CannonBall presents: EPOPEJA SA ATESTIRANJEM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zvrle
    CBC Senator XXL
    • 01.11.2005
    • 961
    • Beograd, Batajnica
    • Golf 4

Re: Atest: da ili ne - crno na belo

Originally posted by Heinz
    Originally posted by Mr.Looping
    Cetvrto: da li se izdaje nova saobracajna dozvola sa upisanom novom masom praznog vozila i atestom ili se taj atest samo dopise u postojecu ili (kao sto neko rece) atest ide u posebnu knjizicu - nezavisno od saobracajne dozvole?
    Dobije se nova saobraćajna zbog promene mase vozila, i upiše se u saobraćajnu da ti je vozilo na gas.
    Moz da budne ali ne mora da znaci.
    Meni je ova zena u agenciji za registraciju rekla da je bila neka frka u SUP-u tj. da nemaju saobracajnih pa su samo lupali pecat na staru kao napomena vozilo na gas pa ako mi ne izdaju novu saobracajnu da joj vratim uplatnicu za novu saobracajnu a ona meni pare
    “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• mirko
      CBC Senator
      • 18.05.2006
      • 202
      • Prokuplje

meni na atestu iz niša sa mašinskog nije pisala ta nova težina vozila pa su mi nešto pizdeli u grockoj i one guske nisu htele da mi upišu. pa su onda zvali nekog tamo šefa koga nije bilo briga da li ima težina ili nema i udri na istu saobraćajnu. Važno je da su mi uzeli administrativnu taksu A tu knjižicu su mi dali na mašinskom ali neznam da li ti ona nešto znači u saobraćaju, u njoj su upisani brojevi motora šasije isparivača boce...

ako posle atesta budeš nešto menjao on ti ne važi pa sve jovo (Mr. Looping) nanovo
      'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!

Comment

Working...
      X