"...Autentični srpski junak sam rastavi i sastavi motor na trotoaru,popije 30 piva do prvog pi..nja, smaže 40 sarmi u cugu, može da kresne 7 puta za noć, popravi kompjuter za 5 minuta, razvede struju,vodu i kanalizaciju po kući, popije 2L šljivke uz 10 kg jagnjetine i posle toga sam sebi ugradi gas u auto!..."
CAR !!! Svaka mu cast na entuzijazmu
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Slika broj 2, ima masu preko bakarne cevi dok nosač boce ne zardja. Slika 3, za te "električarske" cevi oduška ovde vraćaju sa atesta a o tome da je gas teži od vazduha pa ne znam zašto oba otvora idu na gore da ne pričam, a estetiku su ostavili negde kod kuće i nisu nikad čuli za levi ventil. Ostale slike govore same za sebe.
Ajt i ja da dodam neku... na slici 3 iz mog ugla gledanja mislim da multiventil nije pod uglom postavljen od 30stepeni a baska za taj plavi LANDIRENZO multiventil koji na sebi nema ulivenu homologaciju i to neprolazi na atestu!!
Slika dva, MASA! pa kolega preuzece masu sa bakarne cevi od rasprsivaca ,kad zardja tamo nazad
taj plavi LANDIRENZO multiventil koji na sebi nema ulivenu homologaciju i to neprolazi na atestu!!
Ovo je diskutabilno,s obzirom da je to Landi Renzo by Tomasetto, i da za to možeš pronaći dokumentaciju(homologaciju) na sajtu Landi Renza u delu za koji ti imaš pristup,tako da onda možeš sa tom papirologijom natrljati nos onima koji svoj posao ne rade do kraja,a to jest nemaju nikakvu homologaciju(dokumentaciju) ni za ostalu opremu koju svakog dana atestiraju.
Između izmeštanja prelivne posude i bobine, glasam za bobinu,kao na slici.
Za rad oko motora, isparivač je lako pomeriti bez odvajanja creva za vodu, i to je Bože pomozi...
Zamerka je na pretegnutoj elektroinstalaciji (instalateri na Z101 pre ili kasnije popi.de pa nešto zbrljaju, ružan auto do zla Boga!).
Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...
Koliko se vidi sa slike, skinuta je rezonantna kutija. Ne smeta radu motora, a verovatno nije bilo mesta pod haubom. Cesto je neophodno ukloniti neku plastiku koja ne sluzi skoro nicemu da bi ugradnja bila funkcionalna, ali musterije su cudo...
Ako je ranije vukao vazduh sa krova vozila, onda postoji mogucnost, mada bi tada postojala opasnost od kise.
Salim se i koliko me secanje sluzi kod tih Pezoa je usis vazduha smesten bocno i jos nize nego sto se vidi na toj tvojoj fotki. Proveri kod gasadzije, ako ce ti biti lakse.
Comment