skoda felicia-plin...isparivac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • chobo13
    CBC Senator XXL
    • 01.05.2009
    • 1274
    • pozega,srbija
    • AUDI,VW

Odg: skoda felicia-plin...isparivac

slazem se sa kolegom kdi-em,zameni isparivac.a za atest,to je malo glupavo,al ti ipak sacuvaj stari isparivac,i ako ne daj boze u ovoj zemlji cudaka nekom padne napamet provera,tu je stari isparivac koji je zaveden u atest!bar ja tako savetujem moje musterije,i mogu reci da do sad niko nije imao peoblema sa proverom.bitno je da imas atest koji je upisan u saobracajnu!

Comment

• pajaptt
      CBC Član
      • 01.07.2011
      • 24
      • zemun

Da li se menja samo isparivac ili ima potrebe za nekim vecim zahvatom? I zna li neko okvirnu cenu?

Comment

• pajaptt
        CBC Član
        • 01.07.2011
        • 24
        • zemun

Jutros sam bio u jednom servisu u Zemunu-traze mi za Lovato isparivac i njegovu ugradnju 100 eura....moze li mi ko reci jel cifra u redu ili se moze naci i jeftinije

Comment

• kdi
          CBC Senator
          • 16.11.2010
          • 238
          • leskovac

znam da je kod nas na jugu jeftinije...

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Ma to su bili neki antilovatovci
            Cene su razne, konkretn možeš doznati pozivajući servise ili prodavce opreme pa kad saznaš pošto je onda i sam proceniš da l ije puno ili ne.
            Na puno ili ne utiče koliko treba preraditi cevi i creva da bi se zamenio isparivač kao i materijal za to koji se potroši usput.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• chester
              CBC Početnik
              • 09.01.2012
              • 1
              • kraljevo

pozz ljudi... novajlija sam na forumu... interesuje me kako se steluje smesa vazduha i plina, da li je to metalni sraf na isparivacu? inace isparivac je marke lovato... vozim auto fiat bravo 1.4 12v '97g... u poslednje vreme mi potrosnja skocila za nekih 4 litra... razumem ja zimsko vreme , ali to je preterano. majstor mi stelovao ler gas, i od tad je potrosnja katastrofalna... auto ide kao zmaj, ali trosi kao tenk )))) ... na auspuhu osecam ''ziv'' plin... a ujedno mi ne radi termostat za grejanje, da li je to jedan od razloga tolike potrosnje?? membrane su dobre, filter plina je zamenjen...tako majstor kaze...kako se steluje da ima vise vazduha u toj smesi, neka mi neko nekim odgovorom pomogne... verujem da ide vise plina u usisnu granu, jer ima manjak vazduha...

Comment

Working...
              X