Imam ladu 110 1,5 16v i ugradio sam plinski uredjaj sekvent Tomaseti(ili vec kako se zove) auto kada radi na benzinu gas mu varira izmedju 750 i 800rpm cim se malo ugreje i prebaci na plin radi normalno dok temperatura ne dostigne nekih 60 stepeni onda krecu muke ler gas varira izmedju 500 i 1500 rpm sa tendencijom da se ugasi, sto se i desavalo nekoliko puta, majstor za plin mi je rekao da nesto sa usisnom granom nije u redu pa sam odvezao auto u ladin servis ocistio usisnu granu, ocistio leptir gasa, zatim zamenio step motor,pozicioner leptira ili TPS ,stavio nove svecice, i auto i dalje radi ko slogiran na plinu dok na benzinu radi najnormalnije pa ako neko moze da mi pomogne pomagajte?
Problem sa ladom 11o!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zbog ovog sam se bunio da Tomaseto ne postoji. Stvar je verovatno u podešavanju a da bi dobio pomoć gde da ideš na podešavanje mora se znati koji je stvarno sistem. Postoje bar tri sistema koji mogu da rade ( mogu i svi ostali) i isporučuju se sa Tomaseto isparivačima, koji je tvoj Tomaseto?
-
-
Originally posted by DoraZbog ovog sam se bunio da Tomaseto ne postoji. Stvar je verovatno u podešavanju a da bi dobio pomoć gde da ideš na podešavanje mora se znati koji je stvarno sistem. Postoje bar tri sistema koji mogu da rade ( mogu i svi ostali) i isporučuju se sa Tomaseto isparivačima, koji je tvoj Tomaseto?
I da Vas pitam posto nema ni 10 dana kako su mi ugradili ovaj nesrecni Tomaseto da li mogu od njih da trazim da ga izvade i da mi vrate pare?
Comment
-
-
Ne verujem da ima potrebe da ga vade i da ti vraćaju pare, treba samo da ga podese.
Koji je bolji ili gori... Sem onih turskih (bar dok ne probam ponovo) uredjaja sve ostalo zavisi od majstora. Mušterija treba da plati i uživa.
Comment
-
-
Posto se meni smucilo sve ovo sa plinom i ubedjivanje tih majstora kod kojih sam ugradio plin da sa mojim autom nesto nije u redu kako je na ladama to ubrizgavanje bez veze i kako je problem u ladinom ubrizgavanju (iako u ladinom servisu kazu da u ECU ne postoji apsolutno ni jedna greska) a ne u njihovom uredjaju da li postoji neka nadlezna drzavna sluzba kojoj mogu da se zalim ili da ih tuzim drugo resenje ne postoji?
Inace auto mi je trenutno kod majstora koji hoce da stavi novi protokomer da vidi da li ce bolje da radi?
Comment
-
-
Ako si ugradio u dobrom servisu koji je spreman da vrati pare, oni su obicno u mogucnosti da rijese i problem ako je do njih. Oni losi obicno prvo nece, a drugo isto nece.Difference between man and boys is the price of their toys
Comment
-
-
cherokee
Zašto imam utisak da si ovde zbog svadje
Comment
-
-
Pravo da Vam kazem uopste nisam dosao na forum zbog svadje, nego da vidim da li za moj problem postoji neko resenje, kako bi ste se Vi osecali da Vam ja popravim zub i da Vam stavim plombu koja non stop ispada, da Vas taj zub boli da ne mozete da jedete i da Vam kazem takva Vam je genetika protiv prirode se ne moze to ce stalno da Vas boli trpite dok mozete ja nisam kriv krivi su Vasi zubi, sta bi ste Vi uradili?
Comment
-
-
Razbio bi nos zubaru
Onda ti nema druge, odeš u servis da ti to podese ili da ti dokažu da je kriv tvoj auto. Onda nadalje je tvoj izbor šta ćeš raditi.. Da bilo koga ikom prijaviš nema šanse i ništa time nećeš postići.
Comment
-
-
Da Vas pitam da li je ovo cest problem sa ladama?
Da li kod njih ubrizgavanje stvarno pravi ovolike probleme, moj auto je star 4 godine i presao je 60 000 km ja sam prvi vlasnik i nekih vecih problema nisam imao dok nisam ugradio TNG?
Sad me je zvao majstor i kaze da je protokomer u redu tako da mi ne preostaje nista drugo posto sam izmenjao sve stvari koje su mogle da uticu na voznju na plinu da skoknem do majstora pa ili ce da ga namesti da radi ili cemo da vadimo uredjaj iz kola!!!
Comment
-
-
Euro3 Lade jesu malo problematične zbog par stvari. Lako im crkava TPS i ler motor. Kompjutera ima 4 vrste pa koji se zalomi a svi su kao isti Boš.
Sve to predstavlja problem kod venturi sistema i zato su izašle na loš glas po pitanju plina. Sa sekvencijalnim ne bi trebalo da ima problema ako je sve ok.
Problem su majstori (mehaničari) za te Lade koji mahom utvrdjuju da je sve ispravno ako motor radi i onaj njihov tester ako ga imaju pokaže da nema greške.
Ako je stvarno sve ispravno, to mora da radi....
Comment
-
-
Inace sekvent Tomaseto je ugradjen u jednom od boljih servisa u Beogradu, njih sam nasao preko ovog foruma inace gospodine Dora da li je normalno da se sve promeni od TPS do step motorica do svecica, protokomera i da na benzinu ler varira u granicama od 750-800rpm a kad se prebaci na plin auto hoce da umre radi na leru kao traktor od 500-1500 rpm?
Necu da se svadjam samo zelim da se naoruzam znanjem pa kad odem u servis da me ne zavlace vise?
Comment
-
-
Ako ti neko iz tri pokusaja ne resi problem i tri puta ti kaze jednu istu stvar,neznam onda kako mislis da će četvrti put uzeti i srediti stvar.Mislim da bi trebao naći ipak nekog ko sem plina ima malo znanja i iz elektronike auta(ako je problem na autu)
Comment
-
Comment