Odg: skoda felicia-plin...isparivac
slazem se sa kolegom kdi-em,zameni isparivac.a za atest,to je malo glupavo,al ti ipak sacuvaj stari isparivac,i ako ne daj boze u ovoj zemlji cudaka nekom padne napamet provera,tu je stari isparivac koji je zaveden u atest!bar ja tako savetujem moje musterije,i mogu reci da do sad niko nije imao peoblema sa proverom.bitno je da imas atest koji je upisan u saobracajnu!
slazem se sa kolegom kdi-em,zameni isparivac.a za atest,to je malo glupavo,al ti ipak sacuvaj stari isparivac,i ako ne daj boze u ovoj zemlji cudaka nekom padne napamet provera,tu je stari isparivac koji je zaveden u atest!bar ja tako savetujem moje musterije,i mogu reci da do sad niko nije imao peoblema sa proverom.bitno je da imas atest koji je upisan u saobracajnu!

)))) ... na auspuhu osecam ''ziv'' plin... a ujedno mi ne radi termostat za grejanje, da li je to jedan od razloga tolike potrosnje?? membrane su dobre, filter plina je zamenjen...tako majstor kaze...kako se steluje da ima vise vazduha u toj smesi, neka mi neko nekim odgovorom pomogne... verujem da ide vise plina u usisnu granu, jer ima manjak vazduha...
Comment