršcu,pa se odmah setih hotela srbija,motela na bregu,straže na mesiću,radija vršac alibunar i plandište,diskoteke teatar,kibic fenstera,al najviše vesne m. i njenog prćastog nosića.uh ovo vuče na patetiku ,moderatori ili vam se ovo sviđa ili ste zaspali kad dozvoljavate ovakav off

Comment

• vacuumpack
                CBC Član
                • 18.06.2007
                • 11
                • sombor

samo da dobacim,

juce sam se nasao sa misom kako je ranije dogovoreno. pregledao mi je auto i ustanovio da je sa gasom sve u najboljem redu, i da je ipak problem sa benzinskim delom motora. ustanovio je da je slab pritisak benzina ka motoru. najverovatnije benzinska pumpa u rezervoaru koji je povremeno ostajao na rezervi (moje neznanje i neinformisanje). za jedno desetak dana svakako idem na redovan servis na 15k pa ce mi majstori to proveriti. takodje je rekao da treba proveriti i step-motor, ali da je manje verovatno da je tu problem.

inace susret sa misom je bio koristan za mene kao laika u ovoj oblasti iz razloga sto sam shvatio da je uredjaj za gas ozbiljna naprava. bio je ljubazan i predusretljiv.

da li neko ima nekih sugestija?

Comment

• nikolapanic
                  CBC Senator XXL
                  • 16.10.2005
                  • 657
                  • Petrovac

Idi ti odmah zameni pumpu,nalij benzina i kresni masinu pa vidi kako radi.Ako i dalje isto,....onda neko gresi,a ako radi dobro,zapamti da auto koji ima potapajucu pumpu tj.pumpu u rezervoaru,nikada ne ostavljaj bez 1/3 benzina iako ce neki reci da je cetvrtina dovoljna.
                  Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

Working...
                  X