kakva obujmica!!!,pa samo busir i ide
LOSI PRIMERI UGRADNJE!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ugradjena boca po "propisu"...
Klima se samo tako, da bi se videlo stisnuta je stega tako da se vidi koliko je labava...
Sa zadnje strane do sedišta na kojem je zakačeno sedište za malo dete, kajle su bitne radi bezbednosti deteta....
A ovako to treba da izgleda od prve....
I prema sedištu...
Ovu idiotariju sa cevima preko celog prtljažnika ne bih da komentarišem...
Da li treba da napomenem da ima atest????
Comment
-
-
Onaj kombi iz novinskog isečka ima vazdušno hlađenje. Pametni majstor je izgleda cev od boce obmotao oko auspuha pa je tako grejao gas. A na pregrejanoj bubi auspuh hoće da se ugreje do usijanja. Mislim, stvarno ima d e b i l a . . . .Volim sve što su voleli mladi kada sam i ja bio mlad...
Comment
-
-
Originally posted by NShappyOnaj kombi iz novinskog isečka ima vazdušno hlađenje. Pametni majstor je izgleda cev od boce obmotao oko auspuha pa je tako grejao gas. A na pregrejanoj bubi auspuh hoće da se ugreje do usijanja. Mislim, stvarno ima d e b i l a . . . .
Comment
-
-
Video sam kako su neki "majstori" ugradili gasni uredjaj u reno(18 cini mi se),bilo mi krivo sto nisam fotografisao:creva od isparivaca do karb. su provukli kroz onu cev od kucista filtera za vazduh,a onda su taj isti filter presekli i naravno bacili to parce,tako da je auto ostao bez preciscavanja vazduha!?
Ma, stvarno sta ce mu cist vazduh?Moze on i bez filtera...To su,bre,smislili samo da otimaju narodu pare...
Comment
-
-
Originally posted by DoraA znaš koliko se njih naljutilo kad odbijem da radim Bubu ili Škodu, a oni oće da se jeftino voze i tačka. Mislim ne odbijam ali to košta malo više od obične ugradnje a to neće niko da plati...Volim sve što su voleli mladi kada sam i ja bio mlad...
Comment
-
-
I prema sedištu...
Meni se bas ne svidja ovakav nacin ugradnje zbog jedne proste cinjenice, a to je, da je koriscenjem ovakvih nosaca postoji problem zaptivanje na mestima gde je busen untrasnji blatobran. Poznato je koliko vode podignu tockovi sa puta, a dobar deo se slije bas uz taj deo blatobrana. Smatram da je ovo resenje mehanicki korektno, ali kao sto rekoh, nisam pristalica busenja rupa na tom mestu ISKLJUCIVO zbog problema zaptivanja. Kod ugradnje u moja kola sam insistirao na resenju sa nosacem boce, koji je u stvari ram sastavljen od "L" profila i pricvrscen je za patos. Posle vise od godinu dana nisam primetio ni kap vode na mestima gde je buseno dno prtljaznika. Generalno, ne stavljam primedbu, vec me interesuje kako se resava zaptivanje, posebno sto je cesto potrebno busiti na mestu gde lim i nije toliko ravan pa to predstavlja dodatni problem (nezgodno je i ako se demontira uredjaj za pogon na gas, ostaju rupe na tako gadnom mestu)
Comment
-
-
Originally posted by NShappy
Ček ček ček, kažete da ipak može! Bez obzira koliko da košta, jel ikako moguće? Mislim, ne treba mi al' čisto me zanima. Bila tema o tome pa zaključak bio da ne može i da se za to nikako ne može dobiti atest.
Sve u svemu nije nemoguće, sam ozahteva vreme a vreme je kvarljiva roba
Comment
-
-
Originally posted by NShappyOriginally posted by DoraA znaš koliko se njih naljutilo kad odbijem da radim Bubu ili Škodu, a oni oće da se jeftino voze i tačka. Mislim ne odbijam ali to košta malo više od obične ugradnje a to neće niko da plati...
Hm,ja sam bio pokrenuo tu temu na koju su mi kao iz topa odgovorili da nemoze ali evo sad ispada da moze,samo su pare u pitanju.Ja i nisam bio spomenuo pare u temi jer svi misle ako vozim bubu da normalno jedva imam pare i za benzin pa eto sad hoće i plin pa se naravno niko i ne udubljuje u pitanje.
Ja sa bubom svaki vikend prelazim po 1000km,plin bi mi veoma dobro došao da mi smanji troškove a auto nemislim da mijenjam.
Molim Doru ili bilo koga ko ugrađuje plin da mi kaže koje su to pare u pitanju i kakav je sistem u pitanju,normalno da nebi dopustio da svoj život dovedem u pitanje ali smatram da ima veoma dobrih ideja u vezi toga.
