Izgleda da sam se pod broj jedan zeznuo sto sam kupio ladu...
Auuuu, al' si ga sad odvalio...
Pazi, i da si BMW kupio i da si otisao kod nekih "Indijanaca" da ti ugrade uredjaj, moglo bi da dodje do s**nja.
Nego, ti si opis'o samo problem koji imas sa lerom kad auto ide na plin. Mimo toga, kako auto ide? Kako vuce? Da li seca u voznji? Maksimalna brzina? Potrosnja u vangradskoj voznji na 100Km?
Mislim, ako je samo ler u pitanju, a sve ostalo OK, dobar majstor bi brzo to mogao da otkloni.
prvo, ne vidim u cemu je problem reci "ugradio sam plin u 'tom i tom' servisu"?
drugo, ako je auto potpuno ispravno radio pre nego sto je plin ugradjen u njega, tj. problemi se pojavili od momenta ugradnje plina, onda ne vidim zasto bi se menjala puna kesa delova koji su pre toga najnormalnije radili. jasno je da je problem u neispravnom/lose podesenom/neodgovarajucem/lose ugradjenom sistemu koji pravi problem
trece, ko je platio sve te nepotrebno izmenjane delove? ako si ti, onda je tvoj prag tolerancije jaaaako visok
cetvrto, kad je servis prihvatio ugradnju, da li je prethodno pronasao bilo kakvu neispravnost koja bi onemogucila ispravan rad sistema. ako nije, duznost mu je da ti omoguci ispravan rad istog, ako jeste, duznost mu je da te na to upozori i ne prihvati ugradnju do dovodjenja auta u ispravno stanje.
nema tu mnogo filozofije, samo stvari treba postaviti na svoje mesto.
"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Na benzinu auto najnormalnije radi, normalno vuce , na plinu kad stajem na semaforu on se ugasi, u prvoj ako naglo dam gas on se ugasi, u voznji kad pustim gas on trza , na plinu sam vozio 170 km/h ako je to neki parametar kolika je potrosnja nemam pojma nisam merio!
prvo, ne vidim u cemu je problem reci "ugradio sam plin u 'tom i tom' servisu"?
drugo, ako je auto potpuno ispravno radio pre nego sto je plin ugradjen u njega, tj. problemi se pojavili od momenta ugradnje plina, onda ne vidim zasto bi se menjala puna kesa delova koji su pre toga najnormalnije radili. jasno je da je problem u neispravnom/lose podesenom/neodgovarajucem/lose ugradjenom sistemu koji pravi problem
trece, ko je platio sve te nepotrebno izmenjane delove? ako si ti, onda je tvoj prag tolerancije jaaaako visok
cetvrto, kad je servis prihvatio ugradnju, da li je prethodno pronasao bilo kakvu neispravnost koja bi onemogucila ispravan rad sistema. ako nije, duznost mu je da ti omoguci ispravan rad istog, ako jeste, duznost mu je da te na to upozori i ne prihvati ugradnju do dovodjenja auta u ispravno stanje.
nema tu mnogo filozofije, samo stvari treba postaviti na svoje mesto.
Necu da olajavam nikoga ako ni sad kad odem kod njih ne dovedu automobil u red onda cu da lajem ko ker na sva usta!
Prag tolerancije mi je stvarno visok to si u pravu lud i dobar su rodjena braca!
E sto se upozoravanja tice rekao mi je majstor malo radi na benzinu nepravilno(na leru u granicama od 750-800rpm) al to nije problem. Ja sam ga pitao da resim to pre nego ugradite plin on mi je rekao moze to i posle da se resi nije to nikakav problem to je nesto sitno!
I to nesto sitno izadje moj prijatelju na 200 eura!
Moj cale se sprema da uzme sibicu i da ga zapali pa cemo videti sta ce biti do kraja!
Pa zato sto ako ti na benzin najnormalnije radi, a na plin zeza, to onda nije problem do auta, nego do ugradnje plinskog uredjaja. Dakle, ako izuzmemo plin, auto radi dobro.
EDIT: Al' evo kako se kasnije ispostavilo, ovde sam i ja odvalio
pratim razvoj dogadjaja, a ono sto citam izmedju redova za sada cu zadrzati za sebe jer mislim da ce poseta tom servisu razjasniti stvari, i biti dovedeno u red.
ako se ne varam u proceni izmedju redova ko je ugradio, i u sposobnosti koje ima.
molim za razumevanje..
to sto vozis ladu necu da komentarisem posto ne razumem ljude koji ne sto voze, nego kupuju taj auto i to nov. isto ko sto brick rece, idi tamo gde si ugradio plin , svi znamo koji je servis u pitanju, popijes sok i sredice ti posto nisu dundjeri kao sto si ih opisao. do sad su takvih kao tvoj uradili ko zna koliko komada te znaju o cemu se radi.
Ocenjivanje moderatora je posao administratora, posto to nisi jos uvek ovaj deo poruke je izbrisan. Hvala na razumevanju | vujke
'bem li ga, izgleda da samo ja ne znam gde je ugradio, mada meni nije ni bitno, drugi su pitali.
sto se tice ritualnog spaljivanja, nije ni to nista strasno, moj prijatelj je rituajno brusilicom isekao juga, ali to je vec za neki medicinski forum.
"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
to sto vozis ladu necu da komentarisem posto ne razumem ljude koji ne sto voze, nego kupuju taj auto i to nov. isto ko sto brick rece, idi tamo gde si ugradio plin , svi znamo koji je servis u pitanju, popijes sok i sredice ti posto nisu dundjeri kao sto si ih opisao. do sad su takvih kao tvoj uradili ko zna koliko komada te znaju o cemu se radi.
Ocenjivanje moderatora je posao administratora, posto to nisi jos uvek ovaj deo poruke je izbrisan. Hvala na razumevanju | vujke
Gde sam ja to nekog opisao kao dundjera aj reci ili jos bolje navedi!!!!
Izneo si problem, dobio si par odgovora šta i kako. Odeš do servisa da srede problem, posle toga možeš da ako želiš napišeš da li si zadovoljan ili ne.
Dotle se uzdrži od komentara ili nepotrebne diskusije koja ničemu ne vodi.
Comment