Originally posted by baster
ugradnja gasa kod Stanisica u Futogu, da ili ne
Collapse
X
-
Uredjaj, cena, vozilo na koje je ugradjeno... Mnogo bi nam pomoglo da se i mi uverimo u kvalitet tog servisa, jer sam ja cuo samo negativne komentare!!!
Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
-
-
Honda Civic 1.6i 16V, 80KW (110KS). Uredjaj Zavoli. Cena ugradnje 360 EUR. Radi kao sat... Sve ostalo imate na http://www.autogasstanisic.co.yu/
Comment
-
-
Stanišić je jedan od retkih uvoznika autogas opreme, koji je imao volju da se upusti u sve probleme oko ugradnje. Dobar čovek, koji ima dobre majstore.
Comment
-
-
Ako je Ivan dao ovakav komentar, posle svega pozitivnog sto o njemu i AC Rasic znamo, ostaje da mu verujemo... Ja imam pozitivno iskustvo, Ivanov komentar je takodje pozitivan a na vama je da odlucite kome cete poveriti svoj auto i pare.
Comment
-
-
Vozim floridu(caletovu) 2005god, i cim smo je dovezli iz KG-a ugradili smo gas tamo.Za 2 godine je presla malo manje od 50000 km,i nikakvih problema nismo imali(ni sa njom, a ni sa gasnim yredjajem).Jedino smo dva puta promenili filter gasni koji kosta oko 150 din,sto je slozices se nebitno i spada u redovno odrzavanje.Za sada sve najbolje o njemu.Alfa Romeotik
Comment
-
Comment