Originally posted by BOOST
BRC plinski uredjaji?
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by BOOSTHvala hvala..no, iskustvo je primetno, nema reci o tome.
Nadam se da cemo se iduceg leta i sresti, Vrbas je blizu a u NS sam bar jednom nedeljno (uvek nesto nema u Vrbasu)
Imas sina na forumima??? Pozdrav i njemu, i neka nastavi tatinim stopama, nemoze da omane!!!zato slobodno navrati kad dodješ. A što se sina tiče, pa malo sam u dogodinama pa je dete stasalo do interneta mada je od malih nogu sa komjuterima jer sam uvek voleo tehniku i sve oko toga
Comment
-
-
Comment
-
-
Evo ja da odgovorim coveku ja imam BEC doduse na yugu i lepo radi u pitanju je 1.1 samo sto su mi uredjaj stvaili onaj do 2000ccm i radi lepo mada trosi malo vise ali sta ces dakle brc je ok mada je po meni lovato malo bolji iako se prica da ih isti proizvodi.
Da li ce voznja na plin odnosno sam plin ostetiti motor i skratiti mu vec i ovako kratak radni vek. Konkretno mislim na ventile odnosno na podmazivanje sedista ventila. Tu funkciju vrsi benzin a gas je malo losiji u podnazivanju.(ne razumem se bas mnogo a cuo sam da bi to mogao biti problem na ovim vozilima)"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
Comment
-
-
Originally posted by zecKonkretno mislim na ventile odnosno na podmazivanje sedista ventila. Tu funkciju vrsi benzin a gas je malo losiji u podnazivanju.
Funkciju podmazivanja (tj. u stvari medijuma za prenos maziva) benzin obavlja samo kod DVOTAKTNIH motora (motocikl, motorna testera, freza), dok kod cetvorotaktnih (skoro svi automobili, pa cak i YUGO) funkciju podmazivanja vrsi ULJE, nezavisno od toga na sta motor radi.
Nisam cuo da je neko ikad ugradjivao plin u frezu...
Comment
-
-
Tacno Ladislave, ali ipak moze da se desi da dodje do ubrzane erozije siceva ventila kod upotrebe LPG. Zato i postoje dodatni sistemi za podmazivanje kad se koristi LPG. Pokusacu da na brzinu nadjem link pa da ga zalepim da vidis o cemu pisem.
Comment
-
-
Ja nisam mehanicar niti ekspert za automobile ali evo procitajte...
http://www.vanmeenen.com/LPG-autogas-Vl ... shlube.htm
www.flashlube-europe.com/
Comment
-
-
Funkciju podmazivanja (tj. u stvari medijuma za prenos maziva) benzin obavlja samo kod DVOTAKTNIH motora (motocikl, motorna testera, freza), dok kod cetvorotaktnih (skoro svi automobili, pa cak i YUGO) funkciju podmazivanja vrsi ULJE, nezavisno od toga na sta motor radi.
kod 4taktnih benzin je taj koji "podmazuje" ventile, odnosno sedista ventila- tipican primer je bas Jugo i njegov motor.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Originally posted by dranixJa nisam mehanicar niti ekspert za automobile ali evo procitajte...
http://www.vanmeenen.com/LPG-autogas-Vl ... shlube.htm
www.flashlube-europe.com/
U svakom slučaju mislim da ne škodi ali je ekonomska situacija takva kakva je.
Comment
-
-
Da li neko zna nekog majstora KOJI UME da nasteluje BRC uredjaj sa Lamda modulom marke BLITZ?
Bio sam na par mesta u gradu koji su "ovlasceni BRC" zastupnici i serviseri, ali i pored dobre volje, nisu umeli da mi pomognu.
Comment
-
-
Usudicu se da dodam da je taj Ranko sav u fazonu "avioni, kamioni". Kad sam otisao kod njega na ugradnju uredjaja, hvalio se u vezi sa ugradnjom u Jaguara: kako se ugradjuje, gde koji deo ide... Za moj auto je NAGADJAO gde bi postavio isparivac, pa bi mi sekao crevo od u****, pokazivao mi je sheme... Uveravao me je da je dobar majstor. Dao sam mu da mi ugradi uredjaj, ali me je posle dva sata zvao da dodjem po auto, jer nije imao neki deo i da treba da ga poruci. Vise me nije zvao.
Comment
-
-
Danas sam bio kod njega,Srecko sto mi ne rece ranije da ga iskritikujem i prebijem sto tako postupa sa musterijama.Dintel, rekao mi je da si bio i sta ti je zamenio
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by SreckoBGUsudicu se da dodam da je taj Ranko sav u fazonu "avioni, kamioni". Kad sam otisao kod njega na ugradnju uredjaja, hvalio se u vezi sa ugradnjom u Jaguara: kako se ugradjuje, gde koji deo ide... Za moj auto je NAGADJAO gde bi postavio isparivac, pa bi mi sekao crevo od u****, pokazivao mi je sheme... Uveravao me je da je dobar majstor. Dao sam mu da mi ugradi uredjaj, ali me je posle dva sata zvao da dodjem po auto, jer nije imao neki deo i da treba da ga poruci. Vise me nije zvao.
Sto se mene tice, problem je bio u reduktoru, ponudio mi je dve opcije, remont ili postavka novog.
Odabrao sam postavku novog, nije ga imao u radnji, okrenuo je BRC zastupnika, reduktor je stigao u orginalnom pakovanju sa pratecom dokumentacijom.
Sto se tice tvrdnje Ivana T, da su reduktori stari par godina, moj koji sam kupio je star par meseci, tako pise u pratecoj dokumentaciji, garancija je na 12 meseci.
Proslo je cetiri dana, nikakvih problemna nisam imao.
Comment
-
-
Kad su mi pre godinu dana ugradili uredjaj (BRC), rekose mi da posle 10.000 Km dodjem na kontrolu i ciscenje (ili bese zamenu, ne secam se) filtera za plin.
Odem ja pre neki dan, u servisu neki novi likovi i kaze jedan: "Ako lepo ide, ne zeza, ne trosi mnogo, onda nema potrebe da se cacka filter, kod Lovata se cisti na 10.000 Km, a kod BRC-a tek na 30.000"
Zna li neko pouzdaniji da mi odgovori na ovo?
Comment
-
Comment