Novi su na nasem trzistu i ne znam kako su se pokazali do sad.Da li bi preporucili sequent od tog proizvodjaca ili bi ste se na mom mestu odlucili za neki drugi,malo zvucnijeg imena obzirom da je cena prilicno povoljna.Da,u pitanju je Stilo 1.6 2001.
Tomaseto gas-uredjaji
Collapse
X
-
Možda ja grešim ali Tomaseto pravi samo ispariva?e i ventile, ne radi ostatak uredjaja. Ispariva? i ventili su dobri.
Glavniji delovi uredjaja su kompjuter, dizne i ispariva? i to tim redom.
-
-
Moguce,ne znam-takvu ponudu sam dobio.A sta bi ste preporucili za moja kola,obzirom da sam u jednom Dorinom postu procitao da je u stvari u pitanju neka zesca kompilacija uredjaja raznih proizvodjaca (Lecho+Tomaseto) ili je i dalje samo bitno ko ti je ugradio gas
Comment
-
-
I dalje važi da je bitnije ko je ugradio nego šta je ugradio.
Svi proizvodja?i prave kompilacije neki u malom procentu a neki u ve?em. Neko lepi svoje nalepnice na tudje proizvode a neko ostavlja original.
Comment
-
-
Ima ovde ljudi koji su ugradili taj Tomaseto i neka kazu kako su zadovoljni... I ja sam ugradio Tomaseto i radi super, mada sam ja skoro ugradio, nisam jos presao 5.000km, videcemo kako ce se ponasati ubuduce...Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Izgleda da džaba kre?im
Nije Tomaseto. Od Tomaseta je samo ispariva? i to do 90 KW, uredjaja je Lecho sa kojim se može kombinovati više proizvodja?a nezavisne opreme kao što je recimo Tomaseto, Zavoli ili Koltek ispariva?.
Comment
-
-
Pa ni ostali ne prave sve svoje, AEB naj?eš?e pravi elektroniku ili oži?enje, dizne se uzimaju od nekog proizvodja?a pa se ili lepe nalepnice ili ne lepe. Tako da to niej ništa ?udno ako ej oprema od razli?itih proizvodja?a.Originally posted by erdeljaA kakav je taj Lecho-koliko vidim oni samo ecu proizvode ili se varam
Lecho uzima takvu opremu i pakuje u komplet sa svojim ECU-om. Za više ?e ti re?i neko ko je to ugradjivao ili ga vozi.
Comment
-
-
Samo radi tacnosti informacija:
Tomasetto proizvodi reduktore,, multiventile i sitnu dodatnu opremu za gas. U svom vlasnistvu ima firmu koja proizvodi brizgace (RAIL S.p.a.) a ECU kupuje od poljskog proizvodjaca Lecho.
Dakle uredjaj jeste Tomasetto i pakuje se u fabrici Tomasetto i prodaje se kao Tomasetto..
Sto se tice reduktora, Tomasetto ih ima u tri varijante za sekvencijalno ubrizgavanje:
Basic AT 09 za snage motora do 70kW
Alaska AT 09 za snage do 100kW
Artic AT 09 za snage do 180kW
O&O
Comment
-
-
Jeste, moja greška, verovatno je bila vrucincina u glavi, imam dva Tomaseta u radionici (isparivaca) ispod tezge...Verovatno sam hteo da kažem da Lecho prodaje komplet i da odgovara za njega ali nema veze.... U suštini je tacno da niko ne pravi sve svoje što i nije bitno ako to sve radi kako treba.
Comment
-
-
DA, nedavno sam imao priliku detaljnije pregledati jednu "tomasetto" instalaciju, isparivač je bio AT09, pretpostavljam basic jer je auto 55kW, filter RAIL, ECU RAIL... mene zanima kakve su te RAIL dizne, imaju li odgovarajući kvalitet?Originally posted by *IvanT*Samo radi tacnosti informacija:
Tomasetto proizvodi reduktore,, multiventile i sitnu dodatnu opremu za gas. U svom vlasnistvu ima firmu koja proizvodi brizgace (RAIL S.p.a.) a ECU kupuje od poljskog proizvodjaca Lecho.
Dakle uredjaj jeste Tomasetto i pakuje se u fabrici Tomasetto i prodaje se kao Tomasetto..
Sto se tice reduktora, Tomasetto ih ima u tri varijante za sekvencijalno ubrizgavanje:
Basic AT 09 za snage motora do 70kW
Alaska AT 09 za snage do 100kW
Artic AT 09 za snage do 180kW
O&O
Comment
-
Comment