Pa i na ovom forumu sam vidio primjer ugradnje plina u spaček,gdje je po mojoj ocjeni,ugradnja izvedena korektno,grijanjem vode preko izmjenjivača toplote na auspuhu i el pumpom za cirkulaciju.
Po meni je još i bolje grijanje isparivača uljem,ali neznam,laik sam u vezi toga zbog čega i jesam na ovom forumu.
Nadam se da nisam mnogo smorio,veliki pozdravVW 1200 1972god.
VW Golf 1.3 1988god.
FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.
Comment
-
-
Originally posted by vivicavmestima gde je buseno dno prtljaznika. Generalno, ne stavljam primedbu, vec me interesuje kako se resava zaptivanje, posebno sto je cesto potrebno busiti na mestu gde lim i nije toliko ravan pa to predstavlja dodatni problem (nezgodno je i ako se demontira uredjaj za pogon na gas, ostaju rupe na tako gadnom mestu)
Vadjenej uredjaja radi prodaje vozila ne smatram racionalnim razlogom pa to i ne uzimam u razmatranje kod montaže. Ne isplati se montaža polovnog uredjaja a ako neko baš neće da kupi vozilo sa gasom, naići će neko ko hoće.
Comment
-
-
Originally posted by trivoHm,ja sam bio pokrenuo tu temu na koju su mi kao iz topa odgovorili da nemoze ali evo sad ispada da moze,samo su pare u pitanju.Ja i nisam bio spomenuo pare u temi jer svi misle ako vozim bubu da normalno jedva imam pare i za benzin pa eto sad hoće i plin pa se naravno niko i ne udubljuje u pitanje.
Ja sa bubom svaki vikend prelazim po 1000km,plin bi mi veoma dobro došao da mi smanji troškove a auto nemislim da mijenjam.
Molim Doru ili bilo koga ko ugrađuje plin da mi kaže koje su to pare u
Što se cene tiče, ne znam jer nikad nisam radio, znam kako bi trebalo i to sam napisao, svakom predložim da reši taj deo u lokalu sa nekim mehaničarem ili limarem svejedno a može i sam. Pošto nemam iskustva trebalo bi malo eksperimentisati sa količinom vode i brojem spirala oko auspuha... Ulje nije pogodan fluid za isparivač jer je prvo gusto pa je potrebna jača pumpa a drugo, nisam siguran koliko bi membrana kraće trajala u odnosu na vodu.
Bubu voze većinom entuzijasti koji su spremni da stalno rade nešto na njoj, zato alat u ruke i napredJednostavno nema se vremena da se radi jedan auto par dana, to jest ima ali to onda košta, koliko ne znam jer nisam radio i tako ukrug
Comment
-
-
Hvala prije svega na iskrenom odgovoru,vecina bi ih rekla prodaj to,kupi jugic i riješio si problem.
Da li bi odgovarali gasni sistemi za motore(dvotaktne)?Ako sam dobro razumio oni nemaju isparivac vec koriste gasnu fazui moraju da stoje uspravno.Koriste se do 25kw tako da mi i buba podpada tu.Problem bi mi bio vjerovatno bio punjenje boce ali za to bi vec našao neko riješenje ako bi ova opcija dolazila u obzir.
VW 1200 1972god.
VW Golf 1.3 1988god.
FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.
Comment
-
-
Originally posted by trivoDa li bi odgovarali gasni sistemi za motore(dvotaktne)?Ako sam dobro razumio oni nemaju isparivac vec koriste gasnu fazui moraju da stoje uspravno.Koriste se do 25kw tako da mi i buba podpada tu.Problem bi mi bio vjerovatno bio punjenje boce ali za to bi vec našao neko riješenje ako bi ova opcija dolazila u obzir.
Pogledaj malo na www.lovatogas.com
Skuteri....
Comment
-
-
Originally posted by dzigibauVideo sam kako su neki "majstori" ugradili gasni uredjaj u reno(18 cini mi se),bilo mi krivo sto nisam fotografisao:creva od isparivaca do karb. su provukli kroz onu cev od kucista filtera za vazduh,a onda su taj isti filter presekli i naravno bacili to parce,tako da je auto ostao bez preciscavanja vazduha!?
Ma, stvarno sta ce mu cist vazduh?Moze on i bez filtera...To su,bre,smislili samo da otimaju narodu pare...
Comment
-
-
isparivač
Vidim da se stalno spominje sistem od Lovata, pa me zanima kakva su pluća (isparivač) Bedini što se tiče kvalitete, ili bi bilo pametno ih promijeniti? Čuo sam da je nilo problema jer su bila rađena od poroznog materijala, pa su rado pucala, a za membrane ako se koretkno ugrade da nema problema, jer membrana ako pukne u kratkom roku da nije kako treba montirana. Ako sam u krivu, ispravite me.
Comment
-
Comment