Ja sam ugradi zavoli na 300c auto radi vrhunski, presao preko 50000k bez problema..nisam ugradio fl...ugradio sam i na leksusa gs 300 isto bez fl i radi besprekorno presao preko 50000 km...cestitam sto si se odlucio za zavoli, nikad neces imati bilo kakav problem sa njim..ustvari mozda i hoces meni je na jednom bmw 528i koji sam ugradio pre 5 god crkla dizna posle nekih 185000 km na taksiju..sigurno je lovato ili brc bolji
...elem vecina majstora u nasoj nam dragoj zemlji izbegava hemi zbog busenja grane...znas malo zavrnuta, pa malo vamo, pa onda tamo...gde busiti pitanje je sad???
pa onda probuse pogresno a on trosi pa trza....neces nikad imati sa njim problem ako je dobro izbusen...a italijani i nihove filozofije...imao sam priliku da sedim sa gazdom tartarinija...nemaju oni veze sa zivotom...da ti emulator za cetri dizne za sikvent i kaze on moze da radi samo na 4 cilindra nemoze na osam?????? ...dodje im covek sa s500 na ugradju a oni ga posalju u Srbiju jer oni neznaju kako i sta da urade...pa se covek onda sa autom vrati u italiju u fabriku da oni sve slikaju, stave u katalog, odrade atest...toliko o talijanima i njihovim ugradnjama...Ako ti je Petar iz Tavankuta dobro ustelovao auto samo vozi i uzivaj...pozz...ziveo V8...

Comment